Dit verhaal gaat over een Milf die ik ontmoet heb bij de folders uitdelen. Ik loop iedere woensdag de folders in de wijk. Het is een lekkere dag, de zon scheen en het was vijftien graden. Ik loop de folders in mijn eigen woonwijk. Ik ken iedereen in mijn woonwijk.
Zelf doe ik het werk nu al 5 jaar. Ik was begonnen toen ik 16 was. Tijdens het lopen van mijn folders kijk ik altijd naar de mooie vrouwen op straat, maar die zijn er niet altijd. De vrouwen groeten wel altijd naar mij. Ik groet dan netjes terug. Soms krijg ik zelfs een knipoog van een vrouw. Toen ik 18 was, was ik in een geile bui. Toen knipoogde een blonde van 40. Ik wilde een folder in de brievenbus doen, maar de vrouw kwam toen net aanlopen. Ze groette me en zei: ‘Wil je wat drinken, want ik heb wel dorst.’ Ik stemde toe om wat te drinken, maar eenmaal binnen dronk ze niet in een glas. Ze slurpte namelijk aan mijn lul. De mevrouw rukte mijn joggingbroek naar beneden en ging op haar knieën zitten, toen pakte ze direct mijn pik en begon intens te pijpen. De mevrouw was een collega van mijn moeder, ik kende haar al een aantal jaar. En ik had geilde stiekem al op haar op mijn zestiende. Ze heet Simone. Nadat ze met heerlijk had gepijpt, kwam haar man in de achtertuin. Ze besloot toen om mij tot een hoogtepunt te brengen. Ze pijpte me weer en ik moest al bijna komen, dus het lukte me snel om te komen. Toen deed ik snel mijn broek aan en ging vlug het huis uit.
Vandaag had ik ook zo een geile dag. Ik ben nu weer iets ouder, maar ik kijk nog steeds naar mooie vrouwen op straat. Ook kijk ik tijdens het rondlopen van de folders, in huizen waar ik de folders in doe. Ik weet dat er een aantal vrijgezelle dames wonen en ik hoop soms dat er een knappe tussen zit.
Het was 25 maart. Ik besloot om de folders in de avond rond te brengen. In dit soort tijden moet ik drukte vermijden. Ik liep lekker rustig de folders rond. Zelf had ik een normale winterjas aan, met daaronder een spijkerbroek en ik had sneakers aan.
Ik had alle folders afgeleverd en liep huiswaarts. Op een gegeven moment zag ik een hete MILF. Echt een hoerige MILF. Ze had hoge (zwarte) hakken aan, verder had ze een zwarte latex broek aan. En ze had een harige (bruine) jas aan. Die jas was niet zo lang, waardoor ik haar achterkant goed kon zien. Ze had een mooi achterwerk. Het zag er lekker rond uit. Ik liep haar kant op en ik ging steeds sneller lopen. Ik wilde weten wie dat was. Ze ging op een gegeven moment de hoek om. Ik was er ondertussen al bijna. Ik was toen ook de hoek om en zag haar even stil staan. Ze was aan het bellen. Ik was ondertussen bij die hoerige MILF. Ze was boos, want ze zei: ‘WTF, waarom ben je in hemels naam met je ex naar bed geweest achterlijke malloot.’ Toen zette ze haar mobiel in haar jaszak en keek mijn kant op.
Zelf kende ik haar nog niet in de wijk. Ik begroette haar en zij mij ook. Ik vroeg toen: ‘Gaat het wel lieverd.’ Ze zei: ‘Nou nee, mijn man is net vreemd gegaan en nu heb ik niemand om mee te….’ Ze maakte de zin niet af. Ik zei toen: ‘Om mee te seksen? Dat mag je gewoon zeggen hoor. Dat is gewoon normaal.’ Ze zei toen: ‘Ja, dat bedoel ik inderdaad.’ Ik stelde me voor en ze stelde haar toen voor, ze heet dus Tara. Ze wilde graag naar binnen, omdat het koud was. Ze vroeg of ik ook mee wilde avondeten. Ik vond dat een goed plan.
Eenmaal binnen gingen we onze schoenen en jas uit doen. We aten daarna heerlijke spaghetti. Tijdens het eten vroegen we elkaar persoonlijke dingen. Ik vroeg bijvoorbeeld hoe jong ze is. Ze zei dat ze 41 is. Ik moet zeggen dat dat gesprek verder niet is bijgebleven, want ik kon haar niet weerstaan. Ze heeft een prachtig gezicht, met mooie blauwe ogen. En ze heeft mooi bruin haar. Ook haar borsten zijn mooi van formaat. Ik zag de tepels van haar D cup door haar witte shirt.
‘Maar je mist het dus om te seksen?’ Vroeg ik. ‘Ja, zei ze. Ik vroeg toen: ‘Hoe ga je dat oplossen?’ Ze zei: ‘Nou, volgens mij heb ik al iemand gevonden die me wekelijks naar een orgasme kan brengen.’ ‘OOW’, wie dan’ vroeg ik. Toen zei Tara niks. Ze liet een lepel vallen en ging die ‘oprapen’, ze kwam ineens met haar hoofd onder de tafel bij mij. Ze zei: ‘Jij gaat me elke week naar een orgasme brengen, want ik heb goede verhalen gehoord van Simone (blijkbaar een vriendin van haar). En ze deed toen mijn gulp open en pakte mijn lul en deed die in haar mond en sabbelde eraan.
‘OOW Simone had gelijk, jij hebt een zalige pik’ Ze likte aan mijn pik. Ze nam mijn pik volledig in haar mond. Ze wilde meer. Ik ging op staan en ik haalde haar onder de tafel vandaan. Ik deed haar shirt uit. Wat een geil plaatje was dat, met die D cup voor me. Ze had nog haar bh aan, maar dat wilde ik, want ik vind dat geil. Ik ontkleedde me ook en zij deed dat ook en toen ging ze knielen voor me. Ze pijpte me nu. Ze voerde het tempo nu op en toen kwam ik heerlijk in haar pijpbekkie klaar. ‘Die Simone heeft niet gelogen over jouw pik, wat een apparaat zeg.’ Dat maakte me geil. Ik wilde haar nu verwennen.
Ik moest tot rust komen en besloot om haar poes te likken. Ook deed ik twee vingers in haar poes. Het smaakte naar een zalig toetje. Ze kwam best snel klaar en gilde daar geil bij. Mijn pik was weer op sterkte. Ik zei: ‘Ik wil dat je nog een keer gaat komen. Ik ga je op een standje neuken en dan zie ik je volgende week weer. En onthoud jij bent van mij hoer Tara.’ ‘Ja beloofd, ik ben jouw hoer.’ ‘Neuk me, lekkerding.’ Ze moest op de tafel liggen. Dat was voor mij een goede hoogte om mijn lul in te stoppen. Ik deed mijn pik erin en ze zei: ‘OOOOWWW wat lekker, dit is een pik, wat een pik zeg AHHHHH!’ En toen begon ik haar heerlijk te neuken. Ik besloot om gelijk alle remmen ervan af te halen en er vol voor te gaan.
Ik was zeker 10 minuten vol gas aan het pompen. Ze krijste bij iedere stoot, haar buren moesten haar wel hebben gehoord. Misschien genoten ze er wel van. Na die tien minuten pompen, kwam Tara klaar. Ik was zelf nog niet klaar gekomen en ging nog verder. Nog steeds kwam Tara klaar, bij iedere stoot werd ze nu nog natter. Ik werd daardoor nog heftiger opgewonden van en kwam toen in haar klaar.
Ik deed mijn kleding weer aan en Tara was nog bloot. Ik ging naar de deur, Tara liep naakt met me mee. Ik tongde haar voordat ik weg ging en zei daarna: ‘Houd je aan je belofte hè, dan houd ik me ook aan mijn belofte. Ik kom volgende week weer en dan ben jij weer mijn hoer. ‘ ‘JA, dat sowieso lekkerding. Je mag altijd komen bij me, onthoud dat maar.’ En ze kuste me nog op de wang en zei: ‘Dankjewel’ en toen ging ik naar huis.
Het bericht Hoer MILF Tara verscheen eerst op Sexverhalen.com.