In het stadje waar ze woonde waren de mogelijkheden om buiten de pot te pissen beperkt. Als eigenaresse van het advocatenkantoor had ze natuurlijk een bepaalde status. Eenmaal had ze een relatie gehad met de getrouwde eigenaar van een kledingzaak. Het lokale bokkenblaadje was er als de kippen bij om er onderhuids over te publiceren. En hoewel het uitsluitend om de seks ging hadden ze omwille van de klandizie in het overwegend gereformeerd stadje er snel een einde aan gemaakt. Veertig was ze inmiddels , naast het bezit van enkele speeltjes, had ze alleen nog af en toe een lesbische avond met haar vriendin. Hoewel die keurig getrouwd was, maar dit zo af en toe wel leuk vond. Wel kwamen ze beiden altijd klaar, maar zoals haar vriendin een keer opmerkte “een dikke lul zou nu wel fijn zijn. En die kreeg haar vriendin wekelijks er gratis bij. Dikke lullen genoeg in dit stadje dacht ze, maar ze kosten mij beslist op termijn omzet daarom liet ze het maar even bij.
Het was een collega op de rechtbank, ook een vrouwelijke advocaat en net als zei alleenstaand. Bij het koffie drinken beklaagde deze zich er over dat onder de juridische figuren in deze stad weinig aantrekkelijke mannen waren. Zelf kwam ze gelukkig niets te kort omdat ze lid was van een club van intellectuelen die eenmaal in de maand een gezellig weekend hadden met hoogstaande gesprekken en alles wat daarbij komt. Omdat ze aanvankelijk niet begreep wat hoogstaande gesprekken het niveau van mannen zou opkrikken vroeg ze verder. Het bleek dat het opkrikken letterlijk bedoelt was omdat dit ook deel uitmaakte van het hoogstaande intellectuele weekend.
Vier weken later werd ze gevraagd.
Het weekend bleek plaatst te vinden in een verbouwde boerderij van een gepensioneerde rechter. De afstand was maar liefst 250 km. In de verre omgeving was verder geen huis te vinden. Nadat ze begroet was maakte ze kennis met zes goed uitziende vrouwen van gemiddeld 35 jaar, en een uitzondering van zestig. Het diner was prima en de algemene gesprekken nadien van een hoog niveau. Tot een uur of tien toen alle aanwezigen opdracht kregen zich naakt uit te kleden en in een kring op de vloer te gaan zitten. Ze moest er wel even aan wennen dat twaalf mensen elkaars geslachtdelen konden zien.
Veel vrouwen waren geschoren en een enkele, waaronder zei zelf, hadden een driehoekje. Wel voelde ze bij het zien van al die lullen en zakken dat ze vochtiger van onderen werd. Toen ook nog verschillende lullen begonnen vol begonnen te stromen met bloed werd ze wel erg nat tussen haar benen. De eerste die haar op de rug legde en haar borsten begon te betasten was de man van de oudere vrouw. Het duurde maar even of hij wilde met zijn lul in haar kut. Ondertussen was iedereen aan het neuken geslagen. Ook wel eens twee mannen die elkaar in de kont neuken, waarbij het er nogal grof aan toe ging. Hoewel de sperma nog uit haar liep werd ze van achteren genomen door iemand die ze niet kon zien.
Wel had deze een enorm dikke lul wat ze goed voelde. Bij deze kreeg ze een langdurig orgasme wat bijzonder lekker was. Het speet haar dat hij weer uit haar gleed. De volgende moest ze pijpen en daarbij werd ze zelf gebeft terwijl ze op haar knieën zat. Wat ze heerlijk vond was dat ook haar anus meegenomen werd. De heren bleven maar een stijve lul houden. Achteraf bleek dat een van de aanwezige artsen daarvoor zorgde. Lekker was het in ieder geval wel om altijd wat hards in je te hebben. Op een gegeven moment moest ze een van de mannen neuken toen een lul haar kont ingleed. Het was hemels om door twee lullen tegelijk te worden geneukt. Die nacht werd ze door alle aanwezige heren bereden. Ook twee vrouwen wilden haar nog, waarvan een zo geil was dat ze begon te sqirten en ik van onderen onder de geile sappen zat.
De volgende dag na het keurige ontbijt namen we vriendelijk afscheid van elkaar. Niets wees op een orgie die daar had plaats gevonden. Wel zorg ik de volgende keer voor een zacht kussen in mijn auto op de terug weg.
Het bericht Interlectuelen verscheen eerst op Sexverhalen.com.