Hallo mijn naam is John en ik heb je al enkele van mijn seks avonturen verteld die ik in mijn jeugd had mee gemaakt.
Een aantal dagen nadat mijn moeder een beurt had gekregen van onze nieuwe buurman, was ik in de tuin bezig toen ik ineens hoorde, hey buurman kan je me even komen helpen. Het was Helma onze nieuwe buurvrouw. Ik liep meer achteren naar waar een opening in de heg was en vroeg wat er loos was. De buurvrouw was ook in de tuin bezig een struik te verplaatsen, maar deze was behoorlijk zwaar en vroeg of ik haar even wilde helpen. Ik klom door de opening en stelde me netjes voor. Ze lachte en zei dat we al oog contact hadden gehad , waar mee ze onze ontmoeting bedoelde waarbij zij in de tuin stond en ik in mijn slaapkamer haar stond te begluren. Ik kreeg een rode kop en lachte maar met haar mee. Ze was gekleed in een heel kort wijd topje die maar net haar borsten bedekte en een heel korte jeans broek die de rondingen van haar billen niet bedekte.
We liepen naar de struik die ze al had uitgegraven en ze bukte waar door haar topje open ging staan en ik vrij uitzicht had op haar borsten. Ik kreeg meteen een stijve maar bukte ook om haar te helpen. We tilden de struik op en droegen hem naar een andere plek waar ze al een gat had gegraven. We zetten de struik in het gat en Helma begon het met aarde te vullen. Pak jij even de tuinslang zodat we hem meteen water kunnen geven. Ik liep met nog steeds een stijve naar de buitenkraan en draaide die open en nam de slang mee. Helma zei die bobbel in je broek heb ik de vorige keer ook gezien, waarop ik antwoordde dat dat kwam omdat ze water had gemorst op haar T shirt waardoor ik haar tieten goed kon zien. Ze lachte weer en zei maar nu is mijn shirt toch niet nat, waarop ik antwoordde dat ze nu ook te koop liep maar haar borsten zodat ik weer een stijve heb. Ik kneep in de sproeier en spoot een straal water richting haar. Ze gilde en haar topje was nu doorweekt waardoor haar tieten en stijve tepels goed zichtbaar waren. Ze rende naar me toe en probeerde de tuinslang af te pakken. Maar ik hield vast en kneep in de sproeier waardoor we beide een plens water over ons kregen. We waren beide zeik nat en moesten heel hard lachen. Kom riep ze in de schuur heb ik handdoeken liggen kunnen we ons afdrogen. We liepen samen naar de schuur en ze gaf me een handdoek.
Ze trok haar topje uit en begon zich af te drogen. Mijn lul die door het koude water slap was geworden stond meteen weer fier overeind. Nu trok ze ook haar broek uit en ik zag dat ze geen slip aanhad, dus ze stond spiernaakt voor me en ze had een lekkere kale kut Bevalt het je vroeg ze en ik knikte van ja. Je bent mooi zei ik een lekker geil lichaam heb je. Ze draaide in de rondte om haar lichaam goed te laten zien.Trek ook je kleren uit zei ze dan zal ik je afdrogen. Snel trok ik mijn kleren uit en ze begon mijn lijf af te drogen. Bij mijn lul aangekomen deed ze heel langzaam. Ze pakte mijn lul en trok me langzaam af en ik greep haar borsten en begon ze teder te kneden. Een hand liet ik zakken en ging tussen haar benen die ze gewillig spreidde zodat ik er goed bij kon. Ze zei dat ze had gezien dat ik buurvrouw Trees had geneukt een paar dagen geleden en dat ze dat ook wilde. Ik vroeg of haar man thuis was, waarop ze antwoordde dat het een beetje te laat was om dat te vragen nu ze hier naakt stonden. Ik zei ga op de werkbank zitten wat ze meteen deed. Ik spreidde haar benen en dook op haar openstaande kut. Ik likte haar clit en stak mijn tong diep in haar. Ze begon te kreunen en duwde mijn hoofd stevig tegen haar kut. Ze begon harder te kreunen en riep ik kom klaar ga door lik me aahhh ik kommm. Haar lichaam trilde van genot toen ze klaar kwam. Ik liet haar van de werkbank afgaan en draaide haar om. Ik stak mijn lul achterlangs in haar kut en begon haar met diepe halen te neuken. Ik greep haar borsten en kneep in haar tepels. Ze kreunde weer en ik begon haar harder te neuken.
Door de deur van de schuur zag ik ineens mijn moeder die ons gade sloeg vanuit haar slaapkamer. Haar hand zat in haar kruis en met haar andere hand streelde ze haar borst. Dit wond mij zo op dat ik klaar kwam en mijn zaad vulde de kut van Helma, die meteen ook klaar kwam. Vermoeid viel ik over Helma heen haar borsten hield ik nog steeds vast. Helma begon weer te bewegen mat haar kont en mijn lul verstijfde weer. Neuk mijn kont zei ze, ik wil je in mijn kont. Ik haalde mijn lul uit haar kont en smeerde het zaad dat uit haar kut liep op haar aars. Ik zette mijn eikel op haar ster en drukte hem voorzichtig naar binnen. Helma verstijfde even maar toen mijn eikel naar binnen schoot ging het wat makkelijker. Voorzichtig begon ik haar met kleine halen te neuken. Steeds dieper ging het tot mijn lul helemaal in haar kont zat. Toen haalde ik hem helemaal terug en stootte in een keer mijn lul naar binnen. Helma gaf een gil maar ik bleef haar hard door neuken en haar pijn verdween en maakte plaats voor genot. Ik keek weer naar het raam van mijn moeder en zag dat ze zich hard aan het vingeren was. Helma riep ik wil je zaad in mijn mond. Ik kneep nog even hard in haar tepels haalde mijn lul uit haar kont en draaide haar om. Ze zakte door haar knieen en nam mijn lul in haar mond.
Ze likte het sperma, van mijn vorige zaadlozing en haar kontsappen op en beet zachtjes in mijn eikel. Met haar hand kneedde ze mijn ballen en ik voelde dat ik ging klaar komen. Ze deed haar mond wijd open en trok me verder af. Mijn zaad spoot ik in haar mond en over haar gezicht. Ze zoog de restanten zaad uit mijn lul en veegde met haar vinger het zaad van haar gezicht in haar mond en slikte het door. Ze bleef me pijpen en in no time had ik weer een stijve. Ik zette haar weer recht en draaide haar weer om en drukte haar voorover. Ik stak mijn lul weer in haar kut en neukte haar hard. Ik wees haar naar het slaapkamer raam van mijn moeder die nu wild haar vingers in en uit haar kut bewoog. Helma verstijfde even bij het zien van mijn moeder, maar omdat ik haar bleef neuken genoot ze weer van me. We bleven naar mijn moeder kijken die nu spiernaakt voor het raam stond en klaar kwam op haar vingers.
Helma hield het ook niet meer en kwam ook klaar en ik bleef haar neuken. Doordat ik twee keer was klaar gekomen duurde het langer voor dat ik klaar kwam. Helma had weer een orgasme en ik voelde dat het voor mij ook niet lang meer zou duren. Even later spoot ik mijn zaad weer in haar kut en een orgasme van Helma volgde. Uitgeput viel ik over haar heen en Helma leunde op de werkbank met mijn lul nog steeds in haar kut. Ze vroeg me naar mijn moeder en ik antwoordde dat die zo geil is dat ze iedereen wil neuken die in de buurt is. Ook mijn Rob vroeg Helma en ik antwoordde dat ze die al had gehad. Helma moest lachen en zei dat vermoedde ik al want hij had in slaap gepraat over die geile teef van hiernaast. Misschien moet ik het ook met je moeder proberen zei Helma waarop ik antwoordde dat ik niet weet of ze het ooit met een andere vrouw heeft gedaan.
Dat zullen we dan wel zien zie Helma en je mag stiekum toekijken.
John
Het bericht Jeugdverhaal (8) verscheen eerst op Sexverhalen.com.