Het was weer een mooi zonnige woensdag middag. Ik ging weer de folders in de brievenbussen doen, in mijn wijk. Twee dagen geleden was het een ontzettend geile ervaring, om met vier hoeren te neuken. Daarbij was een vrouw, mijn droomvrouw (Simone) en daarbij neukte ik haar dochters (Rachel & Lexi) en ook nog haar vriendin (Tara). Dit was een onvergetelijke avond (zie: Simones dochters ontmaagden).
Ik was bijna klaar met folders uitdelen. Ik deed de laatste folder in de brievenbus van Simone. Ik liep bijna weg totdat ik dit hoorde van Simone: ‘Ey kom even wat drinken, je zal wel moe zijn met al die folders uitdelen.’ Ik dacht: Dat valt wel mee, maar ze wil me gewoon binnen. Haar buren mogen zeker niet weten wat ze met me wil doen. Ik zei: ‘Ja zeker weten, al die folders uitdelen maakt me inderdaad wel dorstig.’ En toen liep ik in de richting van haar huis. Nadat ze de deur dicht had gedaan, tongden we elkaar. En geloof me, deze vrouw kan geweldig tongen. Ze heeft een heerlijk zachte tong. En ze maakt kleine halfronde bewegingen met haar tong. En ik deed hetzelfde. Tegelijkertijd pakte ik haar bij haar billen vast. Ik kon haar billen weer lekker voelen, want ze had een sexy sportbroekje aan en verder had ze een sport bh aan.
Ik stopte even met tongen en vroeg: ‘Waar is je man of heb je het al uitgemaakt?’ Simone zei: ‘Die is op z’n werk. En ik heb het nog niet uitgemaakt, dat moet nog gebeuren.’ ‘Ik: ‘Oké’ en toen gingen we verder tongen. Ik duwde Simone tegen de muur aan en ging met mijn linkerhand in haar broek. Ik zocht haar clitoris. Ik dacht dat ze wel een slipje aan had, maar ze had niks anders dan haar broek aan. Ik maakte lekkere ronde beweging op haar clitoris. Simone ging ondertussen met haar rechterhand, mijn gulp open ritsen. Ik had geen boxer aan, omdat ik wist wat er allemaal kon gebeuren. Of Tara zou de deur voor me open doen, Simone had dat kunnen doen of de dochters van Simone hadden dat kunnen doen.
Ze pakte mijn pik uit mijn broek en voelde aan mijn pik. Ze trok er vervolgens rustig aan. Ik voelde ondertussen dat Simone al aardig nat was. Ik zei: ‘Kom we kleden ons uit, dan kunnen we alles gemakkelijk doen.’ Simone wilde dat ook. Simone maakte mijn riem en broek los. Nadat ze dat had gedaan trok ze mijn trui uit (ik had alleen een trui, een spijkerbroek en schoenen aan). Vervolgens likte ze aan mijn tepels, totdat die stijf waren. Daarna likte ze naar m’n nek toe en zei geil en fluisterend in mijn oor: ‘Ik verlang weer naar die pik van jou.’ En dat klonk fucking geil, want zij heeft zo een zwoele en fijne stem om te horen. Toen ging ik haar bh uittrekken en toen likte ik aan haar tepels. En ik kneedde ook in haar borsten, want die voelen heerlijk aan. Daarna ging Simone op haar knielen en zoog aan rustig aan mijn pik. Tegelijkertijd maakte ze mijn veters los, van mijn schoenen. Vervolgens trok ze mijn schoenen uit. En mijn pik was ondertussen stokstijf geworden. Simone trok toen mijn broek naar beneden en ik trok hem verder uit. En Simone trok haar broek toen zelf uit.
Onze kleding lag in de gang. Vervolgens besloten we om naar het bed te gaan van Simone. Simone ging voorop lopen op te trap. Met voordat ze de trap op liep, gaf ik haar een heerlijke tik op haar billen. En ze gaf een klein gilletje. We gingen de trap op en liepen naar haar kamer. Eenmaal in de kamer, zag ik een koffer die dicht was. Ze zei dat dat voor haar man was, want die gaat binnenkort toch weg, alleen weet hij dat nog niet. Naja haar man is het niet officieel, maar zo noemde ze hem gewoon.
Ik zacht een mooie rode kamer. Ik vroeg aan Simone of ze ook nog speeltjes heeft. Ze zei dat ze die had en pakte die vervolgens. Ze pakte een middelmatige dildo en een vibrator. Ik wilde dat ze ging liggen op haar bed. En ik ging ook liggen op haar bed, maar ik lag zo, dat ik haar poes kon zien. Ze moest van mij met haarzelf spelen en dat moest ze met de dildo doen. Ik zou daar lekker van genieten. Ik ging lekker met mijn pik spelen. Ze keek zo geil naar mijn pik, toen ze met die dildo bezig was. Ze wilde mijn pik blijkbaar echt in haar hebben. Ik wilde haar nog extra plagen en zei: ‘En nu… ga ik je lekker… likken.’ Ze moest de dildo lekker aflikken en ik pakte de vibrator en zette die op stand 8 van 15. En ik plaatste die vibrator in haar poes. Ik ging haar toen sensueel likken. Ik likte haar clitoris lekker in rondachtige bewegingen. Simone vond dit zalig, want ze hield mijn hoofd stevig vast, dus ik was op de gevoelige plek Simone ze: ‘OOOWW OEEEWW JA JA JAAAAA!’ Kort daarna kwam Simone flink en grommend klaar.
Ik ging nu liggen en Simone kwam voor mijn pik liggen. Ze pakte mijn pik en trok er al hard aan. Ze likte eerst aan m’n ballen en zoog eraan. Vervolgens spuugde ze op mijn pik en ging me toen deepthroaten. Ik pakte haar haren vast en leunde op haar hoofd. Simone nam mijn pik zo diep als ze kon in haar mond en deed dat meerdere malen. En elke keer hoorde ik haar bijna kokhalzen. Simone stopte even en zei: ‘Je hebt zo een fucking lekkere pik!’ En ging toen verder met deepthroaten. Ik hield het op een gegeven moment niet meer en hield haar hoofd stevig vast, toen ze mijn pik ik haar keel voelde. Toen kwam ik met flinke stralen in haar keel klaar. Simone hapte toen naar lucht en slikte toen alles door. Ze vond dit heerlijk om mee te maken.
Ik wilde haar nu nog eens plagen. Ze dacht dat ik haar in haar poesje zou neuken, maar dat gaat later gebeuren. Ze moest in een doggy houding voor met zitten. De vibrator zat nog steeds in haar poes. Ik zag dat er glijmiddel was. Ik deed een beetje glijmiddel op mijn pik en deed het ook in haar anus. Ik plaatste mijn pik in haar anus en neukte haar voorzichtig. Er kwam weer een kreunend geluid uit haar mond. En dit vond ik zo geil om te horen. Ik voerde de tempo langzaam op. Toen ik haar op redelijk hard neukte hoorde ik voetstappen op de trap. Simone hoorde dit niet, want ze was nog aan het kreunen. Ik dacht: Alle deuren waren toch dicht? Dit kan kunnen Simones dochters zijn of haar man.
Ondertussen zei Simone: ‘HARDER AAHHHH HARDER AHHHHH HARDER AHHHHHH!’ Ik ging toen ook iets harder neuken, maar toen kwam daar een man van rond de 50 in de slaapkamer van Simone. Hij zei: ‘Wat doe je met mijn vrouw?’ Simone keek verschrikt en geil naar die man. Ik zei: ‘Deze vrouw is niet van jou meer, dit is één van mijn hoertjes.’ Ik zag dat hij daarvan schrok. Simone zei toen (en ik neukte ondertussen gewoon door): ‘Ik AHH…. maak AHHH… het AHH…uit!’ en je koffer AHHHH staat al AHHH klaar!’ Ze moest kreunen toen ze dat zei, omdat ze het lekker vond in haar anus. Die man wilde niet weg en toen zei ik: OPROTTEN UIT DIT HUIS, DIT IS MIJN HOER. Ga maar naar je nieuwe vriendin. Jij hebt toch al een ander geneukt, dat is echt dom van je. DIT IS DE LEKKERSTE HOER DIE ER IS. SODEMIETER NU GVD OP!’ En toen neukte ik Simone op m’n hardste en haar tieten bungelde heerlijk heen en weer en toen kwam Simone fucking hard klaar. En toen haalde ik mijn pik uit haar anus. Ik ging staan en Simone ging snel voor me knielen. Ik deed dit dichtbij die man. Ik rukte me snel naar een hoogtepunt en toen spoot ik met een paar flinke stralen op haar gezicht. Ik zei tegen die man: ‘Geef je sleutels maar aan mij.’ En hij gaf die sleutels heel snel aan mij. Toen ging die man verschrikt weg, want hij schrok denk ik van mijn nog stijve pik die voor Simone was.
We hoorden toen de voordeur keihard dichtgaan. En toen bedankte Simone voor mijn hulp, om die man uit huis te krijgen. Ik zei toen: ‘Lieverd, jij verdient een man die eerlijk is en die je naar een hoogtepunt kan brengen.’ En ik ga je nog een keer naar een hoogtepunt brengen. En Simone wilde dat wel heel graag. Ze veegde het sperma van haar gezicht met een handdoekje. Ze ging liggen op bed en ik ging op haar liggen. Ik plaatste mijn pik in haar kut. Simone nagelde haar nagels in mijn rug. Ik had nog genoeg adrenaline door die jaloerse man. Ik neukte Simone eerst rustig, vervolgens hard, toen rustig en toen hard. Ik deed dit een aantal keer. We tongden ondertussen ook, dus er kwam zachtjes gekreun uit haar mond. Ik wilde deze hoer geven wat ze verdiend had en dat was het toetje. Ik gaf nu volle gas en pompte mijn hoer nog eens naar een hoogtepunt en toen zei ze: ‘OOOO JAAAAA OOOOOOOO JAAAAAAA’ En ze kwam weer gillend en kreunend klaar. Ik wilde haar nu het toetje geven en pompte nog even hard door en toen kwam ik met een paar harde stralen klaar in haar baarmoeder.
Wat is het toch een zalig hoertje.
We gingen toen op bed liggen en daarna gingen we douchen.
Het bericht Grof uitmaken verscheen eerst op Sexverhalen.com.