Mijn vrouw en ik hebben hele goede vrienden waar wij veelvuldig op visite gaan. Nu hebben mijn vrouw en ik een redelijk vrije relatie, maar die vrienden van ons niet.
Maandag 27-4 kwam onze vriend ‘s avonds even langs en mijn vrouw had de hele dag al last van haar rug en een spier in haar kont. Die vriend van ons kan heel goed masseren. Mijn vrouw vroeg aan hem of hij haar even kon masseren en ze vroeg mij om de massagetafel neer te zetten. Mijn vrouw ging liggen en ik gaf hem de olie en ik ging naar buiten om wat te drinken en een sigaretje te roken. Na ongeveer 10 minuten kwam ik binnen en zag dat mijn vrouw inmiddels naakt op de tafel lag en dat onze vriend haar billen aan het masseren was. Ik ging weer even lekker in het zonnetje liggen en lag een beetje weg te zakken. Ik werd wakker omdat de zon wat was gezakt en ik dus moest verplaatsen. Ik hoorde alleen wat vreemde geluiden uit de kamer komen en besloot toch even te gaan kijken. Mijn vrouw lag te genieten van zijn handen en tong, want deze zaten niet meer op haar billen maar deze beide waren bezig met haar kutje. In 1e instantie wist ik niet wat ik zag, maar liet ze gewoon gaan. Na een paar minuten begon mijn vrouw te roepen O neuk me neuk me neuk me. Ik besloot om stiekem om het hoekje te gaan staan want ze hadden mij nog niet gezien.
Ze zij tegen hem trek verdomme je broek uit en kom hier met je pik. Ik had verwacht dat hij dit nooit zou doen maar hij was zelf blijkbaar ook al zo geil dat het hem niets meer kon schelen. Hij liep naar haar hoofdzijde toe en mijn vrouw maakte zijn riem los en knoopte zijn spijkerbroek open en gleed met haar hand in zijn boxer. O ja zij ze die wil ik zien, proeven en in me voelen. Hij trok zijn broek, sokken en shirt uit en mijn vrouw wist niet hoe snel ze zijn pik in haar mond moest stoppen. Ze pijpte hem alsof haar leven ervan afhing. Ik kon niet goed zijn gezicht zien, maar ik hoorde wel dat hij aan het genieten was. Ik besloot om stiekem met mijn telefoon dit tafereel te filmen. Nadat mijn vrouw onze goede vriend een tijdje heerlijk had gepijpt zij ze neuk me nu verdomme want ik wil je in me voelen. Toen zei onze vriend zometeen komt Coen binnen, mijn vrouw antwoorden dat dat niet ging gebeuren dus neuk me hard en diep. Zij stapte van de massagetafel en ging voorover gebukt staan en gaf onze vriend wederom de opdracht haar nu te neuken maar dan wel achterlangs. Hij ging achter mijn vrouw staan en ramde in 1x zijn pik bij mijn vrouw naar binnen. Zo heeft hij mijn vrouw langdurig hard en diep geneukt. Mijn vrouw is zeker 2x klaargekomen en hij spoot uiteindelijk zijn pik leeg over haar gezicht en tieten.
Ik wist dat dit 1 van de fantasieën was van mijn vrouw om 1x met hem te neuken en dit was dus nu gebeurd. Later in de tuin vertelde mijn vrouw dat het heerlijk was maar dat het wel een uitgebreide massage was. Wat bedoel je met een uitgebreide massage vroeg ik aan onze vriend. Hij kreeg een rood hoofd en wist even niets te zeggen. Of bedoel je dit met een uitgebreide massage en ik liet hem de beelden op mijn telefoon zien.
Ik vertelde hem dat het niets geeft en dat ik blij ben dat mijn vrouw en hij genoten hadden. Echter vertelde ik hem wel dat ik nu een keer zijn vrouw mocht neuken. Daar ging hij mee akkoord als hij soms wat vaker met mijn vrouw mocht neuken.
Het bericht Mijn vrouw met onze goede vriend verscheen eerst op Sexverhalen.com.