Ik zat al sinds m’n 6e in de jeugdbeweging in de gemeente. Het was gemengd, dus maakte ik in de jaren die volgden veel vrienden en vriendinnen. Na verloop van tijd stopten er velen met de jeugdbeweging, maar eens we allemaal rond de 18 jaar waren bleven er toch nog een heel pak over die leider werden. Zo besloten we in de zomer van 2019 om met alle leiders/leidsters 4 dagen naar een festival te gaan. We waren met 16, 8 jongens, 8 meiden. We hadden samen al veel meegemaakt, sommigen hadden al verschillende keren met elkaar aangepapt tijdens een fuif (wat in enkele gevallen al tot seks had geleid), maar er zaten geen koppeltjes tussen. Ikzelf werd vooral gezien als de praatpaal, als er iemand iets kwijt wou konden ze altijd bij mij terecht, zo dacht ik dat ik wel aanzien werd als de ‘broer’ voor veel van die meiden. Zelf was ik dus nog maagd. Tussen die 8 meiden zaten ook 2 van mijn nichten, waar ik ook enorm goed mee overeen kwam.
Zo gezegd zo gedaan, we vertrokken dus met de trein naar het festival, we hadden 8 tenten mee dus sliepen we per 2, jongens samen, meiden samen. Eenmaal op de festivalcamping zetten we onze tenten op en begonnen we al stevig te drinken. Later die avond, toen we al goed in de mood waren, begonnen we een spelletje ‘spin the bottle’, degene naar wie de fles wees (van het andere geslacht) moest je een tongzoen geven. Natuurlijk was afgesproken dat ik niet met m’n nichten ging tongen, al was dat achteraf gezien niet erg geweest. Ik had echter nog nooit iemand getongd, dus ik was al enorm opgewonden toen we eraan begonnen. Tussen de 6 mogelijke meiden zaten er 3 die ik echt wel knap vond, Gwenn, Elise en Freya. Dus ik hoopte op hen. De andere 3 (Céline, Ruth en Ellen) waren zeker ook niet onknap, maar toch net van een iets minder kaliber dan de eerstgenoemden. En dan had je mijn nichtjes Sophie en Charlotte (die ook knap waren maarja dat is familie…). Natuurlijk, de eerste keer dat ik draaide kwam ik bij Ellen uit. Dus ging ik haar tongen. Toen het aan de meiden was hoopte ik op iets goed, maar natuurlijk kreeg ik dan Ruth.
Na 2 rondjes (de 2e ronde had ik geluk en had ik Freya, en Charlotte ook maar dat ging dus niet), en nog stevig wat alcohol erbij kwamen we echt los, en was iedereen redelijk geil aan het worden precies want een van de gasten stelde voor om het ‘naar the next level’ te brengen, nl. naar wie de fles wijst, moet je mee naar de tent en mag je neuken. Tot mijn verbazing zag echt iedereen dat zitten. Ik als maagd zat wel met schrik want stel dat mijn fles naar Gwenn zou wijzen. Ik had al jaren een crush op haar maar durfde daar niets mee te doen want zij was voor mij iemand die tegen de perfectie aanleunde, looks, brains, humor, ze had alles. En als ik in de tent met haar zou belanden zou ik echt niet weten wat te doen. Gelukkig stopte mijn fles bij Ellen. We gingen naar haar tent en praatten eerst wat. Ik vroeg of ze het wel zag zitten. Tuurlijk zei ze, en ze vroeg het ook aan mij. Ik knikte. Dus begonnen we te kussen, waarna we al snel de kleren uitdeden. Ik had al een enorme stijve, en ze schrok ervan. Ik moet zeggen dat ik met 21cm niet klein geschapen ben, ik ben dan ook 2m groot. Maar ze had het blijkbaar niet verwacht. Ze begon me eerst wat onwennig te rukken, en daarna begon ze me te pijpen. Dat was ook de eerste keer voor mij en ik vond het wel enorm geil. Na enkele minuten zei ik dat ze op haar rug moest gaan liggen, en begon ik haar te beffen. Ze begon meteen te kreunen, en na een minuut of 2 zei ze dat ik haar mocht pakken. Ik deed eerst een condoom aan en pakte wat glijmiddel (sommige van de gasten hadden dit voorzien, wat blijkbaar normaal was op festivals) en begon haar rustig te neuken, wat niet evident was want haar poes was nogal strak. Het duurde dan ook enkele minuten voor ik hem er helemaal in had geschoven, en ik zag dat ze tussen genot en pijn zat.
Ik vroeg of het ging, en ze knikte. Ik begon dus heel kalm in haar poesje te beuken, tot ze zei dat ik gerust harder mocht gaan. Ik begon dus harder en harder te stoten, tot ik bloed zag. Ik schrok wat en zei het haar. Ze zei dat dat goed mogelijk was, want ze was nog maagd tot dat moment. Op een of andere manier maakte mij dat nog geiler omdat dit ook haar eerste keer was. Ik bleef haar dus keihard neuken tot na enkele minuten al het zaad uit m’n lichaam vloeide. Ik ging naast haar liggen en zei dat dit wel kon tellen voor een eerste keer. Ze vroeg of ik ook nog maagd was, ik bevestigde. We hadden al veel gesprekken gehad met elkaar maar we hadden het nog nooit over sex gehad dus we wisten het niet van elkaar. Nuja, even later vielen we naakt naaste elkaar in slaap, en werden we enkele uren later wakker. Toen ik mijn ogen opendeed zag ik haar op haar gsm bezig, borstjes bloot en ze had stijve tepels. Ben je nog opgewonden vroeg ik. Ja zei ze. Ze legde haar gsm neer, en kwam op me zitten. Ik kreeg meteen weer een stijve, en niet veel later pakte ze hem vast en schoof hem in haar poes. Ze begon me als een gek te berijden en we maakten blijkbaar zoveel lawaai dat enkele anderen, die reeds wakker waren en aan hun ontbijt bezig waren, begonnen te applaudiseren. Toen ik niet veel later opnieuw in haar poes was klaargekomen deden we onze kleren aan en gingen ook naar buiten. Opnieuw onder luid applaus. Iedereen was ondertussen aan het ontbijten en je zag dat de meiden het ook wel grappig vonden dat we zo luid waren geweest.
Tijdens het ontbijt kwamen we tot de conclusie dat iedereen het wel leuk vond, en dat we het die avond opnieuw zouden doen. Maar eerst dus genieten van de festivaldag. Het was mooi weer, er werd weer stevig gedronken en op een gegeven moment kwam Ellen naar me toe en zei dat ze hoopte dat mijn fles weer bij haar zou stoppen die avond. Ik zei haar dat ik dat ook hoopte, al hoopte ik eigenlijk op een van de 3 knappere meiden. Na een leuke en lange dag kwamen we terug bij de camping, we aten nog snel wat en begonnen toen weer met het spelletje ‘spin the bottle’. En ik had geluk, de fles stopte bij Freya. Voordat we naar de tent gingen had iemand wel een voorstel, en hoopte dat iedereen terug akkoord zou gaan. Hij stelde voor om het mss niet bij 1 partner te houden die avond. De meiden zouden elk in hun tent blijven (niemand wist wie in welke tent lag), en als die meid nog zin had na 1 partner zou ze haar tent open laten. Als ze even moest bekomen van de vorige neukpartij maar straks terug iemand wilde ontvangen, zou de tent halfopen blijven. We spraken ook af dat je 45min per neukbeurt had, zodat iedereen die wou nog eens iemand anders kon kiezen. We gingen allemaal akkoord. Zodus ging ik met Freya naar haar tent. Wat ik niet wist was dat ze net haar maandstonden had.
Ik begon haast te wenen toen ze het zei want ik had echt zin om haar te neuken. Gelukkig zei ze dat ze zich ook graan anaal laat neuken. Ik zei dat ik dat nog nooit gedaan had maar wel wilde doen. We begonnen te zoenen, daarna kleren af en ik zag dezelfde reactie als bij Ellen toen ze mijn penis zag. Ze had even twijfels of haar kontje dat zou aankunnen maar we gingen over tot actie. Eerst pijpte ze me, wat ze veel beter kon dan Ellen. Met redelijk wat glijmiddel lukte het daarna om hem in haar kont te krijgen en ik begon haar lekker te neuken. Freya kreunde luider en luider, ze genoot er blijkbaar van. Ik kwam keihard klaar. Ik wist niet hoelang we al bezig waren maar even later hoorde ik dat er al wat volk buiten zat te wachten dus ging ik ook naar buiten. Enkele minuten later waren alle gasten buiten en mochten we een nieuwe tent kiezen. Tot ieders verbazing stonden alle tenten open. Ik koos er dus een uit, maar had pech natuurlijk, daar lag een van mijn nichtjes, Sophie. Ze had geen kleren aan maar had een dun dekentje boven haar. Ik zei haar meteen dat ik wel terug buiten zou wachten voor moesten er de volgende keer nog tenten open zijn. Wacht even zei ze. Ik heb vandaag wat met Ellen gepraat, en ze zei dat je tot gisteren nog maagd was, en ze kon echt niet zwijgen over hoe groot je wel geschapen bent.
Ik begon wat te blozen. Ja zei ik, ik was nog maagd, en of ik groot geschapen ben kan ik denk ik bevestigen, al heb ik het nog nooit met iemand vergeleken. Moet ik eens vergelijken zei Sophie. Hoe bedoel je, vroeg ik. Wel, ik heb wel al redelijk wat mannen gehad, dus ik kan je wel zeggen of ie groot is of niet, dus toon hem eens. Ik deed m’n broek uit. Slap ziet hij er al goed uit zei ze, nu nog in stijve toestand. Tot mijn verbazing ging ze à la 69 op me zitten en begon ze me te pijpen. Ik wist even niet wat te doen, maar begon haar dan ook maar te beffen. Na enkele minuten stopte ze en draaide zich om. Ik ben onder de indruk zei ze. Nu testen of je echt zo goed kan neuken als Ellen vandaag beweerde. En voor ik het wist zat m’n penis in de poes van m’n nicht en begon ze hem lekker te berijden. Ik wist het even niet meer maar al snel had m’n geilheid de bovenhand, ik pakte haar borstjes stevig vast en gooide haar na enkele minuten op haar rug en begon haar hard te beuken. Plots had ik door dat ik geen condoom aanhad. Ik stopte even en zei haar dat ik een ging aandoen. Niet stoppen zei ze, niet erg, ik pak toch de pil en vandaag ben je de laatste die me neukt dus geen zorgen dat iemand anders straks in jouw zaad zal zitten stoten. Even later kwam ik opnieuw klaar en het zaad werd diep in haar poes gespoten. Ik verschoot ervan dat er nog iets uitkwam na m’n avontuur met Freya. Toen ik m’n kleren terug aanhad spraken we af dat we aan de rest zouden zeggen dat we gwn 45min in de tent hadden gezeten zonder iets te doen, niemand moest weten dat ik net m’n nicht geneukt had.
Na die 2e ronde dachten we dat het wel voorbij zou zijn, maar verbazend genoeg stonden er nog 5 tenten over. We deden blad steen schaar voor wie nog es mocht, en ik had geluk. Ik koos dus opnieuw een tent uit, en daar lag Céline. Ze had zelfs de moeite niet gedaan om haar lichaam te bedekken dus zag ik meteen haar mooie borsten en poesje waar nog wat haar op stond. Jij krijgt er ook niet genoeg van zei ik, en ze moest lachen. Ze had wel nog zin in een vluggertje. Ik zei dat ik hoopte dat ik nog eens kon presteren want dat ik bij Freya al veel energie verdaan had (over Sophie zei ik dus niks). Doe je kleren maar meteen uit zei ze. Dus lag ik daar terug, en werd ik voor een 3e keer die avond gepijpt. Al snel kreeg ik een stijve, en terug dezelfde reactie, dat het een ferm exemplaar was. Ik hoefde haar niet te beffen want ze zei dat ze al nat stond. Ze ging op haar rug liggen en zei al lachend dat ik het werk mocht doen. Dus begon ik eraan, maar al snel bleek dat ze toch niet zo nat stond als ze dacht. Ik begon haar dus te beffen en ze zei dat ik wat glijmiddel moest gebruiken voor ik hem er terug in stak. Het lukte nu gelukkig wel, en ik beukte er nog een 10-tal minuten hard op los, maar klaarkomen zat er bij mij niet meer in, al bleef ik wel een stijve houden. Nadat ze mij nog een minuutje of 5 bereden had ging ze van me af en zei ze dat haar limiet voor vandaag bereikt was. Zo deed ik m’n kleren aan, ging naar buiten en eens iedereen buiten was (meiden inclusief) gingen we terug naar onze tenten om te slapen.
De ochtend nadien was het business as usual, maar bij mij kwam toch wel wat jaloezie de kop opsteken toen ik van bepaalde hoorde hoe ze Gwenn geneukt hadden de voorbije dagen. Ik had toen echt door dat ik iets voor haar voelde maarja veel kon ik er niet mee doen. Toen de meiden apart zaten, zaten ze wat te giechelen en hoorde ik dat ze ook over mij bezig waren. Ik hoopte dat het positief was. Na het ontbijt gingen we terug naar de festivalweide en deden we net zoals de dag nadien, dansen, drinken, lachen,… maar ik keek vooral terug uit naar de avond, en hoopte dat ik eindelijk bij Gwenn zou belanden. Die avond zei Freya dat ze een avond zou overslaan, haar kont kon het even niet meer aan. Dus moest er telkens een van de gasten maar gewoon in haar tent gaan zitten en een beurtje overslaan. Bij spin the bottle kwam ik bij Elise uit. Die stond ook hoog op m’n lijstje dus ging ik met plezier met haar mee. Ze kon er wat van, zij was veruit de beste pijpster, ze stak hem volledig in haar keel, ik kon me bijna niet inhouden maar het lukte me gelukkig wel. Daarna neukte zij mij suf, daar was ze ook de beste in van degene die ik reeds had gehad. Na 45min ging ik voldaan terug naar buiten, en zag ik dat er uit 1 tent 2 gasten kwamen. Vond ik raar dus besloot ik om zo meteen die tent uit te kiezen. Terug bleven de 8 tenten (die van Freya incluis) open dus kon iedereen terug naar binnen. Ik koos de tent waar die 2 gasten uit waren gekomen, en was een beetje teleurgesteld, daar lag Ellen die ik dus al had gehad. Haar reactie was veel uitbundiger. Eindelijk riep ze, en ging meteen op me zitten. Ik vroeg haar of ze net seks had gehad met die 2 gasten. Ja zei ze, ik vond het erg dat 1 iemand bij Freya zou moeten zitten dus stelde ik een trio voor. Maar zelfs dat kon nog niet aan jou tippen. Dat streelde m’n ego wel, de teleurstelling was even weg. Dus gingen we terug over tot de daad, Ik nam een condoom maar die sloeg ze uit m’n hand, ik wil hem eens echt voelen zei ze. Dus neukte ik haar weer suf tot ik hard in haar klaarkwam. Ik hoopte dat ik straks nog een 3e keer zou kunnen klaarkomen, bij wie dat ook zou zijn, want de avond ervoor was me dat niet gelukt. Eens terug buiten bleven er nog 3 tenten open, en ik had terug geluk, ik mocht weer een kiezen. Maar al snel was dat geluk over, want ik koos Charlotte haar tent uit. Verdorie zei ik, gisteren had ik Sophie haar tent en heb ik al een beurt gemist, nu dus weer. Ze keek me aan en zei dat ze hem zag groeien. Ik voelde geen erectie opkomen dus vroeg haar wat ze bedoelde. Je neus zei ze, Pinocchio. Hoezo vroeg ik. Wel zei ze, ik heb vandaag met Sophie gesproken, en we hebben nooit geheimen voor elkaar, dus ik weet wel wat jullie gisteren gedaan hebben. Ik begon te blozen. Doe dus maar die kleren uit en probeer maar beter te doen dan gisteren. Ik schrok en vroeg of ze het zeker wist. Ja tuurlijk zei ze. Nu voelde ik de erectie wel opkomen, misschien nog niet slecht dat zij m’n 3e van de avond was, een nicht neuken is toch iets opwindends omdat het eigenlijk niet mag. Ze zei dat ik inderdaad een megapenis had en begon me te pijpen, waarna ze op handen en knieën ging zitten. Opnieuw mocht ik zonder condoom neuken, ik weet niet wat het was maar ik dacht dat de meesten liefst safe neukten, daar had ik mij dus in vergist. Ik begon hard te beuken, spank me riep ze, ik spankte haar dus. Daarna moest ik op m’n rug gaan liggen en begon ze me te berijden. Ze zei dat ik haar borsten moest vastpakken en hard in haar tepels moest beginnen nijpen. Wat ik dus deed. Na een tijdje begon ze hevig te kreunen, en begon ze met een hand over haar poesje te wrijven. Ze kreunde sneller en sneller en plots spoot het vocht uit haar poes. Ze was net al squirtend klaargekomen. Nog geen 5 seconden later kwam ik ook klaar, niet meer zo hevig maar ik kreunde ook want ik vond het enorm geil allemaal. Dat was leuk zei ze, en ze ging van me af. Ik moet zeggen, m’n beide nichtjes kunnen er ook wel wat van. Daarna ging ik naar buiten, gelukkig waren de andere gasten al gaan slapen anders zouden ze het zeker gehoord hebben dat ik m’n nicht aan het neuken was. Ik wachtte op de rest en ging dan ook slapen.
Zo had ik na 3 nachten al iedereen gehad behalve Gwenn en Ruth. Ik hoopte dat de fles de avond nadien Gwenn zou aanwijzen maar dat was dus afwachten. Na opnieuw veel drinken en feesten gingen we terug over naar spin the bottle. Deze keer deden 2 gasten niet mee en ook Sophie en Céline niet, zij waren alle 4 te dronken en wisten van niks meer. Meer kans op Gwenn dus. Ik draaide de fles… en kwam bij Ruth uit. Ok, terug eentje die ik kon schrappen dan, maar jammer genoeg de verkeerde. Zij begon wel te lachen dus ze vond het blijkbaar leuk dat ze mij had uitgeloot. We gingen naar haar tent en ik vroeg waarom ze moest lachen. Wel zei ze, ik heb al iedereen gehad en jij was de laatste. En ik heb gehoord dat jij het grootst geschapen bent en de beste neuker, dus ik kreeg al meteen binnenpretjes. Ik moest lachen en zei dat ik aan haar verwachtingen kon voldoen. Na 45min neuken maakte ik aanstalte om te vertrekken. Ik keek wat op m’n gsm en kreeg plots een bericht van Gwenn, dat zij in de meest linkse tent zat, en of ik aub naar haar toe zou komen zo meteen. Ik kon wel een gat in de lucht springen, ik hoopte dat ik nog bij Gwenn zou belanden maar wist niet of zij dat ook wou, maar nu bleek dat ze al op mij aan het wachten was. Ruth vroeg of ik nog bij haar wou blijven, ze had zin in nog een beurt. Ik zei dat ik mss na de volgende sessie terug zou komen als ze dan nog zin had. Ok zei ze. Ik ging naar buiten en zag dat de resterende gasten al aan het wachten waren, we kozen terug allemaal een tent uit (ze waren terug allemaal open) en ik ging resoluut voor die van Gwenn. Toen ik bij haar binnenstapte voelde ik zowel lust, liefde en stress. Maar toen ik haar zag, lachend op haar mat, wachten op mij, voelde ik de stress wegvloeien. Ik voelde de lust opborrelen, en ging naast haar liggen. Ik heb je berichtje gekregen zei ik, is dat niet tegen de regels van het spel? Oei zei ze, is dat zo? Dan ga je mij moeten straffen. En hoe moet ik dat doen vroeg ik? Wel, je kan om te beginnen jouw kleren uitdoen, en die enorme zweep van jou bovenhalen. Hoe weet jij dat hij zogezegd enorm is vroeg ik. Wel ik hoor de meiden al 3 dagen over jou praten, en ik wacht al 3 dagen op het moment dat jij m’n tent binnenkomt om te zien of het wel allemaal klopt. En toen de fles daarnet niet naar mij wees was ik enorm teleurgesteld. Dus moest ik de regels wel overtreden. Straf mij nu dus maar. Ik deed m’n kleren af, en ze zei dat dat al veelbelovend was. Ik had al een stijve want ik lag naast de meid die ik het meest van al wou. Zij had al geen kleren meer aan dus ging ze op me zitten, ook à la 69. Eindelijk mocht ik aan haar poes zitten, ik begon dus als een gek die mooie kut te likken, ik kon het bijna niet meer houden maar moest mij bewijzen aan haar dus hield ik mij in. Na enkele minuten stopte ze en ging meteen op de rug liggen. Ik ben jouw slaafje zei ze, kom hier met die zweep. Ik ging op haar liggen en in een stoot of 2 zat hij er helemaal in en begon ik haar te neuken zoals ik de voorbije dagen nog niemand had geneukt. En zo gingen we door en door, ook na de 45min, ik bleef bij haar, haar tent bleef dus gesloten (sorry Ruth). Ik was reeds klaargekomen nadat ik haar stevig doggy had geneukt, maar na een uur wou ze terug beginnen. Ik was al ingedommeld maar toen ik haar mooie borsten zag kon ik er meteen weer tegenaan. Ik neukte haar opnieuw als een gek, en ze kwam voor het eerst in die 4 dagen klaar, zei ze toch. Ik bleef nadien in haar tent slapen, en ’s ochtends had ze zin in ronde 3, ik spoot haar poes opnieuw vol, waarna we rustig gingen ontbijten.
Op de laatste festivaldag kwam Ruth naar me toe en vroeg waarom ik niet mee was afgekomen. Ik zei dat ik bij Gwenn in slaap was gevallen, wat eigenlijk ook zo was. Even later kwam Gwenn naar mij, en zei dat ze het enorm leuk had gevonden, en of ik het zag zitten om dat nog te doen. Ik zei dat ik dat wel zag zitten, natuurlijk, dat moest ze geen 2x vragen. Ze is als een godin voor mij, en ik aanbid haar nog iedere dag want sindsdien hebben we een relatie en heeft ze geen nood meer aan andere mannen. Waar een orgie al niet allemaal goed voor is. En gelukkig is het feit dat ik m’n nichtjes geneukt heb nog steeds enkele geweten door ons 3, want daar was ik wel bang voor. Enkel tongzoenen was zo erg dus niet geweest.
Het bericht Festivalorgie verscheen eerst op Sexverhalen.com.