Het was een woensdagvoormiddag. Ik zat op het werk. Mijn baas vroeg of ik even wou komen. Ik ging naar zijn kantoor. Mijn collega Davy was daar ook. Tom, mijn baas, zei: “Ik moet je straffen omdat je Davy hebt besprongen.” “Sorry, Tom, maar ik was te geil.” “Dat kan zijn, maar toch. Je moet je manieren houden. En hem niet in zijn kruis betasten. Ik modt dit echt melden. En trouwens,” hij hield een natte handdoek op, “wat moet dit voorstellen.” “Davy wou niet geloven dat ik een geheim talent had, dus ik wou het hem bewijzen.” “Ach zo. Weet je wat, je kan het ons ook anders bewijzen, en als het me bevalt, zal ik niets melden. Wat denk jij,Davy?”
“Hmmm, nu je het zegt, ik ben wel geil geworden toen ik die handdoek zag.” “Geil? Hoezo?” “Ja, ze kan squirten.” “Wat is dat nou weer? Ik moet het eerst zien om het te kunnen weten.” “Ok,” zei ik en kleedde me uit. Vol ongeloof keken ze naar mijn cup D borsten en mijn natte kut. Tom kwam naar me toe en kleedde zich uit. Davy deed hetzelfde. Toen ze alletwee naakt naast me stonden, pakten ze allebei mijn borsten vast. Ze begonnen ze te likken en aan m’n tepels te zuigen. Ik hijgde van genot. Tom bleef aan mijn borsten zuigen en Davy ging door zijn knieën. “Wow,” zei hij tegen Tom, “haar vocht loopt letterlijk op de grond.
Alles zit al onder.” Hij zoog lekker aan mijn klit en vingerde me terwijl. Ik kwam lekker klaar en spoot alles onder. “Is dat je geheime talent?” vroeg Tom. “Ja,” zei ik, “ik kan squirten.” “Ik moet je nu neuken,” zei Davy. Ik ging op mijn knieën zitten en hij stootte moeiteloos bij me naar binnen. Tom kwam voor me staan en ik zoog hem lekker af. Bij iedere stoot dat Davy in me ging, spoot er vocht mee uit. Ik kreunde luid en kwam klaar. Davy spoot me helemaal vol. Tom tilde me op en legde me op zijn bureau. Hij stootte in me en we kwamen samen spuitend klaar. “Amai,” zei Davy, “die documenten zijn niet meer bruikbaar.” Ik stond op en keek. Op het bureau lagen wat papieren die nu helemaal doorweekt waren van mijn vocht. Hoe moest hij dit gaan uitleggen?
Het bericht Mijn geheime talent verscheen eerst op Sexverhalen.com.