Ja bedankt Cara, zo kom ik er wel aan uit zegt mijn collega en hij loopt weg. Ik kijk op de klok en zie dat ik al twee uur op het werk ben maar nog niets heb gedaan aan de taken die ik vandaag wilde doen. Het lijkt wel alsof vandaag iedereen vragen heeft. Ik open mijn agenda en ik zie dat ik voor vandaag geen afspraken heb staan. Snel neem ik een besluit en gooi mijn laptop dicht. De kids zijn op school dus ik ga wel thuis werken dan komt er tenminste nog iets uit mijn handen vandaag. Thuis aangekomen ga ik via de achterdeur naar binnen en ik schop mijn schoenen uit en hang mijn jas op. Ik kijk of ik mijn man zie maar hij is niet beneden. Dan valt mijn oog op een paar onbekende hakken. Die zijn niet van mij..wtf?!.. Ik loop de trap op naar boven en ik hoor geluiden die me bekend en tegelijk onbekend klinken.
Onze slaapkamerdeur staat op een kier en de geluiden komen daar vandaan. Voorzichtig duw ik de deur iets verder open. En daar ligt mijn man, met zijn hoofd tussen de benen van een of ander jong sletje. Ik sta als bevroren te kijken door de kier terwijl elke mogelijke emotie door mijn heen raast. Woede..hij doet mij niet maar een ander wel en hij beft dr..de laatste x dat hij dat bij mij deed was 8 jaar geleden. Verdriet..hij verraad me terwijl hij weet dat een open relatie bespreekbaar is voor mij. Maar ik blijf stil staan kijken want tegelijkertijd voel ik ook de spieren in mijn buik samentrekken en een heerlijke kriebel tussen mijn benen. Mijn lichaam verraad me, de herinneringen aan zijn lekkere likken zorgen er voor dat ik nat word. En zo te zien is hij het niet verleerd, het sletje kreunt en kronkelt terwijl hij zijn goddelijke gang gaat.
Smaak heeft ie wel, dat moet ik hem nageven. Ze is zo rond de 25, heerlijk strak lichaam en haar borsten vullen zijn handen net. Lekker bewegelijk en vol met geluiden is ze ook. Ze geniet ongeremd van hem en de aanblik van haar orgasme is te veel voor me. Terwijl mijn man haar op zich trekt laat ik mijn hand in mijn broek glijden. Oeh ik ben wat natter dan dat ik dacht en ik laat meteen twee vingers in me glijden. Het sletje rijdt mijn man langzaam en hij geniet met volle teugen. Ze zou eigenlijk op dr hurken moeten zitten bedenk ik me terwijl ik voel dat mijn hoogtepunt nadert. Ik zet mijn tanden in mijn pols van mijn andere hand om te voorkomen dat mijn kreunen me verraden en geef mezelf het laatste zetje. Ondertussen hoor ik mijn man aan haar vragen om met haar rug naar hem toe te gaan zitten. Ik heb zo een heerlijk zicht op hoe zijn stijve in haar kale, natte poesje glijdt. Snel pak ik mijn telefoon en ik schiet een foto waarop ze beide duidelijk herkenbaar staan. Mijn man begint te kreunen, ik weet dat het nu niet lang meer gaat duren voordat hij klaar is en zachtjes sluip ik terug naar beneden.
Snel pak ik mijn spullen en ik verlaat het huis. Wat nu? Ik pak mijn auto en rij een rondje om mijn gedachten wat stil te krijgen en kom uiteindelijk uit bij het parkje. Ik rook een sigaretje, jank een potje en stuur mijn man uiteindelijk een appje. Hi lief, ben onderweg naar huis, over 30 min ong. Nog iets nodig uit de supermarkt? Kort daarna krijg ik al een reactie terug….Ben al boodschappen aan het doen. Tot zo xxx. Ik rook nog een paar sigaretjes om het half uur te overbruggen en ik ga naar huis. De verrader is er nog niet, die komt een half uurtje later binnen met de boodschappen en bloemen. Voor mij..ja. Hij geeft me een kus, wat ben je vroeg liefje zegt hij. Heb je gehuild? Wat is er? Vraagt hij bezorgt. Ah gezeik op het werk zeg ik, laat me maar geef me maar wat ruimte. De rest van de dag verloopt eigenlijk zoals hij altijd zou verlopen. ’s Avonds als de kids op bed liggen geeft mijn man aan dat hij gaat slapen. Ik ga met hem mee en tegen beter weten in maak ik toespelingen. Sorry lieverd zegt hij, ik ben moe en ik heb morgen vroege. Weer om 4 uur d’r uit dus ik wil slapen.
Ik hoef niet lang te wachten voordat hij slaapt. Ik ga naar beneden en grijp zijn telefoon. Ik scroll door zijn apps heen en het duurt niet lang voordat ik gevonden heb wat ik zoek. Hmz lesje besodemieteren heeft ie blijkbaar niet goed gevolgd. Beginnersfout nr 1 dat ik alle apps meteen kan vinden. Ik scroll naar de eerste en lees ze allemaal. Oef wat gaat het er soms heet aan toe. Ik vind haar naam, haar adres en wat pikante foto’s die ik meteen ff doorstuur naar mezelf. Maar het is niet alleen seks dat ze appen. Het sletje (ja sorry hoor haar naam is nog een stap te ver) heeft gevoelens voor hem en, dat vind ik dan weer wel fijn om te lezen, hij wil niet bij mij weg. Langzaam vormt er een plan in mijn hoofd. Want dit laat ik toch echt niet over mijn kant gaan. Snel wis ik de bewijzen van mijn acties en ik trek de sim uit zijn telefoon en stop die bij mijn telefoon erin. Zijn telefoon leg ik weer op zijn plek en ik kruip weer naast hem in bed.
De volgende ochtend verloopt volgens de routine. Manlief is al werken en ik breng de kids naar school. Zodra ik thuis kom stuur ik het sletje een app met de sim van mijn man. Ik her gebruik eigenlijk stukjes uit oude apps zodat mijn woordkeuze geen alarmbellen laten afgaan en ik zeg dat ik (nouja hij dus) vrij heb genomen en wil dr ophalen over een uurtje. Ze reageert meteen dat het goed is en ik laat ff weten dat “ik” met de auto van mijn vrouw kom. Zijn pet gaat op mijn hoofd en ik trek zijn andere jas aan voordat ik naar haar toe rij. Gelukkig werkt mijn plan en stapt ze in ze heeft pas door dat ze niet naast mijn man zit als ik al aan het rijden ben. Ik bied mijn verontschuldiging aan voor de misleiding en leg uit dat ik graag even met haar wil praten maar dacht dat ze er niet mee akkoord zou gaan als ik het gewoon vroeg. Ze reageert eigenlijk best relaxed en ik breng haar naar mijn huis. Ik bemerk dat ik ongewild wat bewondering voor haar lef heb want ik weet niet of ik, als ik in haar schoenen stond, de confrontatie wel aan durfde.
Thuis aangekomen vraag ik haar om aan de eettafel te gaan zitten en wat ze wilt drinken. Ze vraagt om een wijntje, beetje vroeg op de ochtend maar ja het is ook geen normale situatie, en ik geef haar een glas. Zelf pak ik een bak koffie en ik ga tegenover haar zitten. Mijn telefoon leg ik op tafel, met de actie foto van gisteren op het scherm, zodat ze die goed kan zien. Ze wordt rood maar wacht af. Hier liep ik gisteren op in zeg ik tegen haar. Je kunt jezelf voorstellen dat ik geschokt was en voordat ik een beslissing maak wat ik ga doen wilde ik eigenlijk eerst met jou praten. Ze schraapt haar keel en vraagt voorzichtig wat ik bedoel. Ik blijf even stil en kies mijn woorden daarna zorgvuldig en bewust grof. Kijk hier mijn man’s pik zit diep in jouw kut. Elke dag dat hij jou neukt, dan neukt ie mij niet. Aangezien hij mij trouw heeft beloofd is het sociaal geaccepteerd dat ik hem hiervoor buiten flikker en dr voor zorg dat hij zijn kinderen alleen nog maar ziet in het weekeind. Gezien zijn ploegenrooster gaat dat er op neer komen dat hij zijn kinderen 1x in de 4 weken gaat zien.
Tranen springen in haar ogen en ze begint te stamelen dat ik dat niet kan maken. Nu weet ik dat ik haar heb waar ik haar hebben wil. Waarom zou ik dat niet kunnen maken? vraag ik aan haar. Hij houdt van zijn kinderen, zegt ze kleintjes, en van jou. Oh vergis je niet, zeg ik tegen haar, ik hou ook van hem daarom neem ik de moeite om met jou te praten voordat ik iets doe. Zachtjes vraagt ze wat ik dan wil. Ik wil dat jij mij compenseert voor dat gene wat je mij ontneemt. Om duidelijk te zijn, ik wil dat jij mijn gehoorzaam befsletje wordt zeg ik terwijl ik haar in haar ogen kijk. Maar ik val helemaal niet op vrouwen zegt ze. Dat geeft niet ,zeg ik, zolang je me maar laat komen. Je houdt toch van hem? Je wilt toch niet verantwoordelijk zijn dat hij zijn kinderen bijna niet meer ziet? En terwijl ik die uitspraken doe sta ik op en loop ik naar haar kant van de tafel en ga voor haar op tafel zitten. Dus wat wordt het? Gehoorzaam befsletje of trap ik hem buiten? Nauwelijks hoorbaar komt haar bevestigend antwoord. Ik grijp haar kin en laat haar mij aankijken. Praat eens duidelijk beveel ik haar. Met een vleugje van woede zegt ze luid en duidelijk dat ze mijn gehoorzaam befsletje zal zijn.
Verstandige keuze zeg ik. Ik trek mijn rok op en ga iets verder naar achter op tafel zitten met mijn benen wijd. Ze kijkt zo recht in mijn kaal poesje en wend haar hoofd af. Ruw pak ik haar bij haar kin en draai haar hoofd terug. Ga maar aan de slag en ik geef haar een duwtje in de juiste richting. Aarzelend komt ze wat naar voren en likt ze me voorzichtig. Even laat ik haar begaan en ik geef haar wat aanwezigen hoe ze het lekkerder kan doen. Die volgt ze goed op maar ze blijft iets te voorzichtig. Mijn hand gaat door het haar en ik maak een vuist zodat ik een flinke bos vast heb. Ik schuif iets naar voren en druk mijn poes goed tegen haar mond. Haar ogen schieten van schrik wat meer open. Goed door likken befsletje maak me maar klaar. Ze sluit haar ogen en gaat goed aan de slag. Ze neemt zelfs wat initiatief en ik laat mijn grip op haar haar wat verslappen. Heerlijk likt ze door, niet verkeerd voor een eerste keer denk ik. Ik sluit mijn ogen en laat me gaan totdat een heerlijk orgasme me overspoeld. Nadat ik ben gekomen trekt ze zich meteen terug. Ik open mijn ogen..dat is een mooi begin befsletje. En ik pak haar bij de hand en neem haar mee naar boven.
Op de slaapkamer aangekomen beveel ik haar om zich uit te kleden en op bed te gaan zitten. Ze sputtert wat tegen. Ik trek mijn wenkbrauw op en wijs haar fijntjes op het feit dat ze gisteren zelf ook meer dan 1x kwam op mijn man. Ze begint te gehoorzamen en ik haal ondertussen de ceinturen uit de badjassen en pak drie sjaals uit de kast. Ik laat haar op bed liggen met armen en benen gespreid en ik bind haar aan het bed vast. We moeten het nog even hebben over de regels zeg ik tegen haar. Laten we beginnen met een safe woord. Weet je wat dat is? Ze glimlacht een beetje, ja ik kijk ook tv, een woord waarbij alle activiteiten stoppen. Meestal rood. In die film is het inderdaad rood, wil je dat ook als safe woord? Vraag ik haar. Ze knikt. Ik ga naast haar zitten op bed en streel haar bovenbeen. De correcte aanspreekterm is mevrouw Cara en elk antwoord of vraag dient dat te bevatten. Begrepen? Ja mevrouw Cara zegt ze liefjes. Ik pak de laatste sjaal en gebruik die als blinddoek.
Denk maar aan mijn man fluister ik in haar oor. En ik begin haar lichaam te verkennen. Lief, zachtjes en opwindend zoals mijn man bij haar zou doen. Het was me al opgevallen dat gisteren toch redelijk hetzelfde stramien werd aangehouden zoals wij doen, dus ik besloot om dezelfde tactiek te hanteren. Langzaam begint ze zich te ontspannen en te reageren op mijn aanrakingen. Ik laat mijn hand tussen haar benen glijden en ga langzaam van haar knie omhoog totdat mijn vingertopjes haar lipjes raken. Ze is al goed opgewonden maar ik blijf haar nog even plagen door terug omlaag te zakken naar haar knie en weer omhoog. Ik hou mezelf in door haar niet te krabben, dat komt wel voor de volgende keer. Dan laat ik een vinger in haar glijden, ze laat haar adem ontsnappen. Rustig en langzaam beweeg ik in en uit. Om haar net een extra zetje te geven buig ik naar voren zodat ik met mijn tong over haar klitje kan glijden. Ze begint meer en meer te kreunen en te trekken met haar armen. Ik verander het likken in zuigen en ik voel haar spieren aanspannen. Vol geluid komt ze heerlijk klaar.
Ik doe haar blindoek af en maakt haar los. Tot mijn genoegen begint ze me te strelen en te zoenen uit haarzelf. Ik vrij heel even met haar. We moeten nog de rest van de regels doornemen dus onderbreek ik de vrijpartij en ik duw haar wat naar achter. Als je klaar bent met mijn man dan wil ik dat je mij een foto stuurt. We maken dan daarna een afspraak voor jouw compensatie. Ik wil dat je dan voorgeschreven kleding draagt. Van de week zal ik je een lijstje geven met toegestane combinaties. Is dit duidelijk befsletje? Ze lacht ondeugend en zegt ja mevrouw Cara. Tevens blijft dit onze regeling befsletje, als mijn man hiervan te weten komt dan schop ik hem er alsnog uit. De glimlach verdwijnt van haar gezicht maar ze knikt bevestigend. Goed, kleed jezelf aan dan breng ik je nu naar huis.
Aan het einde van zijn werkdag komt mijn man weer thuis. Hij vertelt wat over zijn werk, we nemen wat zaken door mbt de kids en hij informeert naar mijn dag. Ik vertel hem dat ik een lekker ontspannen dagje heb gehad. Oww ja lief, zegt hij, kan je even naar mijn telefoon kijken? Hij doet het niet. Mijn man geeft zijn telefoon aan mij en loopt weg. Snel stop ik zijn sim weer terug in zijn telefoon. Hem delen lijkt me maar een kleine prijs voor alle plezier die ik zal beleven met mijn gehoorzaam befsletje.
Het bericht Kleine prijs verscheen eerst op Sexverhalen.com.