Heb haar zien opgroeien van kleine meid tot een jonge vrouw van 21 jaar, en ik kan wel zeggen dat het een plaatje is geworden. Slank, mooie lange benen, en in een blouse zaten borsten verstopt in de cup maat D, en vergeet haar gezicht niet, een frisse spontane uitstraling met lange blonde haren.
Terwijl ik voor het huis bezig was, kwam ze aangelopen, buurman mag ik U wat vragen. Kom op Ilse, zeg geen U tegen mij, ik ben de 60 dan wel gepasseerd maar ik ben gewoon Gert voor je. Maar wat is je vraag, best maar los. Ik heb sinds kort een kamer kunnen bemachtigen net buiten het centrum van Zwolle, er moet nog het nodige gebeuren, en van stroom heb ik geen verstand. Zou je mij een keertje willen helpen daarmee, was haar vraag. Natuurlijk wil ik je daarmee helpen, wanneer schikt het.
Vrijdag en zaterdag heb ik tijd, vertelde ik haar, en je zag aan haar gezicht dat ze daar enorm mee in haar sas was. Dan kom ik vrijdag om 9 uur naar je toe Gert. Ik keek haar na terwijl ze weer naar huis liep, wat een mooi kontje wiebelde daar in dat strakke spijkerbroeken.
Het was inmiddels vrijdag, en ik had het nodige aan gereedschap al in de kofferbak geladen, toen Ilse aanbelde. Wat zag ze er weer schitterend uit, een strak truitje hadden haar borsten netjes ingepakt, en een kort rokje waar haar slanke benen onderuit staken verborgen het lekkere kontje. Dit beloofd nog wat voor vandaag, maar ik moest mijn kop er wel bij houden.
Onderweg naar Zwolle, zag ik bij iedere hobbel in de weg haar borsten iets op en neer gaan, en het toch al korte rokje was nu nog hoger opgestroopt. Dat gaf voor mij net het uitzicht waar iedere vent van droomt, mooi benen die stopten bij een schitterend kanten stringetje. Het bloed in alle aderen in mijn lul bereikte langzaam het kookpunt, een snoeiharde lul tekende zich af in mijn broek. Dit moet Ilse gezien hebben, want met een brede glimlach op haar mond keek ze mij aan, terwijl ze geen aanstalten maakte om het rokje goed te doen. Integendeel, door haar geschuif op de stoel kreeg ik nog meer te zien, en met de iets gespreide benen kon ik de contouren van het kutje lichtelijk zien.
Langzaam voelde ik een hand over mijn heup richting mijn kruis gaan, en ik keek haar aan,. Wat ben je van plan Ilse vroeg ik haar, en ondertussen maakte ze behendig mijn broek los. Sssssssst, was het enige wat ik hoorde, en langzaam boog ze naar mijn vrij gekomen lul, een paar tellen later voelde ik haar lippen om mijn lul, en zoog ze behoedzaam mijn lul naar binnen. Midden op de A50 met een gangetje van 120 km werd ik heerlijk gepijpt door een jonge vrouw van 21 jaar, dit moet een droom zijn.
Ik voelde het zaad in mijn ballen borrelen, en even later spoot ik als een waanzinnige de gehele lading sperma in het mondje van Ilse, en met moeite wist de aandacht bij het verkeer te houden. Toen Ilse eenmaal weer rechtzat, stroopte ze langzaam haar minuscule mooie stringetje naar beneden, ze schopte het uit. En voordat ik er erg in had drukte ze het onder mijn neus. Wat rook dat lekker, en hier en daar voelde ik ook natte plekjes.
Terwijl ik haar aankeek, plaatste ze haar rechterbeen tegen de voorruit, daardoor schoof het rokje op en kwam een glad geschoren kaal kutje zichtbaar. Wat zag dat er heerlijk en uitdagend uit, en tergend langzaam gleed ze met haar vingers het kutje in. Gelukkig zag ik borden van een parkeerplaats, en even later parkeerde ik de auto helemaal aan het einde. Ze draaide wat bij, en zo kreeg ik beter zicht op het jonge kale kutje. Gert fluisterde ze mij toe, als wij dadelijk in Zwolle zijn, wil jij dan met jouw heerlijke lul mijn kutje ontmaagden. Ik weet dat jij seks met mijn moeder hebt gehad, en weet zodoende dat jij heerlijk kan neuken, nu mag jij de eerste zijn die mij mag neuken. En ik kijk er zeer naar uit voegde ze er aan toe.
In Zwolle aangekomen op haar kamer, waren onze kleren snel uit, en langzaam gleed mijn lul in het maagdelijke kutje van Ilse. Hoe het verder ging lees je in deel 2
Het bericht Kleintjes worden groot verscheen eerst op Sexverhalen.com.