Patrick weet exact hoe hij de juiste stemming bij mij prikkelt. Als hij me zoent, gaat deze al gauw over in een gepassioneerde kus. Hij streelt met zijn vingertoppen mijn rug en kust me daarna teder in mijn nek. Van opwinding gaat er een siddering door mijn hele lichaam. Zijn hand weet de weg naar mijn buik te vinden. Terwijl hij deze daar even laat rusten, zoekt hij met zijn mond, mijn lippen weer op. Zijn hand bereikt nu mijn borst. Zachtjes liefkoost hij deze. In een oogwenk draait hij mij nu om. Dat zorgt ervoor dat ik nu voor hem zit. Dan pakt hij met zijn andere hand mijn andere borst. Hij kneedt nu mijn beide borsten met beleid. Langzaam gaan de strelingen over in het beroeren van mijn tepels.
Ik sluit nu mijn ogen en leg mijn hoofd te rusten op zijn schouder. Hij ontdoet mij bekwaam van mijn bloesje en mijn bustier en draait me naar zich toe, waarna hij zijn tong om mijn tepels vlijt. Teder likt hij ze en niet lang daarna gaat het over op zuigen. Wanneer hij me neerlegt, ontdoet hij me van mijn spijkerbroek. Zijn andere hand glijdt in mijn slipje. Mijn ademhaling wordt zwaarder. Ik voel hoe zijn vingers in mij glijden. Ik vergeet alles om mij heen. Gewillig leidt hij mijn hand tussen mijn benen. Ondertussen likt hij mijn borsten, kneedt mijn tepels en zuigt eraan, terwijl ik mezelf naar een hoogtepunt stuur. ‘Je hebt van die hemelse tieten. Ik krijg geen genoeg van je Annette’ hijgt Patrick. Net wanneer ik op het punt van klaarkomen sta, dringt hij met een dildo bij mij naar binnen. Hij begint met stoten. Mijn orgasme wordt bij iedere stoot intenser. Ik ben niet meer te houden en mijn ogen draaien weg van opwinding.
Na het weg ebben van mijn orgasme, streelt en kust Patrick me nog over mijn hele lichaam. Verwonderd vraag ik hem naar die dildo waar hij me aangenaam mee verraste. Daarvoor was hij speciaal naar een sexshop geweest, zo vertelde hij. Hij wilde me eens op vernieuwende wijze verwennen. Daarnaast vond hij het een hele opwindende gedachte om mij op deze manier te overrompelen en gek te maken. Dat was gelukt!
Het was nu mijn beurt. Ik ga bovenop hem zitten en begin hem rustig te berijden. Langzaam bouw ik het tempo op. Patrick kreunt opgewonden. Als hij mij aan probeert te raken, sla ik zijn armen terug en beveel hem op dominante toon: ‘Niet aankomen en ga liggen. Nu bepaal ik de regels.’ De spanning en opwinding loopt op in zijn lichaam.
Als hij op zijn hoogtepunt komt, pak ik mijn borsten vast en terwijl ik hem vol overgave bemin, kijk ik hem aan. Ik weet dat dit hem enorm opwindt. Met souplesse rol ik mijn tepels tussen mijn vingers en dan kijk ik hem indringend aan. Terwijl hij zijn ogen sluit, laat hij zich meevoeren. Als zijn gehijg intenser wordt, komt hij al kreunend en schokkend tot een hoogtepunt. Ik strijk moegestreden naast hem neer. Dat was een wilde rit…
Het bericht Een wilde rit verscheen eerst op Sexverhalen.com.