Omdat de hartsvriendin van mijn vrouw die woensdagavond op bezoek was maakte ik van de gelegenheid gebruik in mijn kantoortje om enige administratieve zaken af te wikkelen. Ik heb het nooit zo gehad op deze vriendin omdat ze liet voorkomen dat ik maar geluk met haar vriendin had gehad. Mijn vrouw en ik inmiddels 12 jaar getrouwd hadden een goed huwelijk. Onze kinderen groeiden voorspoedig op. Mijn baan was prima en mijn vrouw en ik hadden een gezond seksleven. Zelden kwam het voor dat we niet beiden klaar kwamen.
Ook de vriendin van mijn vrouw had geen reden tot klagen. Een prachtig huis en een aardige nette man, waar ik wel goed mee overweg kon. Ik was dan ook niet verwondert, zoals vaker, dat ik tegen tienen de opdracht kreeg de vriendin naar haar huis te rijden. Het gekke was dat nauwelijks onze straat uit, op weg naar het volgende dorp waar ze woonde, haar hand naar mijn kruis ging. Ik begreep er niets van maar het wrijven veroorzaakte wel dat er een bobbel in mijn broek kwam. Toen ze kans zag mijn rits naar beneden te doen sprong daar een, door mijn vrouw serieus gemeten, keiharde lul van 18 cm naar buiten.
Zonder te bewegen hield ze mijn lul stevig vast. Het rijden in het donker met een stijve viel niet mee. Ik reed daarom snel de eerste beste donkere parkeerplaats op. Op de bestuurdersstoel gelaste ze mij en doe die broek maar uit. En daar zat ik met mijn keiharde lul op de bestuurdersstoel in mijn eigen auto. In het schemer van een lantarenpaal zag ik hoe ze haar onderbroek uit deed. Schielings kwam ze op me en begeleide met een hand mijn lul in haar kut. Mijn hele lul tot aan mijn kloten zat in haar. Zelden had ik zo diep in een kut gezeten. Terwijl ze me in mijn nek beet fluisterde ze niet bewegen. En daar begon iets wat ik nooit weer zal vergeten. Haar kut masseerde als het ware mijn lul. Normaal bij het neuken gaat de voorhuid heen en weer, nu echter was hef of mijn lul steeds dieper naar binnen gezogen werd. Hierdoor leek het op een lang gerekte vorm van klaarkomen van zeker 10 minuten. Zei kwam eerst. Ik voelde dat ze me steviger in mijn nek begon te bijten en te jammeren, anders dan mijn vrouw als die klaarkomt. Het leek of mijn lul door twee handen vast geknepen werd in haar. Toen ik spoot fluisterde ze “dat was de slagroom op mijn baarmoeder”..
Het is dat ik de volgende morgen haar slip aantrof in mijn auto anders had ik niet geloofd wat ik die avond daarvoor beleefd heb . Steeds wanner ik mijn vrouw neuk wacht ik even of ze het masseren met haar kut ook kan.
We zijn inmiddels twee jaar verder. Herhaaldelijk heb ik geprobeerd een vervolg aan bovenstaande te geven Helaas keer op keer zonder succes. Om eerlijk te zijn zei ze onlangs heeft mijn tuinman een lul van 23 cm.
Het bericht Maseren verscheen eerst op Sexverhalen.com.