Heerlijk geslapen vannacht na het avontuurtje met C. Aangezien ze moet werken staat de wekker al vroeg. C. staat op en gaat naar de badkamer voor een heerlijke douche, ik draai me nog een keer om en schrik wakker als ze weer op de kamer komt, haren in een handdoek gewikkeld, verder naakt. Wat een lekker ding ben je toch. Dank je, helemaal voor jou, en ze gooit zich op bed, kruipt over me heen en gaat met haar kutje op mijn gezicht zitten. Oh schatje, lik me even, wel snel want ik moet werken. Ik pak haar billen vast en ga gretig te werk, lik haar hele spleetje, steek weer stiekem een vinger in haar kontje en al snel komt ze klaar. Kleedt zich snel aan en gaat op pad, doei lekker ding, tot straks!
Aangezien ik niet vaak uit kan slapen draai ik me nog een keer lekker om. Als ik na het hazenslaapje wakker wordt besluit ik te gaan douchen. Ik loop naakt richting badkamer en ga onder de warme straal staan. Ik voel de geiligheid van me af stromen, was mijn lul lekker met shampoo want daar gaat je eikel altijd zo lekker van blinken, en draai de douche uit. Ik hoor de stofzuiger…oh ja, moeders is nog thuis. En op het moment dat ik denk, ze zal toch niet, gaat de deur van de badkamer open en komt moeder al stofzuigend naar binnen, richt zich op en schrikt……aaaah, sorry, niet in de gaten dat jij hier was. Aangezien ik nog naakt was gingen haar ogen over mijn lichaam en die eindigden bij mijn blinkende eikel, die had nog geen tijd gehad om tot rust te komen. Nou nou, nu snap ik wel dat C zo kreunde gisteren, wat heb je allemaal met haar gedaan? Ik begin te lachen, dat zul jij niet weten? Haar met liefde behandeld, en met respect. Moeders, A genaamd lacht. Had ik niet anders van je verwacht. Zo even gestaan maak ik aanstalten om me af te gaan drogen, A pakt een schone handdoek en begint mijn rug af te drogen. Dan gaan haar handen over mijn schouders en al strelend gaat ze naar de voorkant, ze eindigt bij mijn wederom stijve lul. Nou, die heeft er nog zin in merk ik.
Ja, die wil wel, jammer dat je dochter werken is. Ja, jammer inderdaad, maar nu ik er toch ben, kan ik je daar ook wel van af helpen, ze draait me om, knielt op de grond en voor ik het weet heeft ze mijn lul in haar mond. Vakkundig begint ze te pijpen, het kwijl loopt langs haar mond. Ik pak haar haar beet en begin haar mondje te neuken, haar handen landen op mijn billen. Opeens stopt ze en kijkt me geil aan. Ik wilde me ook nog even douchen, wil je mijn rug wassen. Ja hoor, geen probleem, A weet niet hoe snel ze zich uit moet kleden, net als haar dochter een kaal poesje, cupje C, heerlijk. Ze gaat onder de warme straal staan en ik ga achter haar staan, laat mijn handen over haar lekkere tieten gaan, kus haar nek, lik aan haar oorlel, een rilling gaat over haar lijf. Dan draait ze zich om en haar mond vindt de mijne, innig kussen we, voorzichtig de tongen over elkaar heen. Mijn rechterhand gaat naar haar kutje, wat is ze nat, laat 2 vingers naar binnen glijden, ze kirt van genot. Ondertussen is ze me aan het aftrekken, lange halen, heerlijk. Vervolgens til ik haar op, positioneer mijn lul voor haar gaatje en mijn lul glijdt er in een keer in. Een kreet gevolgd door een harde kreun. Voorzichtig begint ze op en neer te gaan, ik voel mijn hele lul er in zitten, na zo even geneukt te hebben gaat A met haar handen tegen de muur staan, dit heb ik altijd gedroomd, pak me van achter, zo hard je kunt.
Ik steek mijn lul weer in haar en begin als een bezetene te stoten, mijn ballen kletsen tegen haar lekkere kontje aan, ze kijkt me aan en ik zie haar ogen wegdraaien. Ga je zo komen schatje, oh ja lekkere, neuk me, pak me, laat me komen en spuit me daarna vol, dit gezegd hebbende voel ik haar kutje zich aanspannen en komt ze heftig klaar. Oh dat was heerlijk, maar ga door, spuit lekker ding, spuit!!! Ik verhoog het tempo nog even en met een brul spuit ik haar kutje vol. Trek mijn lul uit haar, ga met mijn vingers weer in haar kutje en begin haar snel te vingeren. Ook bij haar stiekem een vinger er in, oh dat is lekker, tja zo moeder zo dochter, alleen je dochter wil er geen lul in. Echt niet? Dat gaan we haar maar leren dan, want dat vind ik heerlijk. Dat wetende hou ik mijn nog altijd stijve lul voor haar sterretje, haal een beetje sperma uit haar kutje, smeer dit op haar ster en ram mijn lul er in 1 keer in. Dat was teveel, haar kutje begint te spuiten op mijn hand, ze zakt door haar knieën, ik volg met mijn lul nog in haar kont, zet haar goed neer en stoot nog even door. Na een paar keer stoten kom ook ik weer tot een heerlijk orgasme. Samen liggen we op de grond. Staan op, spoelen ons af en gaan lekker op bed liggen waar we in een diepe slaap vallen. We worden wakker van geklop, mam???? Zijn jullie hier???? Wordt vervolgd
Het bericht Goed gesprek (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.