Judith: Faas?
Een paar minuten later opnieuw een appje.
Judith: Faas? Haal me hier weg.
Judith: Alsjeblieft!
Ik zat in het derde jaar van mijn deeltijd HBO studie en kende Judith van een werkgroepen. Ze volgde een paar colleges met ons die ze tijdens haar voltijd studie had gemist. Behalve dat ze leergierig was en het graag goed wilde doen voor de volwassenen in haar werkgroep kende ik haar niet goed. Het appje doordeweeks om bijna half twaalf verbaasde me daarom wel, maar ze klonk serieus.
U: Wat is er aan de hand?
Judith: Ik voel me niet lekker.
Judith: Mag niet weg.
Geen idee wat er aan de hand was, maar wat ze schreef liet me niet los.
U: Waar ben je?
Judith: Bij een buurvrouw.
U: Ok, dat helpt niet veel. Wat is het adres?
Judith stuurde nog wat onsamenhangende apps met een adres en ik appte terug dat ik onderweg was. Uiteindelijk belde ik net na twaalf uur aan bij een van de deuren op acht hoog van de campusflat. Het duurde even maar na wat gerommel aan de klink deed een grietje van een jaar of twintig open. ‘Hoi, ik kom voor Judith.’ ‘Wie?’ ze lachte vaag en wilde de deur weer dicht drukken. Op wat alcohol na had ik nog nooit echt met drugs te maken gehad, maar ze leek me al flink ver heen. Net voordat de deur dicht viel zette ik mijn voet ertussen en liep naar binnen. ‘Ik wil graag even kijken of ze er is. Hoi, ik ben Faas.’ En gaf haar een hand. Ze grinnikte en liet me langs haar heen de flat in lopen. ‘Judith?’ Heel lang had ik in de tweekamer studentenflat niet nodig om haar te vinden: ‘Hey, daar ben je. Hoe is het?’ Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar schrok van het angstige gezicht van Judith. ‘Shell, dit is… uhm dit is… Dwaas?’ zei de vrouw die de deur open had gedaan. Supervaag schoot ze niet in een lachbui, maar lachte afwezig om haar eigen grap. ‘Dag, Dwaas’ zei een andere jonge vrouw die met een fles frisdrank in haar hand onderuit op de bank lag. ‘Judith, ga je mee?’ Judith knikte verward vanaf de bank maar maakte geen aanstalte om op te staan. ‘Kom, meis. Dan breng ik je naar huis.’ Op dat moment legde de vrouw die me binnen had gelaten een hand op mijn arm: ‘Hoi Dwaas.’ Ik lachte en zei dat ik Faas heette. Na een ‘Ok, Dwaas’ snapte ik dat het zinloos was om hier nog met redelijkheid of tact te communiceren en pakte Judith bij haar arm. ‘Dag Judith.’ zei de Shell met haar lome blik op mij gericht. ‘Dwaas?’ ‘Hmm ja?’ ‘Dwaas, ik vind je mooi.’ Ik lachte omdat ik dat niet had verwacht: ‘Hahaha dank je hoor.’ ‘Blijf je nog even? Bij ons?’ vroeg Shell. ‘Dank je voor het aanbod, maar dat lijkt me niet verstandig. Wat zit er trouwens in die fles?’ Het was me ondertussen wel duidelijk dat in de fles geen Fanta zat. ‘G.’ zei Shelly. ‘G?’ ‘Jah, GHB.’ zei Martine: ‘Lekker, joh.’ ‘Tikkie en ik zouden het wel leuk vinden als je blijft.’ ‘Tikkie?’ vroeg ik met een vragende frons. ‘Ja. Ja, Tikkie. Martine, je weet wel.’ het leek op onsamenhangend geneuzel, maar de vrouw achter me zei: ‘Ik ben Martine. Shelly noemt me altijd Tikkie als we high zijn. Omdat ik haar altijd Tikkie’s stuur voor de G. Blijf je bij ons?’ Martine had me nu niet meer vast, maar streelde mijn arm: ‘Je bent zo lekker zacht.’ zei ze dromerig. Even aarzelde ik, maar daarna lachtte ik vriendelijk naar de dames en wendde me tot Judith.
Nu ik wist wat ze hadden gebruikt tilde ik Judith op: ‘Kom, ik breng je naar huis.’ Het klopte wat ze had geappt over de buurvrouw, ze woonde maar vier deuren verder. Judith’s flatje was compleet het tegenovergestelde van de andere flat; opgeruimd, schoon en leuk, bijna schattig ingericht. ‘Zo, kom even hier.’ Ik deed Judith’s warme trui uit en liet haar een paar glazen water drinken. ‘Hoe voel je je nu?’ ‘Beter.’ zei ze matjes. ‘Nog bang?’ ‘Nee.’ Ik had google gecheckt en controleerde of Judith alleen kon blijven. Uiteindelijk legde ik haar in bed, dekte haar toe en stond peinzend op de galerij. Heel lang twijfelde ik niet en klopte vier deuren verder opnieuw aan. Het duurde weer even en dit keer deed Shelly open: ‘Dwaas! Hoi. Kom binnen.’ Ze zocht steun tegen de muur en liep voor me uit de woonkamer in: ‘Tikkie, kijk eens wie ik heb gevonden.’ Opeens actief stond Martine op, ze zei niets maar pakte mijn middel en kuste me. Die opwinding stond ook tussen de effecten online en daar had ik op gehoopt. Ik streelde Tikkie’s haar en hals; ze draaide haar hoofd weg, maar duwde zich tegelijk stevig tegen me aan. ‘Ooh dat is lekker!’ gevolgd door een intense tongzoen. Dit was geweldig! Ik wist niets van drugs en slechts vijf tellen googlen leverde me dit op; nieuwsgierig naar hoever ik kon gaan, wenkte ik Shelly. Tot mijn verbazing pakte ze mijn hand en duwde haar vriendin voorzichtig weg. ‘Wil je me aaien?’ vroeg Shelly. Bijdehand reageerde ik: ‘Ik wil je best strelen.’ Ik pauzeerde en wachtte totdat ze me aankeek: ‘Een poes mag je likken.’ Zowel Shelly als Tikkie giechelden binnensmonds en bijna tegelijk zeiden ze: ‘Ok.’ In mijn stoutste dromen had ik niet kunnen bedenken wat ze toen deden! Shelly stroopte haar jurkje iets omhoog en trok haar slipje uit. Tikkie volgde snel door op de bank te gaan zitten, haar spijkerbroek uit te trekken en haar string met twee vingers opzij te trekken. Ik keek recht tegen haar geschoren doos. Even was ik te overdonderd en wist niet wat ik moest doen, maar dat verhielp Tikkie door op te staan en tegen Shelly en mij te komen staan. Ze kuste me opnieuw en ditmaal tongde ze me vurig vastberaden zich niet af te laten leiden door haar vriendin. Ondanks dat mijn brein nog steeds niet werkte, gleden mijn handen naar beneden en pakten beide dames bij hun billen. Brutaal zochten mijn vingers naar Tikkie’s lipjes nu ze haar string bijna van haar billen trok. Even liet ik één bil los en stuurde Shelly’s gezicht naar Tikkie en mij. Ze snapte de hint en nog voordat mijn hand haar bil weer had gevonden, drukte ze een kus op Tikkie’s tong die net mijn mond binnendrong. Blijkbaar was ik de enige die verbaasd bleef over deze situatie, want beide dames zoenden elkaar en mij loom, traag alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ondertussen maakte mijn verbazing langzaam plaats voor geilheid. Ik had me nog niet vaak zo opgewonden gevoeld als nu en kneedde hun billen in mijn handen!
Ze leken absoluut geen haast te hebben; ze kusten elkaar en mij met de grootste rust die er bestond. Mijn opwinding groeide terwijl ik Shelly en Tikkie voor mijn neus zag kussen; het ging er steeds heftiger aan toe waardoor ook hun opwinding leek te groeien. Tikkie hapte speels in Shelly’s lip die op haar beurt Tikkie’s tong tussen haar lippen zoog. Een poosje leken ze alleen aandacht voor elkaar te hebben, maar dat vond ik niet erg. Shelly’s jurk liet zich soepel over haar lichaam glijden en met een ‘handen omhoog’ was Shelly op haar bh na bloot. Ik vergaapte me over haar mooie gladde lichaam; Shelly was een jaar of twintig. Ze hield haar armen omhoog nadat haar jurk al uit was; ik volgde haar armen van haar polsen richting Shelly’s oksels. Ze hield zich in en leek in brand te staan; bizar hoe de GHB op haar in werkte! Haar hele lijf trilde gespannen terwijl het kippenvel op haar huid mijn nagels en vingers volgden. Shelly was aan de magere kant; ze sportte veel of dronk te vaak Fanta. Het maakte mij op dit moment weinig uit omdat ze erg ontzettend lekker uitzag en door de GHB niet te stoppen bleek. Haar halflange blonde haar kwam tot net onder haar schouders. Ze liet Tikkie haar hals kussen terwijl ik haar bh bandjes over haar schouders liet glijden en de cup omklapte. Af en toe zat er plotseling weer lust en snelheid in de dames; Shelly’s borsten waren maar net uit de cups bevrijd of Tikkie nam één in haar mond. Shelly ademde vlug en diep in waarna ze met een lange zucht genoot van de prikkels die Tikkie haar gunde. Enigszins ontstemd kneedde ik nu maar één borst in plaats van twee in mijn hand; gelukkig maakte de snel hard wordende tepel tussen mijn vingers dat weer goed. Tot Shelly’s genoegen rolde ik het harde knopje tussen mijn vingers heen en weer. Even genoten we zo totdat Tikkie zich langs haar sleutelbeen en schouder omhoog kuste: ‘Hi!’ Tikkie keek me aan, giechelde om vervolgens een kus op mijn lippen te drukken. Plotseling leek ze al haar aandacht op mij te focussen; om Shelly heen zocht haar hand mijn kruis. Ze zocht mijn mond; happend gooide ze haar hand in mijn nek en drukte me stevig naar zich toe. Met Shelly’s schouder er nog tussen werd het kussen ongemakkelijk, maar opwindend. De twee dames hadden me al keihard gemaakt en ik kreunde toen Tikkie’s vingers mijn stam door mijn spijkerbroek heen vast probeerden te pakken. Met een ‘Momentje’ tegen Tikkie maakte ik tijd om Shelly’s billen te bekijken. Jammer genoeg had ze een platte kont, maar gelukkig was het wel een lekkere bil. Ik nam de tijd om haar billen te kneden en voorzichtig uit elkaar te trekken. Twee vingers liet ik tussen haar benen langs haar lipjes lopen. Shelly zuchtte terwijl ik haar huid streelde en kutje kneedde.
Plotseling werd Tikkie ongeduldig; ze trok me letterlijk van Shelly af en duwde me op de bank. Ze maakte er verder geen woorden aan vuil en trok mijn broek omlaag. Met het nodige ongeduld peuterde ze mijn paal via mijn been uit mijn boxer. Even liet ze haar vingers langs mijn harde lul glijden waarna ze me in haar mond nam. Blij verrast voelde ik hoe haar warme mond zich om mijn eikel sloot; ze liet speeksel langs mijn stam lopen om me vervolgens af te zuigen. ‘Maak mijn schoenen even los?’ vroeg ik Shelly: ‘Daarna kom je bij me zitten.’ Shelly bukte, trok mijn schoenen en broek uit. Ik spreidde mijn benen, keek op de pijpende Tikkie neer en genoot met volle teugen. ‘Kom eens hier?’ zei Shelly; ze draaide mijn gezicht naar zich toe. Daarna zocht ze mijn mond met kleine kusjes vanaf mijn hals naar mijn lippen. Opnieuw namen beide dames ruim de tijd om te vrijen! Tikkie pijpte rustig waardoor ik niet klaar hoefde te komen en Shelly drukte haar naakte lijf tegen me aan. Ze kuste me met toenemende opwinding. Shelly trok mijn polo uit om daarna op me te komen zitten. Ze begon hoog op haar knieën waardoor ik haar buik kon kussen, met haar armen om mijn hoofd liet ze zich steeds lager zakken. Ik kuste haar ribben, zij en borsten. Zachtjes beet ik in haar tepel; ze piepte ontzettend geil! Na een poosje liet ik me opzij zakken om naar Tikkie te kijken: ‘Gaat het, meisje?’ Ik kreeg een lome geile blik terug en voelde hoe ze mijn eikel uit haar mond liet ploppen. ‘Aahhmm! ‘ kreunde ik. ‘Ja.’ antwoordde Tikkie en zoog opnieuw op mijn eikel, liet me weer tussen haar lippen vandaan ploppen: ‘Maar ik ben bang dat je pik zo in Shelly verdwijnt.’ Tikkie was nog niet uitgesproken of ik voelde dat ze mijn paal oprichtte terwijl Shelly zich liet zakken. Tikkie draaide mijn eikel tegen Shelly’s lipjes totdat ze me nat had gemaakt. Ik omhelsde Shelly net onder haar borstjes, zoog er een in mijn mond en liet haar vervolgens over mijn pik zakken. Onduidelijk was of het mijn pik of mijn tong rond haar tepel was, maar ze liet duidelijk weten dat ze werd overvallen door genot. Shelly sloeg haar armen rond mijn hals en bleef roerloos met mijn lul diep in zich op me zitten. ‘Wow!’ Tikkie slaakte een opgewonden kreetje: ‘Dit heb ik nog nooit gezien! Shell, ga eens naar boven?’ Shelly drukte zich een stukje van me af; ze liet zich met een glimlach traag over mijn paal naar boven glijden. Halverwege stortte ze zich voorover en begon me onstuimig te tongen. Een paar tellen later stopte ze opeens met kussen: ‘NNhhaaaa! Martine! OOhh wat doe je?’ Shelly kreunde luid en toen snapte ik wat er gebeurde! Tikkie had Shelly’s kontje gelikt en nu voelde ik haar tong langs mijn paal en zak. Bloedgeil pakte ik Shelly’s billen met twee handen vast en stootte diep in haar. ‘AAHhhh! Jaaahhh! oooohh wat lekk-ooohhhmmaa!’ Shelly riep, gilde en kreunde om haar genot zo goed als ze kon te laten merken. Helaas kon ik niet zien wat Tikkie deed, maar ik voelde haar handen op die van mij. Ze hield Shelly’s billen stevig vast; in plaats van te laten bewegen, neukte ik haar vanuit mijn heupen omdat ik begreep dat Tikkie haar sterretje aan het bewerken was. Af en toe voelde ik Tikkie’s tong langs mijn stam flitsen, waarna Shelly’s lijf zich spande door het gevoel in haar kutje en kontje.
Beide dames waren geil genoeg om hen te laten werken; ik stopte met stoten waarna Shelly het ritme oppakte. Ze liet zich als in een soort trance met haar ogen over me heen glijden. Tikkie was naast ons komen zitten en ik was opzij gegleden om me met haar bezig te houden terwijl Shelly me rustig bereed. Shelly liet zich niet storen en leek voldoende te hebben aan mijn lul in haar poes. Tikkie droeg haar string en t-shirt nog. Zo goed als het ging streelde ik haar huid waardoor ze nog verder opgewonden raakte. Tikkie zocht iets om tegenaan te rijden terwijl ze me zoende; haar volle lippen kusten mijn mond en ze kirde zacht toen ik mijn hand tegen haar onderbuik drukte. Het kussen werd nog intenser toen ik haar door haar broekje heen masseerde. Plagend masseerde ik de ondertussen kleverig geworden lipjes langs de randen van het katoen waardoor Tikkie stopte met kussen. Ze hield haar hoofd stevig tegen mijn wang gedrukt. ‘Nu al?’ informeerde ik. En kreeg een verbaasde ‘Jah’ terug. Ik likte Tikkie’s lippen en zocht haar tong die ik vervolgens tussen mijn lippen zoog. Half door en half langs haar string vingerde ik haar met trage rondjes draaiend tegen haar poes. Onderzoekend liet ik mijn vinger, net zoals zij bij Shelly had gedaan, langs haar perineum over haar kontje dwarrelen. Die sensatie bleek teveel voor Tikkie; haar orgasme kondigde zich aan door haar lijf te flexen. Het leek of alle spieren in haar lijf samen trokken. Tikkie klampte zich met twee handen aan mijn hoofd vast terwijl ze haar gezicht in mijn hals verborg. Nagenoeg geluidloos kwam ze klaar, maar de heftigheid van haar climax was des te beter te voelen. Ze perste haar kruis tegen mijn hand en schuurde schokkend langs mijn duim en wijsvinger. Het hoogtepunt ebde langzaam weg; ze leek me totaal te negeren toen ze Shelly’s mond zocht. Die kwam maar moeilijk uit haar trance maar reageerde verrukt toen ze Tikkie’s zachte lippen opmerkte. Tikkie gebruikte mijn hand nog steeds om tegen aan te schuren terwijl ze verwikkeld raakte in een heftige tongzoen met Shelly. Onderuit gezakt volgde ik hun kussen met groeiende opwinding; Shelly kwam nog steeds afwezig over maar zoende mee met Tikkie. Shelly was gestopt met bewegen; ik zat nog steeds diep in haar, likte haar tepels en streelde haar huid. Tikkie claimde nog steeds mijn andere hand. Ik liet ze even hun gang gaan, maar onderbrak hun gevrij na een paar minuten: ‘Dames, willen jullie me samen pijpen?’ Die wens zwierf al door mijn hoofd vanaf het moment dat ik Judith thuis had gebracht. ‘hmmhaha.’ grinnikte Tikkie met een lachje: ‘Wil je dat graag? Hmm?’ Ze kuste Shelly nog eens stevig en zei: ‘Shel, zullen we hem samen pijpen?’ ‘Ja hoor, dat heeft ie wel verdiend, hè?’ ‘Hihi, ja hij doet zeker goed zijn best. Begin jij alvast?’ Shelly tilde haar billen van mijn schoot; dat voelde heerlijk geil met een opwindende sensatie in mijn eikel toen ik tussen haar lipjes uit schoot. Shelly klom van me af, maar in plaats van mijn lul in haar mond te nemen, draaide ze zich om en stopte mijn lul weer terug tussen haar benen. ‘Tikkie? Laat maar wete… ooohhwaa!’ Shelly kreunde doordat ze mijn lul in zich liet verdwijnen. Tikkie en ik keken verrast toe hoe Shelly zich tussen mijn benen op mijn pik tekeer ging; blijkbaar gebeurde er iets waardoor Shelly ineens actief werd. De eerste vier of vijf stoten waren nog aarzelend, maar daarna schroefde Shelly het tempo stevig op! Ondersteund door haar benen duwde ze zich telkens met haar handen op de grond af; heen en weer over mijn paal! Gebiologeerd keken Tikkie en ik nog steeds naar Shelly’s kont en mijn pik die in haar gespannen kutje verdween. Tikkie draaide mijn gezicht opzij. Nu pas zag ik dat ze me bloedgeil aankeek; een eerste kus landde ergens naast mijn neus. Een tweede, beter geplaatste kus precies op mijn mond; nu ze de juiste plek had gevonden, pakte ze mijn kin en likte mijn mond. Tikkie hapte in mijn lippen waarna ze haar tong in mijn mond duwde om druk oorlog te voeren met mijn tong! Haar handen waren werkelijk overal! Ze streelde mijn armen, woelde ruw door mijn haren en kneep in mijn tepel; en dat alles terwijl Shelly zich verwoed over mijn pik joeg.
‘Hé!’ geschrokken en betrapt keken Tikkie en ik beduusd op uit onze intense tongzoen: ‘En ik dan?’ Tikkie lachte: ‘Wat? En jij dan? Jij hebt een ontzettend lekkere piemel in je! En dan nog klagen? Kom hier!’ Shelly liet me opnieuw uit zich glijden en voegde zich bij ons. ‘Kus hem maar.’ moedigde Tikkie haar aan: ‘Hij kust lekker, joh.’ ‘Wil je me straks op z’n hondjes neuken?’ vroeg Shelly verhit: ‘Ik denk dat je me dan geweldig klaar kan laten komen.’ Een antwoord wachtte ze niet af, maar drukte haar lippen op mijn mond. Hitsig zoende ze me met enig geweld, maar dat voelde geweldig! ‘Wauw, Shel, dat ziet er lekker uit.’ mompelde Tikkie, waarop Shelly stopte en Tikkie vol op de mond kuste. ‘Kom.’ ze pakte Tikkie’s hand en leidde haar tussen mijn benen: ‘Je hebt zijn piemel nog niet gevoeld, hè?’ Shelly nam mijn pik in haar hand en hield me voor Tikkie’s mond. Tikkie keek me met haar bruine ogen aan waarop ze mijn eikel kuste. Haar ogen glinsterden toen mijn mond een geluidloze ‘Ah!’ vormde. Aangemoedigd liet ze me vervolgens toe in haar warme mond; Shelly moest mijn pik loslaten zodat Tikkie me nog verder in haar mond kon nemen. ‘Wauw, Tik. Zo diep?’ Shelly keek ongelovig hoe haar vriendin mijn pik probeerde te verzwelgen. Ik tilde mijn been op om ruimte te maken voor Shelly; pakte haar hoofd vast en dirigeerde haar naar mijn ballen. Ze begreep de, niet al te subtiele, hint en likte mijn zak. Blijkbaar kreeg haar geilheid weer de overhand en voorzichtig zoog ze één bal in haar mond. ‘wwwhhhhaaa! OOhhh dat is lekker, dames!’ Mijn enthousiaste kreun werd goed ontvangen; Tikkie zoog me vacuüm en Shelly trok met haar lippen aan mijn bal. Minutenlang namen beide jonge vrouwen me onder handen; ze wisselden elkaar af met pijpen, aftrekken, elkaar zoenen terwijl ze me regelmatig aankeken hoe ik zat te genieten. Door de vele wisselingen duurde het een poos voordat ik een climax op voelde komen. Shelly, aangemoedigd door Tikkie, probeerde mijn pik zo diep mogelijk in haar keel te laten verdwijnen. De overgave waar ze dat mee deed was zo geil dat ik haar moest onderbreken.
‘Genoeg!’ basste ik. Shelly keek even verschrikt op en mompelde: ‘Doe ik het niet goed?’ Ik pakte beide dames in hun nek bij de haren, tilde ze op en gromde: ‘Nee. Je pijpt me te goed. Nog even en ik zou je keel volspuiten.’ In de mondhoeken van beide geweldig opwindende vrouwen speelde een glimlach. ‘Tikkie, kom hier meisje.’ Tikkie was iets minder tenger dan Shelly, maar ik kon haar alsnog makkelijk omhoog hijsen. Nu ze naast me stond werd pas zichtbaar hoe petite ze was; Tikkie kwam tot net boven mijn schouder; ik streelde haar schouders: ‘Je bent sexy zeg.’ Ze duwde haar lichaam naar me toe; plotseling verlegen en tegelijkertijd uitdagend vroeg ze: ‘Wat ga je met me doen?’ Ik grijnsde en draaide haar om; woordeloos gleden mijn handen over haar schouders naar beneden. Shelly was op de bank gaan zitten en hield ons nauwlettend in de gaten. Mijn handen cupten Tikkie’s borsten en tot mijn verbazing voelde ik twee stevige tietjes! Shelly had opwindend kleine borstjes, maar bij Tikkie hield ik twee flinke borsten vast. Opgewonden kneedde ik het ferme vlees en kwam uit bij haar tepels die zich tussen mijn vingers fier oprichten. Ongeduldig werkte ik de schouderbandjes omlaag en door de stof van Tikkie’s shirtje heen trok ik de cups van haar bh omlaag. ‘aaaahhhww hmmmm.’ kreunde Tikkie opgewonden: ‘Dat voelt zo intens.’ Ze duwde haar schouderbladen tegen mijn borst en liet zich gewillig masseren.
Ik keek Shelly aan en gebaarde dat ze met haar rug in de hoek moest gaan zitten. ‘Speel met jezelf.’ fluisterde ik tegen haar; gehoorzaam spreidde ze haar benen en begon haar lipjes te strelen. Tikkie werd ondertussen steeds geiler en probeerde op haar tenen om tegen mijn pik te rijden. Tikkie’s billen waren voller dan die van Shelly en ik voelde haar warme kont tegen me aan schuren. Verbaasd keek Tikkie me over haar schouder aan toen ik haar bh over de bankleuning legde. ‘Zo! Dat deed je soepel, ik merkte er niets van.’ ‘Hmm dan hoop ik dat je er zo wel iets van merkt. Hou je shirtje maar aan.’ Ik ging achter Tikkie door mijn knieën en kreeg meteen haar billen in mijn gezicht geduwd. Om haar middel heen zocht ik haar borst en kneep in haar tepel; deze kwam gehoorzaam overeind. Door de stof heen speelde ik met haar tepel. Tikkie maakte nog voorzichtige heupbeweging waardoor haar billen langs mijn gezicht streken. Masserend en strelend pakte ik Tikkie’s tepel tussen mijn vingers; subtiel leidde ik haar naar beneden waar Shelly lag te wachten. Halverwege voelde ik dat Tikkie begreep wat de bedoeling was, ze boog verder voorover en zette een knie op de bank. Shelly ademde scherp in, waarschijnlijk had Tikkie haar kutje gevonden en aan het zachte gekreun te horen vond Shelly het verre van erg dat haar vriendin haar likte.
Ondertussen nam ik de tijd om me vergapen aan Tikkie’s kont; wat een prachtige billen had deze meid! Lekker rond met lipjes die uit het kleine driehoekje van haar string puilden. Ik drukte mijn duim tegen haar sterretje, dat zich spontaan wat terugtrok. Haar kontje rook schoon waarna ik mijn mond tegen haar kutje drukte. Tikkie kirde gesmoord toen mijn tong langs haar klitje flitste. Het stringetje zat in de weg en mijn wijsvinger haakte ik achter het koordje. Ik trok het koord opzij om daarna met twee handen haar billen te spreiden. Tikkie’s smakelijk uitziende kutlipjes stonden uitnodigend ver uit elkaar; ik drukte mijn tong tegen de ingang van haar grotje en verdeelde spuug over de lipjes en klit. Haar lichaam kon het door de G niet helpen, sensueel bewoog Tikkie haar kontje met fijne schokjes. Steeds verder likte ik haar kutje en masseerde haar vlezige lipjes met mijn mond; ze kirde opgetogen toen ik haar sterretje meenam tijdens het beffen. ‘Van wie is deze flat eigenlijk?’ vroeg ik terwijl ik opstond en mijn rug strekte. Shelly knikte naar naar de vrouw die haar aan het beffen was. ‘Tikkie, waar liggen je condooms?’ Tikkie reageerde niet, maar Shelly wees naar een lade onder het bureau naast het bed. In de lade lag een vibrator, een dildo en inderdaad een pakje condooms. Ik pakte de blauwe verpakking om er één uit te vissen toen mijn oog op een strookje van nog drie rubbers viel. Ik keek op de roze zilveren verpakking en las ‘extra stevig’. Mijn hart sloeg een keer over en ik legde de blauwe verpakking neer.
Het bericht GHB verrassing verscheen eerst op Sexverhalen.com.