Ik was al zes jaar vrijgezel, toen dit verhaal zich afspeelde. Ik ontmoette Linda in een massagesalon in het noorden van het land. Zij was de enige dame in deze salon die zich hield aan het feit dat een uur een uur was. Daarom kon ik langer genieten van haar heerlijke lijf. En na een heerlijke massage met intiem kon ik er weer even tegenaan.
Omdat de salon nogal prijzig was, wilde ik natuurlijk proberen om buiten de salon met haar af te kunnen spreken en toen ik dat vroeg gaf ze mij haar nummer. Ze zei, dat wij een goede klik hadden en dit eigenlijk niet mocht.
De week erna heb ik haar geappt of zij wilde afspreken. Dat wilde zij heel graag en gaf mij haar adres.
Daar aangekomen zag ze er weer heerlijk uit in haar strakke jurkje. Ik vroeg mij meteen af of zij er iets onder aan had. Ze vroeg of ik wat te drinken wilde en liep richting de keuken. Ik liep met haar mee en zei dat een cola er wel in zou gaan. Zij opende koelkast en bukte om de fles te pakken. Daardoor zag ik dat zij geen slipje aan had en zwol er iets in mijn broek. Linda schonk de cola in en ik ging achter haar staan. Mijn hand ging langs haar been omhoog. Bij de rand van haar jurkje hield ze mij tegen, pakte de glazen op en liep naar de woonkamer. We zaten naast elkaar op de bank en ik probeerde haar te kussen, maar ook nu ontweek ze mij. Ze stond op en liep richting de gang, draaide zich om bij de deur en zij dat ze even ging douchen. Ik bleef botergeil achter in de kamer.
Ik dronk een slok van mijn cola en hoorde haar onder de douche. Ik werd nieuwsgierig en was nog steeds botergeil. Ik liep de trap op en zag dat de douchedeur open stond. Ik zag haar met de rug naar mij toe in de douchecabine staan en ze was zich aan het inzepen. Na het afspoelen ging ze wat met zichzelf spelen en ik hoorde haar zuchten. Ze zette de douche uit en pakte de handdoek. Ze sloeg de handdoek om haar heen en liep naar de slaapkamer. Ik liep verder de trap op en deed mijn kleren ondertussen uit. Ze stond voor haar bed en deed de handdoek van zich af en wilde haar jurkje weer aantrekken. Ik zei dat ze die wel uit kon laten en ze draaide zich om. Ze liet zich op het bed vallen en vroeg wat ik wilde…
Nou dat was duidelijk aan mijn piemel te zien. Die stond rechtop en wilde maar een ding..neuken. Ze draaide zich op haar buik en vroeg mij dichterbij te komen. Ze nam hem meteen lekker in haar mond en begon heerlijk te pijpen. Ik pakte haar hoofd vast en begon mee te bewegen. Ik ging dieper en dieper tot ze ging kokhalzen. Slierten kwijl hingen aan mijn piemel en haar kin. Ik ging nog een keer in haar mond en begon weer te neuken.
Ze kroop naar achteren en draaide zich om, met haar heupen op de rand van het bed. BEF mij, riep ze. Ik ging op mijn knieën en begon haar te likken. Toen ik bij haar klikje kwam, begon ze te draaien met haar heupen. Ga door…ga door….ik koooom zo.
Ik likte nog steviger en stopte twee vingers in haar kut. Ze ontplofte en kwam heerlijk klaar. Ze was even helemaal van de wereld en had niet in de gaten dat ik opstond. Ik wreef met mijn eikel door haar kutje en over haar clit. Ze werd helemaal gek en kreunde enorm hard. Gaaaa doooor.
Ik wreef sneller en sneller en sloeg met mijn piemel op haar clit. Ik gleed weer tussen haar schaamlippen door en vroeg of zij een condoom had. Zij hoorde mij echter niet en riep alleen maar gaaa dooor. Toen ik weer richting haar kutje bewoog drukte ze haar lichaam naar voren en schoot mijn piemel in haar kut. Daarvan schrok ze en keek mij met grote ogen aan…..ik zat diep in haar en vroeg, terwijl ik begon te bewegen, of zij nog een condoom wilde. Ja, want ik wil niet zwanger worden. Ik bewoog iets harder en ze kreunde weer. Doe hem alstublieft om, zei ze nog eens.
Pak hem zelf zei ik…ik zag hem liggen op het nachtkastje, maar ik wilde niet meer stoppen. Ze kroop op het bed en draaide zich om naar het nachtkastje. Ik kroop mee op bed, ging op haar liggen en stopte mijn piemel weer in haar kut. Ik neukte haar stevig door.
Haar weerstand was gebroken en ze kreunde als een gek. Lekkkeeeer, neuk mij kapot.
Na een paar minuten stevig doorneuken, kwam ik diep in haar klaar.
Ik ging van haar af en stopte meteen twee vinger in haar kut, toen drie en daarna vier. Ze kreunde en riep dat ze niet meer kon hebben. Toen stopte ik de vijfde vinger erbij en ging met de hele hand naar binnen. Ze schreeuwde het uit en kreunde enorm. Ze kwam klaar en het spoot langs mijn hand naar buiten.
Mijn piemel was inmiddels weer hard geworden en ik haalde hem door haar natte kut heen. Maar in plaats van naar binnen te gaan zette ik hem voor haar anus en drukte hen rustig naar binnen. Omdat ze helemaal uitgeteld was, kwam dit als een verassing. Ik neukte stevig door en spoot na een tijdje haar kont vol. Daarna plofte ik naast haar neer en keek haar aan.
Ze vroeg aan mij wat er ging gebeuren, wanneer ze nu zwanger zou zijn. Ik vroeg haar wat het probleem was, want zij was mijn sletje vanaf nu.
Ze keek mij geil aan en viel in slaap.
Ik ben onder de douche gaan staan en heb lekker alles van mij afgespoeld. Daarna heb ik mij aangekleed en heb ik honderd euro op haar nachtkastje neergelegd, met een briefje waarop stond; “ wanneer jij weer zin hebt in een goede beurt, stuur jij maar een appje “.
De volgende dag kreeg ik een appje met een bedankje voor de geile beurt. Het appje erna vertelde mij dat ze morgenavond om negen uur thuis was en de deur zou openzetten.
Ik appte terug dat ze naakt op bed moest gaan liggen en een blinddoek moest omdoen.
Maar dat verhaal lees je een andere keer.
Het bericht Linda verscheen eerst op Sexverhalen.com.