Fictief verhaal: Ik ben single, in de dertig, en heb al een tijd geen sex gehad. Ik sta op ontploffen. Op een warme zomer avond is mijn kutje zo nat. Ik moet gewoon geneukt worden. Zulke buien heb ik wel eens, het moet en het moet nu. Online ga ik op zoek naar sex advertenties in de buurt. Sex op een parkeerplaats is de omschrijving, de foto ziet er netjes uit, geschoren pik, goede maat en niet onbelangrijk, nu beschikbaar.
Ik besluit hem te appen. Hij kan over een kwartier op een parkeerplaats in de buurt zijn, hij laat een beschrijving van zijn bestelbusje zien. Snel ga ik douchen, kaal ben ik al overal. Trek een jurkje aan, geen ondergoed, dat heb ik toch niet nodig. Ik zeg hem nog, het enige wat ik wil is geneukt worden, geen orale sex niks gewoon neuken en hard ook. Een beetje zenuwachtig loop ik naar de parkeerplaats. Is dit nu wel verstandig zegt een stemmetje in mijn hoofd, een vrouw alleen, wildvreemde man in een busje. Maar mijn geilheid wint. Ik loop naar de passagiersdeur van het busje en hij gebaard dat ik binnen kan komen. Ik doe de deur open en voel dat 2 armen mij van achteren vastpakken en ik voor mijn mond duwen. Dan wordt het zwart.
Als ik wakker wordt weet ik even niet waar ik ben. Waar ben ik in beland. Ik voel dat ik in een rijdende auto lig. Ja ik lig op mijn rug. Ik wil mijn armen bewegen maar ik merk dat deze vast gebonden zitten. Ik til mijn hoofd iets op, ik lig naakt op mijn rug, mijn benen zijn ook vastgebonden, gespreid. Net als ik in paniek begin te raken stopt het busje, en gaan de achterdeuren open. De bestuurder die ik eerder had gezien stapt in. Je wilde geneukt worden toch, nou dat heb ik geregeld. Hij pakt zijn telefoon en laat een advertentie zien op de site waar ik hem ook had gevonden: Gewillig sletje vastgebonden om te worden geneukt. Ik kijk langs hem heen en zie een soort parkeer plaats. Er staan wat mannen. Daarna wordt er ruw een soort zak over mij hooft getrokken. Alles is zwart. Dan hoor ik de bestuurder zijn rits open maken. Ik ben nog steeds geil en ondanks dat dit niet helemaal de bedoeling was merk ik dat ik geil ben.
Mijn gedachten worden ruw onderbroken. Zonder waarschuwing ramp hij zijn stijve pik diep in mijn klets natte kutje. Een kreun ontsnapt, dit voelt lekker. Hij begint te stoten, eerst langzaam en diep. Dan hard, hij neukt me als een bezetene, ik voel dat ik bijna klaar kom en smeek hem door te gaan. Maar hij komt al klaar, ik voel zijn sperma diep in mijn kutje spuiten en hij trekt terug. Ik jammer wat dat hij door moet gaan, maar hoor hem uitstappen. Wat ik niet kan zien is dat de volgende al klaar staat en zonder waarschuwing wordt er opnieuw een keiharde pik diep in mijn kutje geramd, die mijn gelijk hard neukt. Al snel kom ik klaar, ik voel mijn orgasme door mijn hele lichaam. Het neuken stopt niet en ook deze man komt al snel in mijn kutje klaar. Als hij terug trekt voel ik mijn geil en hun sperma naar beneden lopen. Ik voel frisse wind langs mijn kutje gaan, de zak gaat van mijn hoofd en als ik kijk zie ik een rij mannen, allemaal staan ze aan hun pik te trekken en kijken naar mijn.
Mijn benen zijn gespreid dus ik lig helemaal open voor ze. Ze kunnen zo mijn geile kutje zien. De volgende stapt dichterbij, opent zijn broek en zijn harde pik schuift naar binnen. Ik kreun, ik ben helemaal gek van geilheid. Ja neuk me, asjeblieft, neuk me. Mijn orgasmes volgen elkaar snel op, de pikken in mijn kutje ook. Ik voel dat er onder mijn een plasje is ontstaan van geil en sperma. Hard en genadeloos wordt ik geneukt. Soms voel ik een hand op mijn blote tieten, soms op mijn clit. Maar de meeste mannen willen alleen mijn kutje neuken. Net als ik denk het is genoeg voel ik een pik diep in mijn spuiten. Er volgt geen nieuwe meer. De deuren gaan dicht. Er volgt weer een zak over mijn hoofd. Versuft en helemaal door geneukt lig ik nog steeds vastgebonden en naakt achter in het busje.
Het busje gaat rijden en even later als het stopt voel ik dat mijn handen en voeten los gemaakt worden. Dan is het stil. Ik haal de zak van mijn hoofd en zie mijn jurkje liggen. Door de open deuren zie ik dat ik weer ben waar we vertrokken. Ik trek mijn jurkje aan en stap uit. Eenmaal thuis stap ik onder de douche om alle sperma resten af te wassen. Daarna stap ik uitgeput in bed. Ik voel me helemaal uitgewoond en gebruikt. Een heerlijk gevoel. Ik stuur nog een enkel appje naar de man. Dank je wel en val in slaap.
Het bericht Gangbang op een parkeerplaats verscheen eerst op Sexverhalen.com.