Ik had enige tijd geleden op een vrijdagmiddag afgesproken met mijn leraar Economie en ik had hem heerlijk gepijpt in de buitenlucht en hij heeft mij in zijn mooie auto ook afgezogen en heerlijk overal betast. Nou ja , hij had mij min of meer toch bevolen om in een stringetje te gaan zonnen bij Het Nieuwe Meer en hij zou daar naar toe komen. En toen ging alles heel snel. Hij vergreep zich eigenlijk aan mij en ik vond het heerlijk om hem geil te maken en te bevredigen. Misschien krijg ik er ook nog wel een hoger cijfer voor mijn laatste toets door. Hij zag er ondanks zijn leeftijd van 55 jaar best goed uit en hij wist mij helemaal gek te maken op de manier hoe hij mij behandelde. Ik had tot voor kort alleen seks gehad met meisjes en de laatste tijd werd ik steeds meer geïnteresseerd in de seks met mannen.
Na de Economie-les op de dinsdag daarop bleef ik nog even zitten en toen iedereen de klas uit riep hij me bij zijn buro. Je hebt een goed cijfer behaald voor je laatste toets wist hij mij te vertellen en lachte erbij.
Denk je er nog hetzelfde over vroeg hij? Wil je door mij ontmaagd worden en weet je dat zeker? Ik zei dat ik op meisjes viel maar steeds nieuwsgieriger werd naar seks met mannen. Dat ik nog nooit zo geil was geweest als toen ik zijn heerlijke pik mocht pijpen, zijn zaad mocht proeven en hij me in mijn kontje vingerde vorige week.
Hij vroeg aan mij hoe oud ik was en antwoordde dat ik over 2 dagen 18 zou worden. Ik vindt het goed en wil je graag wegwijs maken in de mannen-seks besloot hij.
Wel heb ik een aantal voorwaarden die vanaf nu in gaan:
1) je zegt er niemand iets over want je bent tenslotte mijn leerling
2) we doen het de eerste keer bij mij thuis en nemen heerlijk lang de tijd
3) je bent gespoeld en volledig geschoren
4) ik maak foto’s van je en maak misschien videobeelden van je ontmaagding, deze gebruik ik alleen voor privé-doeleinden vertelde hij er bij.
5) vanaf nu kom je niet meer klaar zonder dat ik het goedvindt
6) je mag vanaf nu geen seks hebben met andere mannen tenzij ik goedkeuring geef
7)) Ik bepaal wat we doen maar als je wilt stoppen met iets dan roep je “rood”
8) je oefent iedere dag 10 minuten met pijpen
9) je houdt een dagboek bij en schrijft op wat je lekker vindt en ook wat je minder lekker vindt
10) we gaan er beide veel plezier aan beleven
Als ik het hiermee eens was moest ik vrijdag bij hem aanbellen in geheel witte kleding. Hij schreef zijn adres op een stuk papier en schreef er bij: vrijdag 20:00 uur bi there!
Hij vroeg mij de 10 regels te herhalen. Met moeite kwam ik tot 7 en hij hielp mij met de overige 3 regels. Zal ik ze opschrijven vroeg hij? Ja graag antwoordde ik gehoorzaam. Terwijl hij ze voor mij opschreef vroeg ik hem hoe ik nou iedere dag het pijpen kon oefenen zonder seks met andere mannen te hebben. Dan gebruik je een banaan of een dildo legde hij uit. Ik vertelde hem dat ik geen dildo had maar zou oefenen met een banaan.
Die middag kwam ik thuis en bedacht me waar ik aan was begonnen. Ik werd zo geil aan de gedachte dat ik eerst op mijn bed aan mijn pik begon te trekken en al gauw bedacht ik me dat ik niet mocht klaarkomen. Hoewel mijn leraar Dick dat toch niet zou merken hield ik me wel aan regel 5.
Ik ging op zoek naar een banaan maar de fruitschaal was weer eens leeg bij ons thuis. Mijn vader was bijna altijd op reis en mijn oudere zus was meestal bij haar vriendje en deed nooit boodschappen. Mijn moeder woonde sinds 3 jaar in een andere stad. Ik wilde naar de supermarkt lopen maar daar had ik even geen zin in. In het burolaatje van mijn zus lag een dildo wist ik en die had ik gauw gevonden en die nam ik mee naar mijn kamer samen met een zwart kanten slipje dat ze op haar dekbed had laten liggen.
Ik rook aan het slipje en werd geil van de lucht en het idee dat ze deze vannacht had aangehad. Ik kleedde me uit en trok het slipje aan, mijn harde pik van 18 cm paste er natuurlijk niet in maar dat gaf helemaal niets. Ik keek in de spiegel en zag een jongere en nog hoerige versie van mijn lekkere geile zus. Ik keek hoe het slipje doorscheen en hoe strak het om mijn kontje zat.
Ik kroop op mijn bed en vol overgave begon langzaam de dildo te likken en proefde de kutsappen van mijn zus. Ik fantaseerde dat het de pik van mijn meester Dick was en kwijlde erop en nam hem steeds verder in mijn mond. Ik oefende om niet in paniek te geraken als de dildo mijn keel in ging. Ik had nog wel moeite en ik kon ook maar nauwelijks van mijn eigen lul afblijven dus wreef ik maar heerlijk over mijn sterretje en stak er eerst 1 vinger in en toen voorzichtig een tweede erbij. Die dag oefende ik nog 2 keer in het zo ver mogelijk in mijn mond nemen van de dildo.
De volgende dag oefende ik ook weer met de dildo en s ’avonds besloot ik mijn pik en ballen glad te scheren onder de douche. Mijn benen waren al geschoren en dat was de normaalste zaak van de wereld bij mij en mijn racefietsmaatjes dus daar zou niemand van opkijken. Ik begon bij mijn borsthaar en ging verder met mijn buik waar ook een paar haartjes opstonden. Ik scheerde ze af en bij mijn pik aanbeland nam ik eerst een schaar om het meeste kort af te knippen voordat ik met scheren begon. Ik spoot er een koude laag gel op en liet het scherpe scheermes zijn werk doen.
Na een paar minuten keek ik in de spiegel en zag een heerlijk kale pik die ook wel groter leek dan anders.
Ik deed ook mijn zak en die was ook in no-time helemaal kaal als een biljartbal. Ik kon wat moeilijker bij de rest en besloot daarvoor op bed te gaan liggen tegenover mijn spiegel aan de kastdeur. Ik legde een handdoekje onder mij en spoot een nieuwe laag gel op mijn hand dat ik vervolgens heerlijk over mijn jongenskutje en tussen mijn billen uitsmeerde. Met veel precisie scheerde ik tussen mijn billetjes en ook het plekje tussen mijn zak en mijn geile grotje helemaal glad.
In de spiegel controleerde ik of ik niets was vergeten maat kon het maar moeilijk zien dus voelde ik maar. De gel voelde heerlijk fris aan ik wist dat tandpasta nog meer tintelde dus liep ik naar de wastafel in mijn kamer en kneep een beetje tandpasta op mijn vinger. Leunend op de wasbak bracht ik de tandpasta naar mijn kontje en smeerde het over mijn kutje. Nog een lading tandpasta wreef ik onder mijn zak en op mijn eikel. Alles begon zo heerlijk te tintelen en een soort van te branden terwijl het toch fris voelde. Ik stond in vuur en vlam en trok stevig aan mijn stijve pik. Ik bracht mijn rechterhand opnieuw naar mijn sterretje die ik langzaam binnenging met een vinger. Met mijn linkerhand trok ik mijn voorhuid naar achter en zag dat het voorvocht samen met de tandpasta van mijn eikel af drupte. Met een vinger haalde ik het vocht van mijn paarse knop en stak dit smakkend in mijn mond en fantaseerde dat het sperma van leraar Dick net zo lekker smaakte. Ik hield het echt niet meer en besloot onder een koude douche te gaan staan om mij aan mijn belofte van niet klaar komen te houden.
Op donderdag, de dag voordat mijn leraar me zou ontmaagden kwam ik leraar Dick s’ ochtends tegen in de aula. Hij kwam naar mij toe met zijn koffie in de hand. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag en met een knipoog vroeg hij : klaar voor en zin in? Ik knikte verlegen van yes en hij vroeg of ik al goed geoefend had en al voorbereid was. Ik bevestigde dat ik elke dag het pijpen oefende met de dildo van mijn zus en ik me inmiddels geheel geschoren had van onderen. Ik was er klaar voor vertelde ik hem en keek hem ondeugend aan. Hij wilde het niet geloven en vertelde mij om 12:30 uur naar de toiletten te komen op de eerste verdieping. Deze verdieping werd niet meer gebruikt en zou in de zomervakantie, die binnenkort zou beginnen, gerenoveerd worden. Ik was er iets eerder dan de afgesproken tijd en tot mijn opluchting was er helemaal niemand op de verdieping. Op de deur naar de toiletten stond een bordje met de tekst dat ze gesloten waren.
Ik voelde aan de deur en merkte dat hij gewoon open ging en liep door naar het achterste toilet waar ik naar binnen ging en zittend op de wc geduldig wachtte. Na een paar minuten hoorden ik de deur geopend worden en voetstappen kwamen de ruimte binnen. Ik hoorde dat iemand zijn handen aan het wassen was en voorzichtig opende ik de toiletdeur. Het was leraar Dick en hij kwam nu naar mij toe en mijn toilet binnen maar het was te klein om de deur dicht te doen dus bleef hij staan in de deuropening. Ik wilde laten zien dat ik gehoorzaam was geweest en dat ik mooi geschoren was dus ging ik staan en deed mijn riem los en opende de koopjes van mijn jeans waarna ik die samen met mijn boxer naar beneden deed. Mijn kaalgeschoren pik stond half-stijf naar voren en leraar Dick streelde zachtjes mijn zak waardoor mijn kale pik al gauw strak tegen mijn onderbuik stond.
Leraar Dick kwam nu met zijn mond bij mijn oor en vroeg: “ben je nog klaargekomen afgelopen dagen?” waarop ik zei dat het heel moeilijk was maar dat ik steeds op tijd was gestopt met rukken en op tijd een koude douche had genomen. Hij gebood mij mijn ogen te sluiten en ik voelde zijn hand in mijn hals en achter mijn oren strelen . Daar stond ik dan met mijn broek op mijn knieën in de pauze met mijn leraar in 1 toilet. Ik werd gecontroleerd of ik daadwerkelijk me aan de afspraken hield en me keurig netjes glad had geschoren van onderen. Ik voelde zijn adem in mijn oor en met zijn ruwe tong likte hij zachtjes in mijn hals terwijl hij met zijn hand op mijn billen mij tegen zich aandrukte. Ik voelde hoe hij met zijn vingers door mijn bilnaad ging en met zijn handen inspecteerde of ik een kaal jongenskutje had. Je ben een heerlijke en gehoorzame leerling fluisterde hij in mijn oren. Met zijn mond kwam hij nu richting mijn lippen en hij zoende me op mijn lippen. Ik beantwoorde zijn zoen door een geile zucht en op dat moment drong hij met zijn tong mijn mond binnen. Hij zoende heerlijk rustig en in slow motion vonden onze tongen elkaar en minutenlang geilden we elkaar nog verder op. Hij bracht zijn hand nu naar mijn gezicht en stopte met zoenen. Ik stond nog steeds met mijn ogen dicht en voelde hoe hij met zijn vingers over mijn lippen ging. Ik likte zijn vingers af waarbij ik deed alsof het zijn lekker pik was waarna hij zijn vingers van zijn andere hand in zijn mond stopte en vochtig maakte . Mmmmm heerlijk glad en strak kutje heb je fluisterde hij in mijn oor. Ik moest mij omdraaien en met zijn vochtige vingers begon hij zachtjes mijn kutje te strelen terwijl zijn andere hand onder mijn shirt ging op zoek te gaan naar mijn tepeltje. Hij streelde eerst zachtjes over mijn tepels en toen ik begon te hijgen kneep hij steeds iets harder wat mij ongelofelijk geil maakte. Ondertussen masseerde hij mijn kutje met zijn middelvinger en schoof zachtjes een stukje bij me naar binnen. Ook een tweede vinger vond zijn weg naar mijn warme grotje. Ik was supergeil maar nog niet erg ontspannen dus toen hij met een derde vinger probeerde binnen te dringen vertelde ik hem dat het heerlijk was maar wel pijn deed. Met twee vingers in mijn kutje begon hij me wild te vingeren en dat was heerlijk.
Hij draaide me nu om , drukte zich mij zich tegen hem aan en met zijn vingers nog in mijn holletje begon hij me te zoenen op mijn mond. Door zijn broek heen voelde ik zijn harde lul die mij morgen in mijn kontje ging boren.
Ik voelde dat ik klaar ging komen en stopte met zoenen en kreunde dat ik ging klaarkomen als hij door zou gaan.
Ik was net niet klaargekomen en dat scheelde maar niets. Hij had nog gewoon zijn jeans aan dus wist ik niet hoe zijn lekkere pik er aan toe was behalve dat ie keihard was. Hij hijgde in mijn oor dat ik een lekker geil sletje was en dat ik klaar was voor de dag van morgen. Ik bloosde en wist niet goed wat ik moest zeggen.
Ik vertelde hem een beetje bang te zijn voor zijn grote stijve pik. Hij stelde mij gerust en zei glimlachend dat ik het heerlijk zou gaan vinden. Nou daar ging ik dan maar van uit.
In het volgende deel van mijn verhaal wordt ik door mijn leraar Economie in zijn mooie tuin ontmaagd.
Als je dat wilt lezen laat het dan weten met een goede waardering of een geile reactie
Het bericht Het Sletje van de oudere leraar (3) verscheen eerst op Sexverhalen.com.