Na het avontuur in de bioscoop, heeft mijn meester voor mij iets anders in petto. “Kom”, zegt hij, “we gaan een ritje maken.” En in plaats van de auto neemt hij zijn bestelwagen. We stappen in en hij rijdt richting autosnelweg. “Wat staat me nu weer te wachten”, denk ik. Maar ik voel me geil worden bij het idee wat ik nu weer ga meemaken. Ondertussen zijn we de snelweg opgereden en hij beveelt me mijn rok hoog op te schuiven en mijn voeten op het dashboard te leggen. Met mijn benen bloot en goed zichtbaar, begint mijn meester tergend traag vrachtwagens voorbij te rijden. “Knieën open”, beveelt hij en op die manier hebben vrachtwagenchauffeurs een goede inkijk. Ze zitten hoger en we rijden slechts een beetje sneller dan zij. Op die manier kunnen ze in hun spiegels gedurende langere tijd genieten van mijn benen. Soms claxonneert er eentje als we voorbij zijn. Dan weet ik dat hij genoten heeft. Het maakt me zo geil, te weten dat er iemand op mij zit te watertanden.
En dan rijden we een parking op. Een parking voor vrachtwagenchauffeurs. Ik voel me nerveus worden, want ik voel dat het hier gaat gebeuren. “Kom slet”, zegt hij, en ik volg hem in het laadgedeelte van de bestelwagen. Ik zie dat er een matras op de vloer ligt. “Hier, trek dit aan”, wordt mij bevolen. “Je doet eerst alle kleren uit en dan draag je dit op je naakte huid”. “Dit” is een niemendalletje; een jurk waar je gewoon dwarsdoor kan kijken. Ik trek gehoorzaam alle kleren uit en trek dat kleedje aan. Het is een zeer dunne stof en je ziet er werkelijk alles door. “En nu ga je je gedragen als een echte hoer. Je neukt iedere chauffeur die erom vraagt en je doet alles wat ze vragen. Om te beginnen  ga je eens over de parking wandelen”, beveelt hij me. “Ben je akkoord? Ja of ja”, vraagt hij. Met sidderende stem zeg ik dat ik akkoord ben. Hij hangt nog een groot kartonnen bord rond mijn nek en daarop staat slechts één woord: “BESCHIKBAAR.”
Ik stap uit en begin over de parking te lopen. Ik voel me poedelnaakt in dit niemendalletje en met dat bord rond mijn hals is het wel duidelijk wat ik vraag. Ik passeer een vrachtwagen waar verschillende chauffeurs in een groepje staan te babbelen. Eén krijgt mij in de gaten en stoot de anderen aan. En ik zie monden open vallen. Ik voel me enorm hoerig en uitdagend trek ik de schouders naar achter zodat mijn borsten goed opvallen in dit niemendalletje. Ik geniet van de geile blikken en ik geniet ervan zo met hun ogen uitgekleed te worden. Ik passeer ze en voel de ogen op mijn kont branden. Op het einde keer ik terug en loop naar de bestelwagen van mijn meester. Ik ben er zeker van dat iedere chauffeur mij gezien heeft. En ja, hoor. Er komt er al één naar ons toe. “Kruip maar in de bestelwagen, slet”, zegt de meester tegen mij, “ik handel dat hier wel af”. Ik gehoorzaam uiteraard, en hoor hoe de man een kort gesprek voert met mijn meester. De man komt de bestelwagen binnen en mijn meester beveelt: “pijpen”. “En maak je melkerij bloot, slet”. Ik ontbloot mijn borsten en haal de man zijn pik uit zijn broek.
Voorzichtig begin ik met het puntje van zijn tong zijn eikel te beroeren. Zijn handen beginnen mijn borsten te kneden. Ik neem zijn piemel volledig in mijn mond en begin langzaam mijn mond over zijn piemel heen en weer te schuiven. Geil voel ik mij, een vreemde piemel die mijn mond in en uit gaat, vreemde handen die mijn borsten kneden. Kletsnat wordt mijn kutje daarvan. Ik zuig en lik, neem zijn piemel heel diep, lik met mijn tong aan zijn eikel en plots hoor ik hem wat luider kreunen en het volgende ogenblik spuit hij klodders sperma in mijn mond. “aaaahhh, inslikken slet”, kreunt hij en ik gehoorzaam. Terwijl hij zijn kledij terug in orde brengt, zegt mijn meester dat ik moet blijven zitten zoals ik zit. En de volgende komt de bestelwagen binnen. “Pijpen”, zegt de meester en ik gehoorzaam. En na die komt er nog één, en dan nog één. Geil, hoerig en een gebruiksvoorwerp voel ik me wanneer ik al die onbekende mannen bevredig. “Deze wil je doggy en geblinddoekt neuken”, zegt de meester, “dus draai je om, met je kont naar de deur, zet je op je knieën en til je kleed op”. Mijn meester bind mij een blinddoek voor en verdwijnt weer. Achter mij hoor ik dat er weer een man binnenkomt en het volgend moment voel ik een dikke piemel mijn kletsnatte en botergeile kut binnenschuiven. En zijn handen grijpen mijn tieten. “ooooh, prima melkerij heb jij”, hoor ik hem zeggen. Ik ben zo geil dat ik zeg: “neuk me hard”. En dat doet hij en het volgend ogenblik komt hij kreunend klaar. “Blijf maar zitten, hoer”, zegt de meester. De volgende komt eraan. En weer voel ik een piemel in mijn kut glijden en handen die mijn borsten kneden. Een hand reik ik naar achteren tussen zijn en mijn benen door en begin op die manier zijn ballen te masseren. En opnieuw voel ik stralen sperma in mijn kut spuiten.
En zo gaat het verder. Ik laat neuken, ik pijp, ik ruk. Stralen sperma in mijn mond, in mijn kut en over mijn borsten; afhankelijk van de voorkeur van de man in kwestie. “vooruit slet, deze wil je in je kont neuken, zet je maar in positie”, zegt de meester. Ik ga weer op knieën en handen zitten, kont naar de deur gericht. De blinddoek gaat weer op en ik voel hoe de meester mijn sterretje inwrijft met glijmiddel. “De slet is klaar”, hoor ik hem zeggen. Het volgende moment voel ik dat iemand achter mij plaatsneemt, mijn billen worden uit elkaar getrokken en een zeer dikke lul dringt in één stoot mijn kont binnen. “wat is me dat jong”, kreun ik. “Zwijgen slet”, hoor ik. De man pompt heen en weer en het volgend moment voel ik zijn sperma in mij spuiten. “Ooooh, wat was dat lekker”, hoor ik hem kreunen. Uitgeput laat ik mij op de vloer zakken. Ik ben totaal op, maar mijn hele lijf gloeit van opwinding. “En sletje, laat me eens zien wat je voor mij nog in petto hebt”, hoor ik de meester zeggen. En mijn meester, die ik als geen ander aanbid, mag niets tekort komen. Ik ga mooi op mijn rug liggen, spreid de benen en bied  hem op die manier mijn kut aan. “Neuk je hoer, meester”, vraag ik hem. Hij komt bovenop mij liggen en neukt me zalig. Aan deze man wil ik mij mijn hele leven onderwerpen.
Het bericht Greet (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.