Ik was voor het eerst naar een plek geweest waar mannen elkaar opzochten om seks met elkaar te hebben en ik had 2 mannen heerlijk afgezogen en die vonden het blijkbaar wel lekker want ze hadden me helemaal ondergespoten met hun geil. Ik was 17 jaar en had me nog nooit zo geil en tegelijkertijd zo vies gevoeld op die vrijdagmiddag aan het Nieuwe Meer.
De volgende week had ik op dinsdag Economie-les en daar zag ik tegenop. Mijn leraar Economie had me vrijwel naakt gezien aan het strandje en ik weet niet precies hoe lang hij naar me heeft staan kijken. Kwam hij net langslopen om zijn hond uit te laten of had hij langer staan kijken en gezien dat ik 2 verschillende mannen heb gepijpt en mezelf kreunend heb afgetrokken voor een andere man? Hij had sowieso gezien dat ik een rode kanten stringetje droeg en dat alleen al deed me schamen om naar zijn les te gaan. Ik kon er toch niets meer aan doen en ging naar de Economie-les want ik stond voor alle vakken best goed behalve voor Economie.
Voor de les vroeg de leraar of ik nog even wilde blijven na de les om mijn onvoldoende te bespreken. Ik kon me niet concentreren en heb weer niets opgestoken van de lesstof en toen de bel ging verliet de hele klas het lokaal behalve ik. De leraar deed de deur dicht en vroeg of ik over zou gaan dit jaar. Ik vertelde hem bijna overal voldoende voor te staan behalve een dikke onvoldoende voor Economie.
Hij zei dat ik in de laatste schoolmaand me meer moest richten op Economie en als ik mijn best deed, mijn eindcijfer nog een voldoende kon worden. Veel meer zij hij er niet over.
En toen schrok ik want hij begon over vorige week en dat hij mij gezien had, wat hij niet had verwacht .Jij had toch iets met Chantal van een andere klas? vroeg hij.
Hij was als leraar ook met ons op het schoolwintersportkamp in Oostenrijk geweest en had ons daar vast klef zien doen in die week. Hij kon trouwens heel goed snowboarden, en had een paar leerlingen leren offpiste te snowboarden. Naast Economie had hij ook Lichamelijke Opvoeding gegeven op een andere school. Hij was een ontzettend toffe leraar die er goed uitzag voor zijn leeftijd.
Ik vertelde hem dat Chantal het had uitgemaakt na de wintersport en een ander vriendje had nu.
En dus nu ga je naakt naar een homo-ontmoetingsplek voor je genot vroeg hij. Ik vertelde dat ik al lang geen seks meer had gehad en nieuwsgierig was geworden en een keertje wilde proberen. Ook dat het mijn eerste keer was dat ik zoiets deed. En dat moet ik geloven reageerde hij?
Je zag er heel ervaren en geil uit in je rode stringetje onder het sperma.
Zei hij dit nou echt: je zag er geil uit….., hij was mijn leraar Economie , ik wist (nog) bijna niets van de man en was al ruim over de 50 jaar oud. En dat zei hij tegen mij, een 17 jarige leerling die nog niet wist hoe de wereld in elkaar stak?
Ik werd rood en wist zelf niets meer te zeggen. Mijn leraar wel en hij gebood mij vrijdag op exact dezelfde plek op exact dezelfde tijd (15:00 uur) te gaan zonnen in hetzelfde rode stringetje….. Zorg dat je er bent Erik, het wordt mooi weer en de hele school hoeft toch niet te weten dat je in dameslingerie vreemde mannen pijpt tussen de bosjes?
Mijn hart klopte in mijn keel, dreigde hij nu met bekendmaking van mijn seksuele uitspatting of niet? Hij zei het op een best lieve manier maar ik kon het gewoon niet plaatsen. Misschien had hij langer staan kijken. Verbaasd verliet ik de klas. Ik moest nog een heel schooljaar op deze school en ik wilde niet dat iemands iets wist van mijn avontuurtje.
Op vrijdagochtend werd ik met gemende gevoelens wakker. Ik had wel een enorme stijve lul en begon er stevig aan te rukken en likte het voorvocht van mijn vingers. Ik twijfelde of ik nog even zou klaarkomen in mijn boxer maar besloot dat niet te doen.
Ik was geil en angstig tegelijkertijd. Ik ontbeet en pakte mijn schooltas in: boeken, een grote handdoek, zonnebrand, zwembroekje en liep naar de kamer van mijn zus om een rood stringetje te pakken. Er lag er alleen geen een meer in haar kast, ik schrok en bedacht me dat zie die misschien aan had vandaag. Ik raakte in paniek want ik wilde niet naar de Hema om een rode damesstring te gaan kopen, stel je voor hoe de kassière zou kijken of nog erger dat je een bekende tegenkwam bij de kassa. En daarbij welke maat moest ik dan kopen? Ze had er toch wel meer dan 1, kon ik mij herinneren.
Ik keek in de wasmand en daar lag bovenop een rode string van mijn zus. Het slipje was nog warm en een beetje vochtig. Ik hield hem onder mijn neus en rook de verse kutsappen van mijn eigen zus en dat maakte me nog geiler dan ik al was. Snel stopte ik hem in mijn tas en ging fietsend naar school.
De schooldag duurde een eeuwigheid en toen eindelijk het laatste uur voorbij was pakte ik mijn fiets en fietste door de stad naar het Nieuwe Meer. Onderweg stopte ik bij een winkeltje om een flesje drinken en een zak chips te kopen. Aangekomen zag ik dat het bijna 14:45 uur was dus zette ik mijn fiets tegen een boom en liep naar het strandje waar ik vorige week was. Ik schrok, er lagen al 2 oude mannen te knuffelen en vrijen op een handdoek aan de waterkant, een meter of 10 van waar ik mijn handdoek wilde neerleggen.  Ik had hier niet aan gedacht en legde toch maar mijn handdoek neer, ik moest tenslotte op exact dezelfde plek gaan zonnen had de leraar bevolen. De mannen keken naar me en ik deed mijn shirt en mijn broek uit, maar mijn boxer hield ik nog even aan. Toen het 14:55 uur was trok ik ook mijn boxer uit en pakte het rode kanten stringetje uit mijn tas. Er zat een witte opgedroogde vlek in het voorkantje en ik rook er aan. De geur van kut kon ik nog steeds goed ruiken en mijn pik begon te steigeren. Ik trok hem gauw aan en liep even naar de waterkant om te voelen hoe warm het water was. Ik bukte voorover om met mijn handen door het water te gaan en gaf de twee mannen een goed uitzicht op mijn kontje. De twee mannen keken mijn broekje van mijn lijf en ik zag dat ze elkaars pik door hun handen lieten gaan. Ik sport veel en ben lang, slank en licht gespierd en daar hielden deze oude geilaards wel van zo te zien.
Kom er maar gezellig bij liggen schatje riep de oudste van het stel. Ik schatte hem zeker 60 jaar oud. Ik bedankte en zei dat ik met iemand had afgesproken. Nou dat is de gelukkigste man op de wereld zei de andere man , die ook wel tegen de 60 liep qua leeftijd.
Ik liep terug naar mijn handdoek, ging op mijn buik liggen en deed mijn ogen dicht. Ik wachtte en er gebeurde niets behalve dat er regelmatig voetstappen langs kwamen die door de bosjes liepen. Eenmaal hoorde ik dat er iemand vlakbij mij stopte en hoorde ik het losmaken van een riem en het openen van een rits. Ik bleef met mijn ogen dicht op mijn buik liggen en ik hoorde hoe een man zich aan het afrukken was en begon te kreunen. Hij vroeg of ik zin in iets lekkers had maar ik zei dat ik dat ik dat niet wilde en eigenlijk loog ik want ik was zo ontzettend geil en voelde mijn pik kloppen en pakte hem even vast.
Ik deed mijn ogen even dicht en probeerde aan niets te denken. Het lukte niet en ik dacht: wat doe ik hier en waarom ben ik zo enorm geil dat mijn hele lichaam en hoofd tintelt? Ik was in de war en op dat moment kwam mijn leraar aangelopen. Hij had een sportbroekje aan en een strakzittend t-shirt. Hij zag er een stuk jonger uit in sportkleding en nu pas zag ik hoe gespierd hij was.
Hi Erik, heb je een plekje voor me vrijgehouden lachte hij en trok zijn shirt uit en kwam naast mij op de handdoek zitten.
Je hebt je aan onze afspraak gehouden en daar proosten we op waarna hij 2 biertjes uit zijn plastic tas haalde. We openden de flesjes en tikten de flesjes tegen elkaar. Op een hete lange zomer!
Hij keek me diep in mijn ogen en ik keek als een verlegen puppy terug. Lekker strak lijf heb je man, je hebt een lekker sixpack daar en hij wreef met zijn hand naar mijn onderbuik en raakte daarbij bijna mijn halfharde pik aan. Ik zei niets en stribbelde ook niet tegen wat voor hem reden was om door te gaan met strelen. Plagend draaide hij nu rondjes om mijn tepel om hem vervolgens beet te pakken en er zachtjes in te knijpen. Ik heb gevoelige tepels en ik kon een zucht niet onderdrukken en draaide mij op mijn rug. Gevoelig? Ja lekker gevoelig, kreunde ik terug en hij bracht zijn tong naar mijn andere tepel die ook al stijf vooruit stond. Hij likte mijn tepels om beurten en kwam bovenop mij liggen.
Ga je goed naar me luisteren? fluisterde hij in mijn oor, en ik schudde van ja en gaf me over.
Hij vroeg mij mijn ogen dicht te doen en pas te openen als hij het zei. Ik sloot mijn ogen en voelde zijn tong over mijn borst, in mijn naveltje en langzaam over mijn buik vlak langs mijn stijve pik gaan en weer omhoog waarna hij me vol op mijn mond pakte. Ik opende mijn mond en al gauw lagen we heerlijk te tongen waarbij zijn sterke hand inmiddels mijn kanten slipje inging om mijn balzak stevig vast te pakken . Ben je geil vroeg hij? Ik kon alleen maar kreunen. Hij kwam nu wat van mij af en schoof zijn broekje naar beneden Ik opende gedwee mijn mondje en hij bracht zijn harde lul naar mijn gezicht. Met mijn tong begon ik zijn natte eikel te likken. Ik proefde zijn zoute pis en vond de smaak niet vies. Ik nam zijn lul steeds iets verder in mijn mond. Hij hield mijn hoofd vast en begon mij zachtjes in mijn mond te neuken. Ik kon echter nog niet zo veel hebben en zijn lul paste maar een stukje in mijn mondje en ik begon te kwijlen en hapte naar adem als hij verder duwde. Ik was gewoon nog niet veel gewend. Ik voelde zijn greep om mijn zak afnemen en hoorde dat hij iets uit zijn plastic tas pakte. Ik keek niet en probeerde zo goed mogelijk de pik van mijn leraar in mijn mond te ontvangen en niet te stikken in zijn enorme geile pik. Na zeker 5 minuten in mijn mond te zijn geneukt moest ik mijn tong uitsteken. Hij legde zijn eikel op mijn tong en begon zich af te trekken. Hij begon te schokken en ik voelde zijn zaad mijn mond inschieten en over mijn tong druipen. Hij schoot zijn dikke mannenpap mijn mond in en ik probeerde het allemaal door te slikken maar kon niet voorkomen dat er een beetje sperma uit mijn mond droop. Alles doorslikken sletje gromde hij en met zijn vinger wreef hij de gemorste sperma terug mijn mond in en mocht ik zijn vingers aflikken. Ik voelde hoe hij van me af kroop en naast me kwam liggen en ik mocht mijn ogen weer openen. Ik zag hoe leraar Dick voldaan naast mij lag na te genieten.
Na enige tijd dronk hij zijn biertje verder leeg en stond op. Luister: als ik je van je stijve pik moet verlossen kom je over 10 minuten naar mijn auto op de parkeerplaats zei hij. Hij pakte zijn schoenen en liep naar de twee oude mannen met wie hij kort sprak om vervolgens verder te lopen.
Niet weer dacht ik en was stomverbaasd om wat hij deed.
Dit liet ik me niet gebeuren, heerlijk om gebruikt te worden hoor, maar vandaag wil ik ook klaargemaakt worden. Na 10 minuten pakte ik mij tas in en liep in mijn string richting de parkeerplaats. Onderweg kwam ik een paar gebruinde mannen tegen die me aanspraken en vroegen of ik met ze meeging naar het water. Ik overwoog om het te doen maar wilde toch achter mijn leraar aan. Bij de parkeerplaats aangekomen zag ik een paar auto’s staan en in sommige daarvan zaten mannen te kijken hoe ik langs liep in mijn bijna blote kontje. Mijn leraar zat in een mooie Mercedes cabrio die geparkeerd stond naast een zwart busje.
Ik stapte enigszins boos bij hem in de auto en vroeg waarom hij zo egoïstisch deed. Hij liet me niet uitpraten en pakte mij volop mijn mond wat mij verder deed zwijgen. Hij drukte op een knopje om zijn cabrio-dak te sluiten en begon mij overal te betasten. Hij greep mijn pik vast en boog voorover om mijn eikel af te likken. Doe je broekje uit commandeerde hij me en ik stroopte het kanten rode broekje van mij af en legde hem op het dashboard. Hij drukte op een ander knopje waardoor de stoelleuning achterover ging en ik lag languit in zijn auto terwijl zijn tong mijn pik verwende. Ik keek opzij en zag dat er een man in het busje zat die geil naar mij zat te kijken en zijn duim opstak. Hij kon goed zien hoe ik nu verwend werd en misschien kon hij mijn gekreun ook wel horen door zijn open raampje. Ik werd er alleen maar geiler van en schoof nog wat verder onderuit op de leren bekleding. Mijn lul werd nu helemaal opgeslokt en voelde zijn handen van mijn pik naar mijn zak gaan en verder richting mijn sterretje. Hij wreef steeds iets wilder er ik voelde zijn vinger tegen mijn gaatje aan duwen. Ik was nog nooit geneukt en had nog een maagdelijk kutje vertelde ik hem eerlijk. Hij maakte zijn vinger nat met wat spuug en duwde opnieuw tegen mijn kutje en na wat weerstand schoof hij zijn vinger bij mij naar binnen. Ik hield het niet meer en kwam met een zware zucht klaar in zijn mond. Sorry zei ik maar hij glimlachte en kwam met zijn gezicht voor het mijne. Hij opende zijn mond en ik zag dat ik zijn mond flink had gevuld. Ik boog naar hem toe en pakte mijn leraar op mijn mond waardoor ik mijn eigen zaad proefde. Heerlijk om zo geil het weekend te beginnen zei hij en ik knikte alleen maar met een voldaan gevoel. Ik lag helemaal naakt in zijn bijrijdersstoel en pakte het slipje van het dashboard. Inleveren zei hij, dat is mijn aandenken aan deze heerlijke middag en voor de pijpbeurt die ik je net heb gegeven. Mijn zus miste vanaf vandaag een rood stringetje…
Ben je echt nog maagd vroeg hij en ik zei dat ik het wel met meisjes had gedaan maar nog nooit een kontje had geneukt of zelf was genomen van achteren. Hij vertelde mij dat ik moest stoppen met willekeurige seks en dat ik daar te mooi en te lekker voor was. Als je wilt kan ik je leren genieten van de seks maar dan moet je niet alleen luisteren maar ook gehoorzamen vertelde hij mij.
Denk er maar over na, zei hij en gooide de kap van zij cabrio open. Ik stapte naakt uit de auto en liep met mijn tas naar mijn fiets die ietsjes verderop stond. Tot dinsdag in de les riep hij uit zijn auto en met piepende banden reed hij weg. Nog trillend van genot kleedde ik me aan en reed naar huis.
Dit is mijn tweede verhaal en als jullie het mooi vinden en willen dat ik vertel hoe ik door mijn leraar ontmaagd zou gaan worden dan zet ik dat verhaal ook online
Het bericht Het sletje van de oudere leraar (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.