Ik had hem al eens gezien. Op onze diploma-uitreiking. Samen met zijn zusje had ik in VWO 6 gezeten. Door de jaren heen waren Denisha en ik goede vriendinnen geworden, maar dat ze zo’n sexy neef had wist ik niet. Haar familie is groot. Surinaams. Met ontelbaar veel neven en nichten. Maar Romano sprong er voor mij uit.
‘Hey’, zei hij twee weken later op het examenfeestje wat Denisha voor vrienden gaf. Haar ouders waren al op vakantie en ze mocht hun huis gebruiken om haar feestje te geven. Terwijl hij het woord ‘hey’ uitsprak bekeek hij me van top tot teen. En terwijl hij dat deed liet hij zijn grote donkere hand in de mijne vallen. Ik verstijfde iets. Verlegen en een lichte bloos op mijn wangen. ‘Ga je mee boven chillen’ vroeg hij me gericht, ‘ik vind het hier wat druk.’ Ik kon niet anders dan volgen.
Ik wist dat donkere mannen direct waren. Maar dit. Hij ging me voor op de trap. Hij voelde zo chill en relaxed. En volwassen. Ik schat hem zeker tien jaar ouder in dan ik. We liepen twee trappen op. Naar zolder. Daar waar niemand was. Daar waar de deur op slot ging toen we binnen waren.
Hij kleedde zich uit tot zijn boxer en nam plaats op het ruime bed wat er stond. Kaarsjes aan en een heerlijke R&B plaat op de achtergrond. Zijn hand onder mijn korte zomerse jukje, via mijn bovenbeen omhoog, langs mijn stringetje. Ik kreun zacht. De eerste zoen. Hmmm… langzaam voel ik zijn volle lippen. We mochten niet te lang wegblijven zei hij, dat zou opvallen. Ik knikte instemmend. Deze man wist wat hij wilde.
Ik kruip over m heen. Laat mijn nek zoenen. Voel hoe hij me aanraakt. Over mijn rug, strelend. Omlaag naar mijn kontje en stringetje, wat hij vakkundig opzij trekt. Hij spuit wat glijmiddel op zijn vingers en masseert mijn strakke poesje rustig in. Ik heb me vanmorgen glad geschoren, en aan zijn gezicht te zien vindt hij dat heerlijk.
‘Heb je het vaker gedaan?’ vraagt hij terwijl ik langzaam op m kruip. Uhuh, twee keer, antwoord ik. Hmmm.. good girl, hoor ik m grommen terwijl hij mijn billen omlaag drukt en mijn hoofd naast dat van hem legt. ‘Geniet ervan baby’, zegt de man waarvan ik twijfel of hij überhaupt mijn naam weet. Met twee handen duwt hij mijn billen uit elkaar waardoor mijn poesje opent. Zijn eikel tegen de opening. En langzaam glijdt hij met zijn volharde donkere paal mijn strakke poesje in.
Ik kreun. Jezus, dit is wat anders dan mijn ex-vriendje en die jongen op hockey kamp. ‘Ik heet Tessa’, vertel ik hem, verlangend dat hij mijn naam noemt terwijl hij me neukt. ‘Hmmm, je bent heerlijk Tes’, fluistert ie me toe, terwijl hij me langzaam op zijn lul laat rijden. Ik adem uit. Mijn spieren ontspannen. Ik geef me over aan dit heerlijke maar o zo intense moment.
Hij voert het tempo op. O ja, niet te lang wegblijven, I remember. Ik kreun. Hmmm… wat neukt deze man me heerlijk. ‘And once you go black…’, dat statement begrijp ik inmiddels als geen ander. Ik word op mijn buik gegooid. Hij pakt mijn haar. Bijt speels in mijn nek en duwt zijn grote gladde paal opnieuw in me. Hmmmm… Ik kijk achterom. De geilheid in zijn ogen. Ik laat mijn tong langs mijn lippen gaan. Dit maakt hem nog geiler. ‘Neem me’, komt er tot mijn eigen verbazing uit mijn mond. And he does. Tot het moment dat hij me pompend vol spuit. We zoenen en chillen nog wat na. Hi vraagt mijn nummer, wat ik natuurlijk geef. En soms na hockeytraining ga ik nog even bij hem langs. En God zij dank hebben we vaak wat meer tijd dan deze eerste keer. Wat we de laatste keer hebben gedaan? Terwijl ik op mijn knieën zat heeft hij mijn kontje ontmaagd… en dat was zeker niet voor het laatst.
Het bericht Going Black verscheen eerst op Sexverhalen.com.