Hij was net 50 jaar geworden en kreeg prostaatproblemen en er volgde een operatieve ingreep. Blijkbaar is er iets misgelopen en het was amen en uit “impotentie.” Wij hadden steeds een zeer actieve seksuele gemeenschap gehad dagelijks en zelgs meerdere malen.Aanvankelijk deed hij verschillende pogingen maar hij kwam niet eens tot een behoorlijke erectie. Ik besprak dit met de dokter die mij alleen kon zeggen dat ik geen valse hoop meer moest hebben. Zelf was ik nog geen 50 jaar en wist geen weg meer met mijn minnedrift.
Samen met mijn buurvrouw die tevens mijn beste vriendin gingen wij elke maandagnamiddag naar de stad en meestal eindigden wij met een bezoek aan een T.Dansant .Als goede dansers hadden wij geen gebrek aan partners met wie wij dan ook vaak aan de flirt gingen.Het bleef meestal tot een langdurig getongkus bij een tango waarbij de lichten werden gedempt.Natuurlijk voelde ik vaak de verlangende mannelijkheid en als mijn libido begon te ontwaken liet ik af en toe eens toe dat zij mij intiem streelden. Op verdere verlangens weigerde ik.
Dit veranderde toen op een bepaalde danspartij een vroegere geliefde van mij aanwezig was. Ruim acht jaar had ik ermee een relatie gehad en intiem genoten. Uiteindelijk kwam er een einde omdat ik van te lage afkomst was. Dat had mij wel verbitterd. Weinige tijd later leerde ik iemand kennen die mijn man werd. Het kontakt met mijn minnaar uit mijn jeugd bracht ons wederzijds terug samen. Hij bekende mij nooit vergeten te zijn. Na een fijne babbel waren wij aan de dans en toen een tango werd aangekondigd “dames nodigen uit ” vroeg ik hem ten dans. Zoals destijds trok hij mij stevig tegen hem aan en ik voelde duidelijk zijn mannelijk verlangen zoals weleer.Bij gedempte lichten vonden onze lippen moeiteloos elkaar en tongkussend reden wij tegen elkaar aan.Na de dans nodigde hij mij uit iets te drinken in de bar.
Wij vonden er een rustig hoekje separé alwaar wij een lekkere cocktail dronken intens vrijend met elkaar.Ik was gezeten op een barkruk en als een charmeur stond hij tegen mij aan genoot ik van zijn strelende hand tussen mijn dijen en speels deed hij mijn tangaslipje uit.Hij kuste het en fluisterde mij toe dat hij het zou houden als souvenir en stak het weg.Minnedronkend gleed ik met een strelende hand in zijn gulp en voelde zijn stijve lekkerd terwijl hij mijn natgeworden kutje vingerde naar een subliem orgasme. Ik voelde mij ontzettend geil en toen hij mij zegde dat hij nog meer wilde van mij gaf ik hem ook mijn verlangen toe.Weinig tijd later lagen wij in een aangrenzend salon in een canapé en het werd een voorspel zoals zoveel jaren geleden in 69 positie.
Hij befte zoals vroeger nog altijd hemels en ik pijpte hem als een gulzige vamp. Klaarkomend proefde ik de smaak van zijn liefdesvocht en hij likte mijn vrijgekomen geil. Zot van verlangen naar elkaar zijn wij in elkaar geschoven en hadden een fantastisch neukgenot. Moeiteloos kwamen wij tweemaal na elkaar klaar. Het was goddelijk voor mij zo subliem te kunnen genieten. Zo zijn wij in het geheim minnaars geworden en iedere gelegenheid is het bingo.Onlangs hebben wij samen een week kunnen doorbrengen maar dat vertel ik in een vervolg.
Het bericht Mijn man kon het niet meer verscheen eerst op Sexverhalen.com.