UPDATE: Vandaag was het anders, geen rommelverkoop op een kleedje deze koningsdag, voor het eerst in heel veel jaar. De kinderen gingen hun eigen weg dus rust en er was geen planning. Samen dus even overal kijken en daarna een terras pakken en wat drinken in de zon.
Naast ons kwamen 2 mannen zitten die een praatje maakten met ons en over en weer werden er rondjes gegeven. De wijn begon op te vallen, want mijn vrouw en die mannen werden steeds lolliger en vrijer. Ik weet dat na een paar wijntjes mijn vrouw los wordt en redelijk geil, dus ik wilde eigenlijk weg omdat zij steeds vrijer en lolliger werd naar de twee mannen. Zullen we gaan? gaf ik aan. Ga jij maar alvast met de auto dan loop ik dat stukje wel door het bos en kijk nog even naar de kraampjes, antwoordde ze. Wij lopen mee, hoorde ik de mannen zeggen en liet het maar zo. Tegelijkertijd kwam ik thuis met de auto aan en mijn vrouw was nog steeds in gezelschap van de mannen.
Nog wat drinken? vroeg ze aan hen terwijl ik daar eigenlijk niet zoveel zin in had. Ja prima, gezellig, was hun antwoord. Eenmaal binnengekomen werd er wat gedronken en mijn vrouw ging naar boven om zich op te frissen en wat makkelijks aan te trekken. Gelijkertijd vroeg ze of ik even de hond wilde uitlaten en wat hapjes wilde halen. Na een half uur kwam ik terug. De hond was uitgelaten en ik had wat rommeleten gehaald. Eenmaal binnengekomen zag ik de mannen op de bank zitten en mijn vrouw lag half onderuit op de grote bank met een kort dun sport c.q. slaapbroekje aan die heel wijd viel en een topje die bijna doorzichtig was. Ik kon bij de deur al bijna naar haar kut kijken. De mannen vonden het wel prima, want eten en drinken was er genoeg nu en het uitzicht naar een uitdagende vrouw liet hen niet koud.
Na de hapjes en wat praten vroeg ik of het geen tijd was om er een eind aan te breien, want de volgende dag moest er gewoon weer gewerkt worden. We hebben wel een probleem, onze auto staat nog in het bos en na al deze wijn kunnen we natuurlijk nooit meer rijden. Oh dat regelen we wel, hoorde ik mijn vrouw zeggen, jullie kunnen in het logeerbed dus geen probleem. Op de tv was een programma over fantasieën en seksverslavingen dus hier werd naar gekeken. Uiteindelijk hadden we zoveel op dat er weinig remmingen waren en na het laatste onderwerp in het programma – hoe groot zijn piemels ten opzichte van lengte en dergelijke – stond de ene man op en vroeg aan mijn vrouw: hoe groot is die van mij, denk je? De andere man stond ook op en zei: die van hem kan je raden, maar die van mij raad je nooit.
Lachend en gekscherend zei mijn vrouw: 15 cm en bij jou weet ik het niet, zal wel 20 zijn dan want dat is erg groot. Maar ik vond het tot zover leuk, gaf ze aan, maar ik ben niet geïnteresseerd. Oke, zei de ene man en voor dat ik het wist haalde hij zijn lul uit zijn broek. Ik zag mijn vrouw kijken. Dit was geen 20 cm, dit was zeker 30 cm en erg dik. De andere man liet ook zijn broek zakken en dat was ook geen kleintje, ook deze was vele malen groter dan die van mij. Ik zag haar blik onafgebroken staren naar die half stijve lange en dikke lullen. Ik volgde het gebeuren en plotseling zonder het te menen riep ik: je moet je benen wijd doen, want ik ga je laten neuken door die vent met die enorme lul. Schijnbaar was de wijn en het moment en de mannen met stijve lullen zo opwindend geweest dat zij haar benen ver uit elkaar deed en tegen mij zij dat ze geneukt wilde worden door de mannen en dat ze geil werd van de pikken.
Zeg maar wat ik moet doen of aantrekken, vroeg ze. Ik haalde kousen van boven en trok deze bij haar aan. Oke, hoorde ik. De man met de hele grote pik pakte haar beet en nam haar mee naar de keuken. Op het aanrechtblad, zei hij, en met haar benen wijd zag ik hem likken. Zijn vriend kwam erbij en nam het over en ik zag hoe hij zijn hele dikke en lange paal in haar kutje schoof terwijl zijn vriend aan het likken was. Vind je het geil? hoorde ik haar zeggen en al trekkend zei ik ja. Dan wil ik dat je mij laat gebruiken, maar zelf weggaat. Ik trok mijn broek omhoog en liep de trap op naar boven. Ik wil gebruikt worden, hoorde ik haar roepen, neuk me met die dikke paal, ik wil je pijpen, ik ben van jullie.
Na deze minuten hoorde ik de woonkamerdeur opengaan en hoorde een dwingende stem zeggen: loop naar boven en ga op bed liggen. Na nog geen 2 minuten ging de voordeur open en ik hoorde stemmen. Nee, dit gaat te ver en ik liep naar de voordeur om op alles de rem te zetten. 4 grote gekleurde knappe mannen stonden voor de deur en de man met de grote piemel. Nee stoppen, zei ik, zo is het wel genoeg geweest. Jammer voor jou, was het antwoord en ik werd opzij geduwd. De mannen kwamen binnen en gingen zitten. De deur ging open en daar werd mijn vrouw geblinddoekt binnen gebracht. Nu waren er 6 mannen binnen en mijn vrouw lag met een met een blinddoek en kousen aan op de bank met haar benen wijd.
Zo, nu ben je van ons, hoorde ik. Wat wil je?? Doe alles maar en gebruik me, ik wil geneukt worden. De 4 mannen stonden op en pakten haar beet. We gaan je op bed neuken en je man mag kijken. Om de beurt zag ik een onwijze pik in haar kutje verdwijnen. Hijgend en kreunend kwam ze keer op keer klaar. De hele nacht ging het door, zelf kwam ik al trekkend heel vaak en lekker klaar.
Om 4 uur nachts bleven er nog 2 man over. Zo we gaan nog even een stukje lopen, we gaan nog even het bos in om een frisse neus te halen. Ik dacht het niet hoorde ik mijn vrouw zeggen, genoeg is genoeg. Gelijk gaf ik haar aan om te luisteren en mee te gaan. Zo geil als ze was wilde ze zich alleen maar laten gebruiken in opdracht van mij. Hey, maar plotseling werd ik buitenspel gezet. 4 mannen namen haar mee richting bos en 2 mannen hielden mij thuis.
Na een paar minuten kreeg een man een sms dat wij moesten komen. Op een veldje tussen de bomen zag ik haar liggen, benen wijd met kousen aan, trekkend aan echt hele grote pikken, en weer een pik van bijna 30cm in haar kut. Ook de 2 mannen begonnen. Nu was het een compleet geil feest.
Ze was geneukt door veel mannen met enorme pikken, in een bos en ik keek mee. Twee mannen stonden op en namen haar mee en om 8.00 uur kwam ze thuis. Ze hadden haar meegenomen naar een echtpaar en een paar bevriende mensen. De hele nacht hebben ze haar kunnen gebruiken en verwennen.
Ze is en blijft lekker….
Het bericht Koningsdag verscheen eerst op Sexverhalen.com.