Op een gewone vrijdagavond, was het daar opeens…..:
Jij had nu al zo vaak termen als heerlijk, geil, 2 neukstaven, extra vrouw voor jou en meer van dit soort termen dat de lucht zinderend was als er meer dan 2 personen in 1 ruimte waren dan jij en ik. Dus de vraag was niet of maar wanneer het zou gaan gebeuren. En toen was het moment daar.
Je had je goed voorbereid, je was de week ervoor naar de piercingshop geweest en had je intiem laten piercen, bij een online pillen winkel had je snoepjes en poppers geregeld, je kutje volkomen glad, je kontje gespoeld. Bewuste vrienden uitgenodigd die jou mochten gaan gebruiken.
Die bewuste vrijdagavond kwam er een vriend aanbellen en we dronken koffie, zonder dubbele bodem vonden de gesprekken plaats.
Opeens nam jij initiatief en ging tussen ons inzitten, je had jarretels aan, wat zichtbaar werd toen je ging zitten. Je ging een drankje halen, ik zoende je. En bij het inschenken liet je een kijkje nemen onder je rokje toen je voorover bukte…
En plofte tussen ons in en begin mij te tongen💋.
Onze vriend streelde jouw benen….je kreunde en liet het gebeuren….
Je blouse open…. Het was ongelooflijk hoe snel alles ging, alsof het afgesproken was…
Jouw linker been over mijn been en rechterbeen over de been van persoon 3 ….je was geil en liet het gewillig toe…. Je mooie lange gladde benen in een panty met naad en aan je voeten Christian Louboutin high heels met stalen hak, enkelband en rode zool, hoe classy kinky geil kun je zijn….
Je kutje beschikbaar voor ons… Mijn hart sloeg over: lieverd je hebt een clithood piercing laten zetten😍, wat geil zuchten wij alle 3… Ik kuste je geil en ‘pijpte’ jouw tong en vroeg wilde jij dat zelf ook zo graag lieverd? Ja lieverd, het leek mij zo mooi en durfde eerst niet maar het viel alles mee, en de pijn die ik had krijg ik nu geile lust voor terug, ik pinkte een traantje weg, wat een schat is ze toch dacht ik.
Je had in onze koffie een pilletje gestopt en zelf had je er ook voor gezorgd dat dit erectie en libido verhogend werkte…Daarom ging het zo vanzelfsprekend, dit had je qua verwerkingstijd goed ingecalculeerd. Op het hoogte punt van de werking van de pil plofte je tussen ons op de bank, zo wist je dat de 2 neukstaven precies op volle sterkte waren….
Welke pil wisten we natuurlijk niet.
Zelf had je ook een lust verhogende pil genomen en je was niet meer te houden…en voorzag ons alle 3 van een snuif poppers…
Bij ons nam het alle remmingen weg…
Je sloeg je benen weer terug en liep heupwiegend weg op je high heels naar boven…. En tevens ging de voordeurbel en je deed de deur open hoorden wij, en hoorde we wat gefluister…
Even later kwam je terug met een vriendin van jou, Carlien die er ook adembenemend geil uit zag…en zei: deze geile tijger is mijn speelmaatje waar ik heel veel stoute en geile dingen mee doe, en ze komt voorlopig ons drie filmen…..en misschien wel meer…
Deze vriendin was meer als kinky slet verkleed, ultra kort gerokt en hoog gehakt, gevulde blouse en blond haar of een pruik, dat kon ik niet goed zien.
De vriendin van jou zette rap een statief op en de camera draaide….
Jij leunde voorover op tafel en liet de rode diamant zien van je buttplug die je had ingedaan….En kreunde….Ik ben klaar voor jullie geile neukstaven jongens….Kom op en gebruik me en woon me uit….Laat me komen zoals ik nog nooit ben gekomen…. Op dat moment weken je kutlipjes ook doordat je voorver stond gebukt, en zag je clithood piercing schitteren. Ik nam het initiatief en begon je te beffen…..Onze vriend stond op en liet zijn lul in je mond glijden….
Je nam de pik van onze vriend in je geile mond en begon te deepthroaten….Je kokte en lange draden slijm dropen uit je mond…. Je pijpte zoog alsof zijn pik in een enorm ruime neukgrot te keer ging….Met je hand kneep je wisselend in zijn pik en ballen om maximaal erectie te krijgen…Klaar om hem in je grot te laten rammen. Ondertussen likte ik jou 3 x naar een orgasme wat je krijsend kreeg. Ondertussen liet je even zijn pik uit je mond glijden en schreeuwde “ neuk me, neuk deze slet, ram die pik in mn geile kut” Ik liet je even gaan, tot je orgasme was wegge-ebt…. Toen likte ik je nog 3 x tot een bijna orgasme en je stond te trillen op je benen van geilheid, je smeekte om klaar te komen maar mocht dat niet meer van mij. Je moest spanning opbouwen….
Ik liet je even begaan met de pik van onze vriend. Jij voorover gebukt in je jarretels op je high heels, als een kinky slet met je leren rokje, stringetje met open kruis en kwart cup bh, met je gepiercte tepels over de rand van je bh….Je piercings schitterden in het schaarse licht, keek je met je mooie bruine ogen geil in de lens. Die ogen die maar 1 ding uitstraalde…..Lust en honger naar warm zaad. Ik haalde de pik weer uit je mond van onze vriend en tongde je hevig, en nam je even in mijn armen om je veiligheid en geborgenheid te geven….Je keek me hevig verliefd aan en fluisterde…. “Please… schat geef me waar ik al zo lang op hoop…. Please geef het me….Ik ben er klaar voor….”
Weet je het zeker schat, fluisterde ik? Ja geef het me, ik heb het nodig en kan niet meer zonder sinds ik jou ken, je maakte diepe gronden van enorme lusten los. Neem me en Carlien moeten jullie ook neuken.
Ik zei dan gaan we matrassen halen en gaan we los…
De matrassen neergelegd en jij ging op je rug liggen, je mooie lange benen in jarretels en pumps. Schrijlings ging Carlien op je mond zitten en liet je beffen, wij hielden onze pikken stijf en genoten van dit schouwspel.
Tot Carlien gillend en spuitend klaar kwam over het gezicht van jou. Haar geile sappen likte jij gulzig op.
Ik tilde je op en knuffelde en zoende je even en proefde de sappen van de geile Carlien…Ik zei tegen onze vriend: Ga jij maar op je rug op het matras liggen.
Hij ging liggen en zijn staaf stond rechtop. Ik fluisterde in je oren: Lieve schat ben je klaar voor je eerste DP? Ja schat fluisterde jij😍 en je nam nog een snuif poppers.
Langzaam liet ik je sterretje op de pik van onze huisvriend zakken, en langzaam ging hij je kringspier oprekken, welke al lekker open stond door de buttplug. Tot zijn pik tot de wortel in je kontje zat, ondertussen ademende je rustig in en uit en zei: wat een heerlijk vol gevoel is dit….
Ja liefje, maar er komt nog meer bij hoor. Ik stootte mijn pik nu ook in 1 x door in je druipende grotje, waar witte slierten vocht uit kwamen. Ja was nog niet eerder zo nat geweest.
We begonnen je simultaan te neuken en jij draaide met je ogen alle kanten op van geile lust. Je begon enorme dirty talk uit te slaan, wat ik nog niet eerder had gehoord van je, maar ik werd er enorm geil van en stootte samen om en om met onze vriend in je kont en kut. Je krijste dat je alweer klaar kwam..
Na 4 orgasmes, kwam Carlien weer op je mond zitten en ik gebood jou haar te beffen wat jij vol overgave deed en ook Carlien kwam 4 x klaar squirtend klaar…
Onderwijl bereikten ook wij onze hoogtepunt en kwamen wij tegelijk klaar en voelde jij warm zaad in je darmen en in je kut spuiten. Je viel mij in mijn armen en bedankte mij voor zoveel geils. Ik zei: dat heb je zelf geregeld lieverd, jij bedankt!
Je stond op om wat te drinken…golven zaad gleden langs je billen uit je kont en kut over je pantys en high heels, Carlien filmde alles trouw…
We dronken daarna nog wat en wilde weer samen zijn en werkte de ‘visite’ de deur uit. Wij renden naar boven en hadden heerlijke 1 op 1 sex. Oh sprak jij: Schat ik ben 8 x klaar gekomen, nog niet eerder zo vaak. En nu wil als afsluiter geile plassex. Wij gingen naar de douche en spoelden ons af, ik ging op de grond zitten….Jij opende je geile kutlipjes en door de stralen zag ik je piercing weer glinsteren en plaste lekker over mij heen, af en toe wilde ik even je gele goud proeven. Daarna deed ik hetzelfde bij jou…. En toen waren we helemaal op en slenterden naakt naar bed en vielen in elkaars armen in slaap.
Wat een fantastische avond en vrouw…..💋❤️ Gelukkig hebben we de film nog.
Het bericht Fantasie uitgekomen…meer zelfs verscheen eerst op Sexverhalen.com.