Mijn knappe donker,harige vriendin Bo (24) ging op zich zelf wonen.
Zelf was ik pas 19 en had pas een half jaar verkering met Bo. Ze was ongelovig sexy en geil. Grote tieten, lekkere billen, niet te dik en niet te dun.
Met de neus in de boter gevallen, was ik met haar. Ze was wel dominant (de baas in bed), dat vond ik geil. Ik moest wel accepteren, om vaste verkering, met haar te krijgen, dat ze 1 maal per week seksueel haar gang mocht gaan. Ze vertelde haar avonturen wel aan mij, wat mij erg opwond en erg geil van werd. En dan gingen we weer lekker seksen, bij haar thuis dat vonden ze daar prima.
Ze werkte in stadje een paar kilometer veder op en ging daar in een bovenwoning wonen, boven de apotheek waar ze werkte. Ik hielp haar met verhuizen en zo en bleef natuurlijk gelijk slapen. Op eerste zaterdag, ging om negen uur de bel. Bo was nog onder de douche, dus deed ik de deur open. Een keurige, grijze, charmante heer stond er.
Goede morgen, zei hij, ik ben van Erp de huisarts van Bo, ze heeft zich als nieuwe inwoner bij mij aangemeld en kom kennis maken.
Ik nodigde hem uit om mee naar boven te komen en riep ondertussen Bo,dat er iemand voor haar was.
We waren naar de woonkamer gegaan. en Bo kwam binnen in de badjas, en stelde zich voor en na wat gepraat over werk en verhuizen, zei de dokter, ik onderzoek mijn nieuwe mensen in de praktijk altijd grondig, wil je daar voor binnenkort een afspraak voor maken, even bij vertellen eerste afspraak, dan houden we rekening met de tijd houden.
Bo zei, u mag dat nu wel doen en deed de badjas uit. daar stond ze geheel naakt, zo te zien had ze haar poesje net geheel glad geschoren. Ik voelde mij geil worden en mij lul stijf worden. De dokter stond op en pakte haar tepels en begon er aan te draaien. Mijn lul werd nu heel hard en zag Bo genieten.
Nee, zei de dokter, aardig aanbod maar in de praktijk heb ik alles bij de hand en kunnen we praten over intieme onder werpen. Geheimen heb ik niet, maar ik snap het en bel wel, zei Bo
De dokter bleef ondertussen met haar tepels spelen en ik werd steeds geiler en BO ook zo te zien. Dat is toch niet normaal, zei Bo geil, hij komt dadelijk klaar, wilt u hem niet onder zoeken. Tuurlijk zei de dokter, maar dan moet hij zich uitkleden. Nou, je hoort wat dokter zegt , kleed je uit, beet Bo me toe.
Met tegenzin ging ik uit de kleren, de onderbroek hield ik aan. Die ook uit, zei de dokter, terwijl hij nog steeds Bo’s tepels speelde die geheel stijf stonden.
Ik gehoorzaamde en deed hem uit. Daar stond ik poedel naakt met een stijve lul en erg geil. Ik zag dat Bo zich ondertussen aan het vingeren was.
De dokter liep op me af en pakte nu mij tepels en begon er hard in knijpen. Heerlijk was het. Nu pakte hij met 1 hand mijn ballen (keurig geschoren) en met de andere masseerde hij mijn anus. Hoewel ik nooit aan seks met een man had gedacht vond ik het heerlijk. Hij kneep me heerlijk hard in de ballen. Bo was er bij gaan zitten en om zich beter te kunnen bevredigen.
Plotseling liet hij mij los en maande mij om zelf aftrekken, ik gehoorzaamde weer. De dokter haalde zijn hele grote, stijve lul uit zijn broek en liep naar Bo, pakte haar ruw bij haar lange haar en stopte zijn lul in haar mond. Ze begon gelijk te pijpen, de dokter masseerde ondertussen haar anus, terwijl zij door ging met vingeren.
Ik voelde dat ik ging komen, stelde het nog wat uit , maar hield het niet meer. met een oerkreet liet ik me bevangen door het goddelijk gevoel van het orgasme. Ik spoot met kracht een grote hoeveelheid mannensap op de badjas van Bo, die op grond lag.
Een enorme kreet van de dokter, hij kwam klaar in de mond van Bo en direct daarop een kreet van Bo ze was ook gekomen , haar hele lichaam schokte, mijn lichaam trouwens ook. Ik zag dat Bo aan het slikken was om alles weg te krijgen, aan haar mond zaten nog wel slierten sperma.
Ze kwam naar mij toe likte mijn eikel schoon en daarna die van de dokter. Die deed zijn lul weer in de broek. En zei tot Bo, met je vriend is niks aan de hand, hij is seksueel alleen onderdanig, en jij bent seksueel dominant. Bel je voor een afspraak. Ok, zei ze.
Geheel naakt bracht ik de dokter naar de deur, daar kneep hij weer in mijn tepels, gelijk werd ik weer geil. Daarna gaf hij mij de hand en vertrok.
Boven likte ik de sperma slierten van Bo’s gezicht en tongde haar en proefde de heerlijke mannensap, het meeste van de dokter.
Bo was nog heel erg geil net als ik, we zijn (natuurlijk met rustpauze’s) tot zondagmiddag seksueel met elkaar bezig geweest.
Ben benieuwd hoe het van de week bij de gaat, jammer genoeg wil ze niet dat ik met haar mee ga.
Het bericht Kennismaking verscheen eerst op Sexverhalen.com.