Stipt 4 uur belde ik aan en de voordeur ging meteen open, alsof hij achter de deur stond te wachten. Hi lieverd zegt hij en geeft me een lekkere zoen. Verlangend laat ik mijn hand over zijn borstkast glijden en ik voel zijn tepel meteen reageren door zijn shirt heen. Hij stapt naar achteren en laat me binnen. Ik volg hem naar de keuken en kijk hoe hij zonder te vragen al meteen mijn drankje inschenk. Aandacht voor details daar hou ik wel van.
Terwijl ik mijn drankje drink kletsen we een beetje over de afgelopen week. Zijn werk, mijn werk, zijn kids, mijn kids..je kent het wel small talk. Onder het praten raken we elkaar aan met speelse aanrakingen. Niets om echt helemaal aan te gaan maar wel zodat we het beide wat warmer krijgen. Zal ik de film opzetten? vraagt hij en staat op zonder mijn antwoord af te wachten. Ik volg hem maar tot mijn verbazing gaat hij niet naar de woonkamer maar loopt hij naar boven. Hij opent de deur naar een spartaans ingerichte kamer. Er staat een grote kast tegen de muur, een ouderwets houten bed met van die lange houten uitstekende poten en recht tegenover het bed hangt een grootte tv aan de muur.
Bij het bed aangekomen trekt hij me naar hem toe en begint me heerlijk te zoenen. Zijn tong glijdt in mijn mond en draait heerlijke langzame rondjes rond de mijne. Zijn zoenen maken me altijd heerlijk week en gewillig en ik geniet van zijn strelingen. Langzaam trekt hij al mijn kleren uit en al snel sta ik naakt naast hem. Beetje oneerlijk zo, zeg ik, jij aangekleed ik naakt. Tja oneerlijk is het thema van vandaag zegt hij met een twinkeling in zijn ogen en duwt me zachtjes op het bed.
Terwijl hij naar de kast loopt vraagt hij mij om een beetje onderuit tegen het bedhoofd aan te gaan zitten. Hij opent de kast zonder dat ik in de kast kan kijken en haalt er een set met kettingboeien uit. Hij doet een boei om mijn pols en reikt met het andere einde van de ketting omhoog. Ik volg zijn beweging met mijn ogen en nu pas vallen de ronde ogen bovenaan de bedpoten me op. Ik doe mijn arm omhoog zodat hij de karabijnhaak in het oog kan haken. Mijn andere pols krijgt ook een boei en wordt aan de andere bedpoot boven mijn hoofd vastgemaakt.
Hij geniet even van het uitzicht terwijl hij zachtjes mijn borsten streelt. Hij loopt weer naar de kast en haalt er weer een set met boeien uit. Hij maakt een boei vast aan mijn enkel en buigt mijn been zodat ik mijn voet dicht bij mijn billen op het bed zet. De ketting maakt hij buiten mijn gezichtsveld vast aan de zijkant van het bed. Mijn andere been wordt op dezelfde manier vast gezet. Niet echt ongemakkelijk en niet echt volledige vrijheidsbeperking bedenk ik me, zo hou ik het wel een tijdje vol. Hij komt naast me op bed liggen en zet de tv aan.
Het beeld is goed maar het is duidelijk geen film. Ik kijk naar een soort van hoge kwaliteit bewakingsbeelden en ik zie duidelijk een goed uitgeruste speelkamer. In het midden van de kamer staat stoel die nog het meest lijkt op de stoel van de gynaecoloog. Ik zie hem de kamer inlopen samen met een dame. Is dat…begin ik te vragen maar mijn woorden worden gesmoord door zijn zoen. Ssttt ja dat is ze zegt hij. Kijk, blijf kijken en geniet is zijn bevel terwijl hij me begint te strelen en te zoenen over mijn hele lijf.
Aan de manier waarop ze met elkaar om gaan kan ik zien dat ze vaker gespeeld hebben. En echt zachtaardig is hij niet met haar tot mijn grote verbazing want ik had haar niet ingeschat als een gehoorzame sub. Ruw duwt hij haar op dr knieën en laat zich lekker pijpen door haar. Ik zie hoe hij er van geniet en begin te letten op de verschillen tussen haar handelingen en de handelingen die ik normaal bij hem doe. Opeens laat hij zijn vingers in mij glijden en ik sluit mijn ogen van genot. Meteen haalt hij ze weer uit me en sommeert me te blijven kijken. Gehoorzaam richt ik mijn blik weer op de tv en hij begint mij weer heerlijk te vingeren. Terwijl hij zichtbaar steeds geiler wordt door haar pijpen voert hij bij mij het tempo op. Ik hoor aan zijn kreunen dat hij gaat komen en ik merk dat mijn orgasme ook niet lang meer op zich laat wachten. Door mijn oogharen zie ik dat ze netjes alles doorslikt terwijl mijn lichaam wordt overspoeld door een heerlijk orgasme.
Blijven kijken fluistert hij in mijn oor en gaat verliggen zodat hij tussen mijn benen ligt. Op tv zie ik dat hij haar naar de stoel leidt en stevig vastbind met touw. Ze kan geen kant uit en ik zie dat de touwen goed strak bij haar zitten. Dat zal striemen geven. Doordat haar benen wijd zijn heb ik een goed zicht op haar poesje. Haar lipjes staan al wat open en heerlijk vocht zie ik glinsteren. Verbaasd laat ik me ontvallen…kijk eens hoe nat ze al is. Hij draait zijn hoofd even naar de tv, ja mooi he, en begint me zachtjes te likken. Ik zie dat hij een fijn formaat vibo van een plank pakt en deze in haar poesje laat glijden. Niets lief even laten wennen maar meteen hoge trilstand en stevig stotend neemt hij haar met de vibo. Elke spier in haar lichaam spant zich aan en ze begint steeds harder te kreunen. Ze gaat hard en lijkt al bijna te komen. Hij laat twee vingers in me glijden terwijl hij me blijft likken, hij weet exact hoe hij me binnen no time op hetzelfde punt krijgt als haar. Hij stoot flink op haar door en ik zie dat ze heerlijk spuitend klaar komt…dammz geil gezicht vind ik dat. Ondertussen bouwt mijn orgasme op terwijl hij me vingert en likt. Kreunend waarschuw ik hem dat ik ook op die manier ga komen maar ipv te stoppen met likken begint hij heerlijk te zuigen aan mijn klitje en drinkt zoveel mogelijk van mijn orgasme op.
Tot mijn grote frustratie schuift hij tussen mijn benen weg en gaat weer naast mij liggen zodat hij weer goed mee kan kijken. Hij begint me te strelen zonder me te geven wat ik nu echt wil. Ik zie dat hij tussen haar benen gaat staan en haar lekker begint te neuken. Oww wat wil ik hem nu graag in me maar meer dan strelingen krijg ik niet meer. Haar neemt hij heel hard, harder en ruwer dan ik zou willen maar zij geniet met vol geluid. Ik zie zijn billen spannen op het moment dat hij haar vol spuit. Genadeloos blijft hij doorgaan, ze jammert en spettert en gilt. Ik begin mijn bekkenspieren aan te spannen en te ontspannen op een hoog tempo. Niet de manier waarop ik voorkeur geef maar het is zo’n geil gezicht hoe ze helemaal gek wordt. Ik begin te kreunen maar hij is niet zo vriendelijk om me even te helpen. Ik hoor aan zijn gegrom dat zijn orgasme weer nabij is en ik wordt overspoeld door de mijne. Hij spuit haar nogmaals vol en laat zich uit haar glijden. Ik heb nu weer goed beeld op haar opgezwollen druipende poesje en ben ondertussen stik jaloers want ook ik wil meer.
Zo dat was de film zegt hij en hij zet de tv uit. Hij geeft me een lange zoen en maakt me los. Het is fijn dat mijn armen weer omlaag kunnen. Nu pas voel ik dat het eigenlijk toch net iets te lang was. Hij pakt me bij mijn armen en trekt me zachtjes omhoog. Verbaasd kijk ik hem aan en probeer hem terug te trekken. Weg gaan bij het bed was nou niet het gene wat ik van plan was. Nee nee, zegt hij lachend, vandaag draaide het om oneerlijk. Kom opstaan en meekomen. Ik staak mijn verzet en ik volg hem. We gaan de kamer uit en naar de kamer ernaast. Als hij de deur open doet zie ik dat het de speelkamer is uit de film. Maar de kamer is niet leeg, ze zit nog helemaal vast daar in de stoel. Ze heeft zicht op een tv en daar zie ik het bed waar ik net op lag. Helemaal voor jou zegt hij en hij sluit de deur achter zich. Zo, zeg ik tegen haar terwijl ik naar haar toe loop, geef nu maar even terug wat van mij is.
Het bericht Filmpje kijken verscheen eerst op Sexverhalen.com.