Wij zaten laatst foto’s te kijken die vorig jaar waren gemaakt toen Marion vijftig werd het was een geweldig tuin feest. Dat kon ook omdat wij net aan de rand van de bebouwde kom wonen onze tuin loopt over in weilanden. Wij hadden onze buren uitgenodigd ,de één was op vakantie ende ander die was gekomen.Wij hadden vrienden uit genodigd en daarbij ook de ex van Marion met wie wij nog regelmatig contact hebben.Ook haar chef was aanwezig het was een bond gezelschap die lekker door elkaar liepen en bij de b.b.q stonden.te praten en te drinken.Op het laatst hoorde ik Marion regelmatig hard lachen en ik wist dat zij al aardig wat drank op had.Toen de buren naar huis gingen, na ons bedankt te hebben.
zette wijde muziek wat zachter en tegen één uur ging de één na de ander weg en op het laatst stonden Marion met haar ex en haar chef nog bij de vuurkorf .Ik hoorde haar weer lachen en toen ik naar hun drieën toe liep zag ik haar ex achter haar staan en zat zijn handen onder haar topje en stond hij met haar tepels te spelen.Ik had nog een paar drankjes op een blad mee genomen voor hun en tot mijn verbazing bleef haar ex zo staan spelen met haar borsten en met één hand nam hij de pils aan.Dit heeft zij altijd lekker gevonden zei hij wanneer jij je pils op wilt drinken wil ik het wel van je over zei haar chef die Hans heet, haar ex luistert naar de naam van Karel. Je vindt het wel goed hé vroeg Marion aan mij, meid het is jou feest en jij beslist en eerlijk gezegd ik vond het wel geil zoals zij daar stonden.
Ik zal het even van jou over nemen zei ik tegen Hans en hij stond een eindje verder met Karel te praten en ik hoorde Karel zeggen denk er aan dat zij nu een natte kut heeft dat kreeg ze altijd wanneer ik met haar tepels speelde en dat zal denk ik niet veranderd zijn ik denk dat zij nu graag een paar beste beurten wil hebben.Marion zei ik moet even plassen en ik liet haar los en zij liep naar ons huis,zeg Peter, dat ben ik zouden wij haar niet neuken met ons drieën ze zal geil genoeg zijn,ze wordt maar één keer vijftig dan krijgt ze dat als een cadeautje van ons. Marion kwam terug en had het laatste wat gehoord wat voor cadeautje hebben jullie voor mij wil jij het weten vroeg ik, ja natuurlijk wel dat verneem je straks wel blijf nog even hier.Ik ging naar binnen en haalde een zwarte zijden sjaal en die knoopten wij voor haar ogen.Ik kan niets zien zei ze dat is de bedoeling ook anders is de verrassing weg en wij namen haar mee naar binnen.Wij begeleiden haar de trap op en ik sloot de deur af, wij vinden morgen de rest wel zei ik.Boven gekomen namen wij haar mee naar onze slaapkamer daar aan gekomen trokken wij haar topje uit.Wat doen jullie vroeg ze je uitkleden zei ik haar rokje ging los en haar slipje volde en wij zagen dat haar kruisje nat was en haar lippen glommen van haar sappen.
We legden haar op bed en trokken onze kleren uit we draaiden haar op haar buik en Karel begon haar benen te masseren Dat is Karel zei ze dat herken ik wel en toen hij boven aan haar benen kwam trok hij ze wat uit elkaar en streek langs haar kutlippen heen Karel je plaagt mij weer zei ze. Wij draaiden haar om en nu streek Karel tussen haar lippen door en Marion draaide haar hoofd naar de zijkant ik wil pijpen zei ze snel was Hans daar en Marion pakte zijn lul vast en trok hem naar haar mond.
Zo dit is een beste zei ze die wil ik straks voelen stootten, Karel schoof drie vingers in haar kut en begon er mee te roeren ja lekker kreunde Marion en ik ging met mijn hand onder tussen haar benen en drukte en paar vingers in haar kont .Jongens wat een verrassing wat een cadeau zei Marion maar nu wil ik geneukt worden Karel rok haar benen uit elkaar en kroop er tussen en schoof zijn lul in één keer diep naar binnen en neukte haar met lange halen en het duurde niet zo lang of ze kwam goed klaar en hij spoot diep in haar kut.Hierna was het de beurt van Hans die te gelijk ook diep in zat. Dit is de paal die ik heb gepijpt zei Marion wat lekker dik is hij en Hans nam haar goed en na een kwartier kwam Marion brullend klaar en met een paar forse stootten spoot Hans zijn zaad diep in haar kut.
Daarna mocht ik en ik had niet veel tijd nodig om mijn zaad bij dat van mijn voorgangers te spuiten terwijl Marion zich zelf lag te vingeren waardoor zij ook weer klaar kwam. Wij haalden nu de zijden sjaal weg en Marion keek ons aan zal ik vertellen in welke volgorde jullie mij hebben geneukt vroeg ze lachend. Ze noemde onze namen en ze had het juist vooral die dikke paal van jou Hans dat was een feest je mag vaker komen en toen zij overeind kwam om naar de douche te gaan liep ons zaad langs haar dijen.Ik had je altijd al een keer willen neuken zei Hans maar op ons kantoor hebben wij de ruimte niet maar lekker wel dus ik kom graag nog eens binnen en dat gebeurde.
Het bericht Marion wordt vijftig verscheen eerst op Sexverhalen.com.