Ik woon op m’n 21e, zoals de meeste studenten, nog lekker thuis. In de coronaperiode moet ik ook niet naar de unief en kan ik m’n dagen lekker inplannen zoals ik wil. Ik ben enig kind en m’n ouders zijn moeten blijven werken dus ik ben altijd alleen thuis. Behalve als we op donderdagvoormiddag de poetsvrouw over de vloer krijgen om alles wat op te kuisen. Voor mij was het na 2 weken quarantaine al lang niet meer duidelijk welke dag van de week we waren, dus stond ik op een donderdagvoormiddag net zoals de meeste dagen de laatste tijd op met een serieuze ochtenderectie. Op kot kon je nu en dan nog eens een meid knallen, nu zat ik dus al enkele weken zonder. Ik ging dus naar beneden, en toen ik de deur opendeed van de keuken stond daar plots de poetsvrouw. Ze draaide zich om, trok haar mondmasker naar beneden en begon te glimlachen. Ben je blij om mij te zien vroeg ze? Ik nog half aan het slapen vroeg haar waarom. Ze wees naar beneden. Ik begon meteen te blozen. Je moet je niet schamen zei ze, is perfect normaal. We hebben al een 10-tal jaar dezelfde poetsvrouw dus ik ken haar toch al een beetje, ook al zie ik haar niet veel meer aangezien ik tijdens de week meestal op kot zit.
Toen ik jonger was vond ik haar wel iets hebben, ook al is ze niet van de knapste en ze is nu al 39 jaar. Ze heeft wel grote tieten en een redelijk ferme kont, en dat heb ik wel graag. Ze had mij denk ik al enkele keren naar haar zien staren toen ze aan het werk was. Ik dacht in m’n jonge jaren tijdens het masturberen soms wel aan haar en hoe ik haar in die ferme kont wilde neuken. Tegenwoordig ben ik wel iets anders gewend natuurlijk door op kot te zitten, maar toch vond ik het geil om met een erectie voor haar neus te staan die ochtend. Zo kon ze zien dat ik al goed opgegroeid ben. Ze vroeg of ik het kotleven erg mis. Tuurlijk zei ik, dat is hier het bewijs van. Dat is inderdaad een ferm bewijs zei ze. Ik moest lachen. Ik grapte dat het de schuld is van Corona, dat ik nu geen vrouwen meer zie. Ben ik dan geen vrouw zei ze terug. Tuurlijk wel, maar je weet wat ik bedoel. Ze grapte dat ze mss wel meer te bieden heeft dan die jonge studentjes. Ik ging erin mee en zei dat ik het eerst moet zien om te geloven. Is dat een uitdaging vroeg ze. Dat moet jij uitmaken antwoorde ik haar. Ze kwam naar me toe, vroeg of ze dichter dan op anderhalve meter mocht komen (tuurlijk zei ik ja) en begon over m’n erectie te wrijven. Ik denk dat ik die uitdaging wel aanga zei ze.
Ze ging met haar hand in m’n broek en pakte men penis stevig vast. Ze begon me lichtjes te rukken. Ze zei dat het een ferme paal was maar dat ze daar wel raad mee wist. Ze pakte me mee naar de living waar ze me op de zetel duwde nadat ze eerst m’n broek had uitgetrokken. Ze ging op haar knieën voor me zitten en begon me lekker te pijpen. Ik zei dat ze er inderdaad goed mee weg kon, het teken voor haar om me nog heviger te beginnen pijpen. Na enkele minuten van geil gepijp zei ik dat ze haar kleren moest uitdoen. Zouden we niet naar jouw kamer gaan vroeg ze? Dus we gingen naar boven. Daar deed ze heel traag en verleidelijk haar kleren uit, eerst haar broek, dan shirtje tot ze nog in slipje en bh voor me stond, ik voelde de drang om haar te kussen, zo geil stond ik. Ik ging ik dichter naar haar toe, waarop zij mij zelf vastpakte en begon te kussen. Ik pakte haar kont stevig vast en begon er wat in te nijpen. Dat had ik al jaren eens willen doen. Ze ging terug op haar knieën zitten en begon me terug hevig te pijpen. Ik was nog nooit zo gepijpt geweest, ze had een stevige pijpmond. Na terug enkele minuten van puur pijpgenot zei ik dat ze op bed moest gaan liggen. Ik deed eindelijk haar bh uit en zag een stel ferme tieten tevoorschijn komen. Dat ben ik op kot nog niet tegengekomen zei ik, ze moest lachen. Ik begon aan een tepel te likken, en ze begon te kreunen. Ik pakte haar beide borsten vast en begon ze wat te bewerken. Ze bleef kreunen terwijl ik ondertussen haar andere tepel in de mond nam. Daarna ging ik met m’n mond naar beneden, deed haar slipje uit en zag daar een mooie kut tevoorschijn komen, die ik meteen begon te beffen. Het gekreun werd heviger en heviger. Ik zei of ze graag 69 deed. Ze zei ja. Ik kon maar niet genoeg krijgen van haar gepijp, en ik wou haar nog wel wat beffen dus zo gingen we verder. Na enkele minuten stopte ze en ging ze op handen en knieën gaan zitten. Hoeveel meisjes heb je al in hun kontje mogen neuken vroeg ze. Ik zei geen enkel. Zo, dan leer ik je toch nog iets bij zei ze. Ik bedacht me net dat ik geen condooms meehad, die lagen allemaal op kot. Ik zei haar dat ook, maar ze zei dat ik zelfs als ik condooms had haar zonder ging mogen neuken. Gelukkig had ik nog wel glijmiddel in een kast van m’n bureau liggen, want die kont was blijkbaar al vele malen geneukt geweest maar toch kreeg ik hem er pas met wat glijmiddel vlot in. Het duurde wel enkele minuten voor ik haar stevig kon beginnen beuken maar toen ging het volledig los, ik stootte harder en harder, zij kreunde steeds luider, ik spankte haar tot haar kont volledig rood zag en nog zei ze dat ik harder moest gaan. Ik stootte zo hard ik kon en zag die volle kont lekker heen en weer gaan.
Ik wou de bovenhand nemen en trok hem eruit en duwde haar op haar rug. Ik stak hem meteen los in haar natte kut en begon weer hevig te stoten. Ik dacht niet dat ze het kon, maar ze begon zowaar nog harder te kreunen, en ze riep dat ik nog harder moest gaan, ik begon als een gek die kut de beuken, zette haar na enkele minuten terug op haar knieën en begon haar poes doggy te nemen. Harder bleef ze roepen, ik had nog nooit zo’n geile seks gehad, die vrouw kon blijven gaan. Ze trok haar plots zelf terug en duwde mij op m’n rug, waarna ze m’n penis vastnam en hem lekker terug in haar poes schoof. Ze begon me als een professionele jockey te berijden, ik zag haar D-cup op en neer gaan en voelde geleidelijk aan het zaad komen, zo’n tieten had ik enkel nog maar in pornofilmpjes gezien. Spuit me vol riep ze plots, en enkele seconden later spoot ik al het zaad die ik had in die lekker kut van haar.
En vroeg ze, nadat we wat hadden kunnen uithijgen, heb ik de uitdaging tot een goed einde gebracht? Ik knikte, en wees naar m’n penis. Die was terug slap geworden. Je hebt me er op een leuke manier vanaf geholpen zei ik haar. Als je zin hebt kan ik je er volgende week terug vanaf helpen zei ze, wel op 1 voorwaarde. Ok zei ik, en wat is die voorwaarde? Dat je me nu wat helpt met kuisen want het uur die we verloren zijn kan ik zelf niet inhalen. Dus deden we onze kleren aan, gingen naar beneden en ik begon te kuisen zoals ik nog nooit voordien gekuist had want ik wou haar de week nadien natuurlijk terug knallen maar misschien zou ze dat niet willen moest het huis niet tijdig proper raken vandaag. En gelukkig waren we tijdig klaar, we hadden zelfs nog 10 minuten over. Teken voor haar om mij nog eens een pijpbeurtje te geven, en ik voelde het zaad heel snel terug opkomen, ik zei haar dat ik zou komen en dat ik terug zou trekken, maar ze zei kort ‘ik slik’, dus spoot ik haar mond vol. Ze slikte het met veel plezier door, stond recht, zei tot volgende week, en vertrok. Sindsdien hebben we iedere donderdagvoormiddag ons neukuurtje, waarna ik haar weer help met kuisen en we standaard 10 minuten op voorhand klaar zijn. Zo heeft ze al redelijk wat zaad van mij mogen slikken. Van mij mag die quarantaine best nog iets langer doorgaan.
Het bericht Kuisvrouw knallen verscheen eerst op Sexverhalen.com.