Ik zet de douche aan en wacht totdat het water op de juiste temperatuur is voordat ik er onder stap. Het heerlijke warme water stroomt over mijn lijf en ik voel alle spanning weg trekken. Mijn hoofd buig ik iets naar achter zodat de straal vol over mijn hoofd loopt. Mijn haren worden nat en met mijn vingers begeleid ik ze naar achter zodat ze uit mijn gezicht zijn als ik mijn hoofd weer onder de straal uithaal.
Langzaam laat ik mijn handen verder omlaag glijden naar mijn borsten. Ze vullen mijn handen volledig en ik til ze even een beetje op om ze langzaam te kneden. Tussen twee vingers neem ik een tepel en rol die even heen en weer terwijl de rest van mijn hand mijn borst blijft kneden. Een heerlijke sensatie trekt door mijn lijf en ik laat mijn borsten los.
In de hoek op het plankje staat mijn shampoo. Ik controleer of ik de juiste fles heb en begin mijn haren in te zepen. Eerst aan de achterkant van mijn hoofd zo omhoogwerkend naar boven en voren. Net zo lang totdat mijn haar als een knotje op mijn hoofd zit. Tijdens het inzepen dwalen mijn gedachten naar de foto die je stuurde. Ik heb hem niet opgeslagen en het is al een tijdje geleden dat ik hem kreeg maar elk detail staat nog in mijn geheugen geprint. Simpele grijze joggingsbroek, benen op tafel, sportsokken in badslippers…echt een vrijgezel alleen op de bank. Mooie ranke vingers, nagels recht afgeknipt ipv met de vorm van de nagel mee en goed onderhouden. Je hield je stijve onderaan bij de schacht vast. Mooi gevormd, echt een genotbrenger. Je eikel was mooi zichtbaar en ik kon zien aan een paar kleine rimpeltjes dat er nog ruimte voor groei was.
Het water stroomt weer over mijn hoofd en langzaam zakt alle shampoo uit mijn haren. Met beide handen woel ik door mijn haren zodat alle restjes shampoo verdwijnen. Ik leg mijn handen plat bovenop mijn hoofd en trek ze omlaag zodat alle haren weer netjes strak naar achter zitten. Mijn huid is nu glad van de shampooresten. Op een of andere manier geeft dat altijd een extra dimensie als je jezelf streelt of gestreeld wordt. Even geef ik mijn borsten weer wat heerlijke aandacht en pak daarna uit de hoek de conditioner voor mijn haar.
Je eikel was altijd zichtbaar zei je. Besneden heb ik er maar uit geconcludeerd. Wat dan weer een hoop vragen bij me oproept. Hoeveel anders zal dat zijn? Terwijl ik de conditioner in mijn haren doe bedenk ik me dat ik graag had gezien hoe je het met jezelf deed. Elke man krijgt van mij die vraag en ik heb gemerkt dat je ze in twee kampen in kan delen. De ene groep voldoet een beetje beschaamd aan mijn verzoek en de andere groep laat openlijk zien hoe ze genieten. Persoonlijk heb ik de voorkeur voor de laatste groep want dat windt me het meeste op. Jij zou zeer waarschijnlijk in de laatste groep vallen.
De laatste restjes conditioner spoel ik van mijn handen en pak mijn tandenborstel om mijn tanden te poetsen terwijl de conditioner intrekt. Ik had je om een gifje gevraagd maar helaas kon je die niet maken. Hoe zou je hem vast houden? Met enkel je vingertoppen? Of helemaal omsloten? Lange halen? Of juist hele korte? Zou je snel bewegen? Of juist langzaam? Zou je eikel juist extra gevoelig zijn? Zoveel vragen waar ik geen antwoord op heb en ook niet meer op krijg. Ik spoel mijn mond uit en buig mijn hoofd weer onder de straal. Langzaam glijdt alle conditioner uit mijn haar. Ik had verdorie moeten zeggen dat je dan maar een kort filmpje moest maken in plaats van vragen om een foto. Duidelijk een gemiste kans. Mijn haar is helemaal uitgespoeld en mijn lichaam is weer helemaal glibberig.
Een halve slag draai ik om zodat ik mijn hoofd tegen de muur aan kan laten rusten. Het water loopt over mijn nek, via mijn rug, langs mijn billen naar de grond. Ik zet mijn benen iets uit elkaar met mijn rechtervoet op de tenen. Mijn rechterhand speelt met mijn borst en mijn linker laat ik tussen mijn benen glijden. Mijn vingers over mijn lipjes heen en de muis van mijn hand op mijn venusheuvel. Langzaam knijp ik mijn hand een beetje dicht en weer open. Voorzichtig knijp ik steeds een beetje harder. Ik stel me voor hoe ik een beetje high een dansje maakt in je woonkamer. Lekker trance nummertje wat past bij mijn stemming, leuk zomerjurkje van heerlijke stof zonder iets dr onder. Terwijl ik dans laat ik mijn handen over mijn lijf glijden en jij zit op de bank en kijk toe.
Opeens besef ik me dat je naar me kijkt terwijl je met jezelf speelt. In mijn hoofd begin ik bewuster sensueel voor je te dansen om je te vermaken, onder de douche laat ik een vinger tussen mijn lipjes glijden. Langzaam een beetje naar binnen en weer terug eruit tussen mijn lipjes. Een leuk spelletje om te herhalen. Ik loop naar je toe om voor je te dansen, jij maakt het jezelf gemakkelijk en zakt een beetje verder onderuit op de bank. Als dansend ga ik door mijn benen en geef je zak een likje terwijl je met jezelf speelt. Ik maak aanstalten om weer verder te gaan met dansen maar je pakt me arm en vraag me om er mee door te gaan. Hmm ja ik heb wel zin om je te pijpen en ik laat nu twee vingers in me glijden. Met mijn tong ga ik over je eikel. Voorzichtig laat ik alleen je eikel in mijn mond glijden zodat jij bezig kan blijven met jezelf. Ik voel je hand steeds tegen mijn lippen aan komen en weer weg gaan….als een bliksemschicht rolt mijn orgasme door mijn lijf. Het water spoelt meteen alle vrijgekomen sappen weg. Even blijven ik nog met mijn hoofd tegen de muur staan terwijl het water over mijn lijf heen glijdt en het orgasme wegzakt.
Vanuit het rekje pak ik de zeep en was ik snel en efficiënt mijn lijf. Deze beviel wel besef ik me. Zal ik nog een keertje? Ik werp een blik op mijn horloge en zie dat ik al lang onder de douche sta. Het zal moeten wachten tot vanavond. Dan maak ik hem wel verder af. Ik draai de kraan uit en droog me af. Zo..de dag kan beginnen.
Het bericht Ik had om een filmpje moeten vragen verscheen eerst op Sexverhalen.com.