Sinds een jaar studeer ik en werk ik daarnaast in een café, sinds een kleine maand is de universiteit en alle horeca dicht en hang ik verveeld en arm op mijn kamer. Ik woon in een studentenhuis met twee andere meisjes. Eentje, Suze, werkt in het ziekenhuis en komt elke avond bekaf thuis. De ander is naar haar ouders gegaan om daar de quarantaine uit te zitten. Ik heb dus vrij weinig aanspraak. Om de verveling te verdrijven ben ik een dagboek bij gaan houden, ik heb stiekem de ambitie om schrijver te worden, en ze zeggen dat het een kwestie is van veel lezen en veel schrijven en oefenen. Lezen heb ik nu alle tijd voor. Dus als iemand nog tips heeft voor goede boeken? Hoe houden jullie het uit tijdens deze lockdown?
Anyway. Een van de grappige dingen in deze tijd is dat je ook je buren wat beter leert kennen. Doordat iedereen de hele tijd thuis is en toch probeert van het zonnetje te genieten maak je sneller contact. Al is het maar een knikje als je allebei toevallig bij het raam staat, of zwaaiend van het ene balkon naar het andere, of tijdens het toegestane blokje om een kort praatje. Misschien komt het ook omdat iedereen het gevoel heeft dat de muren op hem of haar afkomen. Ik in elk geval wel. Ik snak echt naar het moment waarop ik weer iemand kan knuffelen, een arm op een schouder leggen, elkaar tegenkomen en gedagkussen, een ander kunnen ruiken omdat je niet op anderhalve meter afstand hoeft te staan, de warmte van een ander lichaam voelen. In zo’n kleine ontmoeting maakte ik kennis met Barbara. Barbara is eind twintig, werkt voor een bank, en dus net als iedereen op dit moment thuis. Terwijl ze klaagde over de hoeveelheid skype- en zoommeetings die ze had ik moeite om mijn ogen af te houden van haar borsten. Ze hing uit het raam naast ons huis, haar borsten in een blouse die het valeitje en randjes van kant lieten zien. Ik mag zelf als negentienjarige niet klagen over mijn borsten, maar de hare leken zo rond en stevig, het waren grape fruits in een linnen tasje. Natuurlijk ben ik wel vaker jaloers geweest op andere meisjes, tijdens het douchen na gym, in het zwembad, of ook gewoon als ze goed gekleed zijn en ik zie hoe mooi hun lichaam is, hoe mooi ze kunnen bewegen, waardoor ik onzeker word over mezelf, maar dit was de eerste keer dat ik gefascineerd raakte.
Zelfs na ons gesprek fantaseerde ik nog over hoe ze zou inzepen onder de douche, melkende bewegingen makend in de twee kussentjes, hoe ze het schuim van haar omhoog gerichte donker gekleurde tepels afspoelde. Dat als ze zou joggen ze zouden deinen in haar shirt. Hoe ze zouden bewegen als haar vriend of een date zich als een beest in haar stootte. Ik kon me in elk geval goed voorstellen dat iemand een beestachtig verlangen zou voelen haar hard te nemen, alleen al door haar borsten. Tijdens ons gesprekje, moest ik mijn best doen om niet te afgeleid te raken. Ik vertelde over dat ik niks te doen had, me zorgen maakte over de huur en boodschappen. Ik noemde zoveel mogelijk saaie dingen om maar niet af te dwalen in haar blouse. We hadden het over dat dit ook de kans bood voor een grote schoonmaak en ik werd zenuwachtig. Ik vertelde wat ik studeerde en voelde ik een tinteling door mijn buik trekken. Terwijl zij vertelde over dat ze dat wel wilde doen, maar gewoon een stok achter de deur mist, merkte ik een energie in mijn onderbuik die maakte dat ik zin kreeg om mijn heupen naar voren te duwen, zodat mijn venusheuvel tegen de vensterbank aanreed. Toen ons gesprek klaar was gloeiden mijn wangen en hadden we opeens afgesproken dat ik haar voor dertig euro een uurtje zou helpen met haar keukenkastjes opnieuw indelen.
In een ruimvallende tuinbroek, met daaronder een mintgroen shirtje, stond ik op witte nikes midden in het keukentje van de buurvrouw. Karlijn droeg een wijdvallende trui, met daaronder een zwarte legging, waardoor ik exact de vorm van haar benen kon zien. Ik knikte er naar en vroeg of ze aan hardlopen deed. Ze knikte en zei dat ze mij ook geregeld had zien lopen. Het klonk een beetje alsof ze me had bespied die paar keer dat ik in een tanktopje en wijdvallend tweedehands Adidas broekje door het park had gerend. Opnieuw voelde ik de seksuele energie die me de dag daarvoor ook al van de kaart had gebracht. En ik hoopte dat ik me deze keer beter kon bedwingen, dat het iet zo eindigen met tegen een vensterbank aanrijden. Na een half uur zaten we allebei glanzend van het zweet tussen allemaal pannen, potten, rijst en gedroogde pasta. Karlijn zat op haar knieën en rijkte steeds verder in de kastjes om ze uit te schrobben. Ik stond op een laddertje en rekte en strekte steeds naar het volgende plankje. Druppeltjes liepen over mijn rug en maakten dat mijn billen aan de spijkerstof begonnen vast te plakken. Karlijn vertelde over haar laatste vakantie, een maand lang in haar bikini op Bali. Waarbij ze tal van leuke jongens had ontmoet. Na een poosje pakte ze haar telefoon er bij en liet ze foto’s zien. Mijn blik ging heen en weer van haar verhitte hoofd, de trui met daarin de borsten waar ik zo door aangetrokken was en het scherm waar die zelfde borsten naakter waren dan ik ze tot dan toe had gezien, maar slechts op een foto te zien. Na een poosje kwamen we langs een foto waarbij ze alleen een broekje droeg. Ze lag op een strand, half overeind steunen op haar ellebogen, haar borsten als twee heuvels boven het dal van haar buik. Haar tepelhoven waren zo groot als twee euromunten en haar tepels staken een beetje verlegen vooruit. Ik voelde mijn kutje tintelen. Karlijn schrok er van, maar zei daarna lacherig: ‘achja, meiden onder elkaar, toch.’ Ik knikte, daarna viel er een fles ranja van een van de plankjes over mijn shirtje.
‘Fuck!’ Riep Karlijn. De stof begon te plakken door de siroop. ‘Geef maar, dan spoel ik hem even voor je uit in de badkamer.’ Ik twijfelde wel even, maar vooral omdat ik het spannend vond om in mijn tuinbroek en BH in de buurt k ik?’ We stonden bij haar badkuip toen ze opeens haar trui uit deed. Door het zwarte kant heen kon ik haar tepels zien. Ze knielde en boog naar de kraan in het bad toe, om daar te beginnen met uitspoelen. Haar borsten hingen boven de badkuip. Ze was nog licht gebruind van haar vakantie.
‘Wat staar je naar mijn borsten?’, vroeg Karlijn. ‘Het spijt me, ik vind ze gewoon heel mooi. Jaloersmakend mooi.’, zei ik. ‘Dankjewel, denk ik?’ zei Karlijn glimlachend. ‘Als je wil mag je ze aanraken?’
Na even twijfelen stak ik een hand uit. Ik voelde aan haar rechterborst. De warmte kwam door haar BH heen, net als dat ik kon voelen dat ze een beetje zweterig was. Meteen bij de aanraking kreunde Karlijn. Ik kneep zachtjes, woog het gewicht in mijn hand. ‘Lekker,’ zei Karlijn. ‘Steek je hand maar in mijn bh.’ Nu streelde ik direct over haar huid. Mijn wijsvinger en middelvinger raakten haar tepels, ik kneep er zachtjes in. ‘Kom eens achter me zitten’, vroeg ze. Ze zat nog steeds voorovergebogen boven de badkuip. Ze spreidde haar knieën wat verder uit elkaar. Zodat er ruimte was voor mijn lichaam. Ik nam plaats, drukte mijn romp, tegen haar rug die zwaar op en neer bewoog van haar diepe ademhalen en gleed met mijn hand weer terug naar haar borst. Na een poosje pakte ik de andere ook. Karlijn kreunde instemmend. Met haar kont draaide ze tegen mijn venusheuvel. Ze liet mijn shirtje voor wat het was in de badkuip. En pakte met een achterwaartse beweging van haar armen mijn heupen vast en duwde me nog dichter op haar. Haar huid rook naar amandelmelk. De geur maakte me nog geiler. Met haar linkerhand gleed ze via de zijkant van mijn tuinbroek naar mijn naakte onderrug, over mijn string naar mijn billen.
Ze kneep er in, en begon ze daarna te masseren. Haar andere hand legde ze op haar eigen onderbuik en daarna gleed ze haar legging in, richting haar kutje. Zodra ze daar was aanbeland kreunde ze lang en hard. Terwijl ze zichzelf vingerde, bleef ze met haar kont tegen de voorkant van mijn kutje aandraaien, en in mijn bil knijpen. Ik had nog nooit zo iets geils en intens meegemaakt als wat er daar gebeurde. Ondanks dat ze niet mijn kutje aanraakte, werd ik meer en meer opgewonden, voelde ik genot kietelen door heel mijn lijf, wilde ik alleen maar meer. Ik begon haar rug te kussen en kneep steeds harder in haar tepels, wat ze lekker leek te vinden. Haar gekreun werd intenser en ik begon met haar mee te kreunen. ‘Sterre, ik ga komen.’, waarschuwde ze. Ik was heel nieuwsgierig naar hoe dat er uit zou zien, door alle geilheid wilde ik ook per sé dat het fantastisch zou zijn, maar tegelijkertijd vond ik het jammer dat het nu al was. Ik had nog niet eens haar borsten echt gezien. Ik kon ze wel voelen, ik had de foto wel gezien, maar door alles wat we nu doormaakten kreeg ik bijna zin om die BH gewoon stuk te trekken, Karlijn om te draaien en te kijken naar hoe ze zouden bewegen terwijl ze verder schokte en hijgde. Net toen ik van plan was om dat te doen, kromp Karlijn sidderend ineen en stootte een diepe kreet uit.
We hingen samen slap over de badrand, ik nog steeds in mijn tuinbroek op haar rug. Mijn tepels prikten zowat door de stof heen, haar huid in. Ik voelde het geil tussen mijn benen plakken aan mijn string. Maar het leek ook duidelijk dat het klaar was. Nadat we nog even samen zo zaten, kwam Karlijn overeind. ‘Wauw,’ zei ze. ‘Dat was heel erg fijn, Sterre. Dankjewel. Ik hoop dat het voor jou ook zo bijzonder was. Ik ben nu echt bekaf.’ ‘Ik vond het heel geil.’, antwoordde ik. Dat was de eerste keer dat ik dat woord in die context hardop gebruikte. Niet half spottend op zijn Duits, maar echt over seks. ‘Die kastjes maak ik later wel af.’, zei ze. Ze ademde nog steeds zwaar. Nog steeds in BH. Een dun laagje stof waarachter de huid lag die ik eerder zo had gestreeld en nu bewogen ze ook nog steeds zo erotisch. ‘Oké.’, zei ik. Een beetje teleurgesteld. ‘Niet zo sip,’ zei ze. ‘Ik weet het goed gemaakt. Jij wil toch schrijven? Als je hier een mooi verhaal van maakt, krijg je weer dertig euro. Je eerste schrijfopdracht.’
Ik was een beetje verbaasd, maar vond het idee ook wel geil, en het was een legitieme reden om nog meer na te denken over Karlijn en haar lichaam, dus ging ik akkoord. Karlijn grijnsde. Daarna trok ze zonder iets te zeggen haar BH uit, kneep in haar volle borsten die trots vooruit stonden. Ik kan ze niet beschrijven zo mooi.
Het bericht Helpen met de keukenkastjes verscheen eerst op Sexverhalen.com.