Toen ik bij de deur aan kwam had ik alleen mijn bh nog aan en mijn slipje nog rond mijn enkels. Ik draaide de deur op slot en net toen ik me wilde omdraaien ging de deurklink omlaag. “Hallo, gaat alles goed hier?” werd er geroepen. Het was mijn stage begeleidster. Ik antwoordde snel, “ja hoor alles gaat goed en ga mijnheer van Oudheusden zo op bed leggen”. Öke,dan spreek ik je zo nog wel even zei ze terug. Mijn hart bonkte in mijn keel. Stel je voor dat ze binnen was gekomen…..
Terwijl ik weer naar het bed liep zag ik hoe hij met zijn piemel in zijn hand zat. Heel rustig speelde hij er wat mee en ondanks zijn gebogen nek kon hij me toch aan kijken. Met een brede glimlach zei hij dat ik een droom was die uitkwam. Althans dat was wat ik verstond. Hij moest eens weten…. voor mij was dat hetzelfde……
Tussen zijn benen zakte ik door mijn knieen en ging verder waar ik was gebleven. Nu hielp hij me mee door zijn piemel wat mee te richten zodat ik hem makkelijker in mijn mondje kon nemen. Al snel was de geile vibe terug nog sterker dan in de badkamer. Pffff toen wilde ik nog maar 1 ding en dat was die lekkere piemel van mijnheer van Oudheusden in mijn kutje voelen.
Thuis met mijn dildo probeerde ik het neuken te simuleren door hem tussen mijn matrassen te stoppen zodat ik boven op kon gaan zitten. Maar dat was anders en koud plastic is een groot verschil, dat had ik al wel gemerkt met het pijpen. Langzaam vertraagde ik het pijpen en al kussend van zijn piemel naar zijn buik en zo langzaam omhoog stond ik mee op. Ik kuste in zijn nek en pakte zijn hoofd in mijn handen. We keken elkaar even in de ogen en tongzoende elkaar. Ik stopte het zoenen. Niet omdat het niet fijn was maar omdat ik smachtte naar zijn piemel in mijn kletsnatte kutje te voelen. Snel klopte ik zijn kussens op en legde hem in zijn bed. Nu stond zijn piemel recht omhoog………….
Ligt u zo goed, vroeg ik. En toen hij me dat bevestigde kon ik het niet meer houden. Ik klom op dat hoge bed en gooide mijn been over zijn benen heen. Nam zijn piemel weer even in mijn mond, sabbelde er even op en kroop toen kussend naar voren zodat ik met mijn kutje boven zijn piemel uit kwam. Toen ik met mijn kletsnatte kutje boven zijn piemel hing hing ik ook met mijn lippen boven zijn mond. Hij zoende me weer heerlijk. plagend liet ik mijn heupen steeds wat zakken en weer omhoog. Daarmee plaagde ik hem maar ook mezelf. Steeds ging ik wat verder terwijl we zoende. Zijn eikel kwam tegen mijn lipjes en ertussen.
Mijnheer van Oudheusden hield het ook niet meer uit. Hij pakte mijn heupen stevig vast en duwde zijn piemel verder tussen mijn lipjes naar binnen. OOOhh
Dat is lekkerrr dacht ik. Nu gaat het beginnen!!!! Eindelijk een echte piemel in mijn kutje!!!
Het bericht Mijn stage in de zorg (4) verscheen eerst op Sexverhalen.com.