Het was op een doordeweekse dag dat ik heerlijk bloot thuis zat met een temperatuur van 24 graden en er aangebeld werd aan de voordeur.
Voor zulke gevallen heb ik altijd een korte broek vlakbij liggen zo dat ik deze aan kan doen om de deur te openen, zo ook nu dus.
Het was de man van een ex collegaatje van me waar ik al jaren een vriendschapsband mee had en hem ook als vriend heb leren kennen.
En liet hem binnen waarna een begroeting volgende en we naar binnen gingen waar ik hem een drankje aanbood en wij even later samen in de zithoek een beetje zaten te babbelen.
Mijn vriend kwam al snel met de opmerking “ik dacht dat jij meestal niks aan hebt met dit weer en antwoorde ik als jij er geen bezwaar tegen hebt graag en maakte mijn broek los liet hem zakken en stapte er uit,zo zat ik naakt en hij in een tshirt en korte broek. Maar als ik naakt ben zit ik toch regelmatig ongemerkt en uit gewoonte aan mijn lul en deze reacheerde daar dan ook op, zodat ik al snel met een half stijve lul zat.
Hij weet dat ik bi ben en kwam naar me toe pakte mijn lul van mij over en begon me zachtjes te masturberen, zodat mijn lul al snel zijn grootste afmeting bereikte. En hij een complement voor mijn 20 cm over had genoot ik van wat hij deed en liet een zacht gekreun horen maar leit hem stoppen om niet metteen klaar te komen.
Ik trok hem naar mij toe, tot onze gezichten vlak bij elkaar waren zette mijn lippen tegen de zijne, hier twijfelde hij wel even maar beantwoorde toch mijn verzoek om een tongzoen. Terwijl ik daar zo naakt tegen hem aanstond met alleen mijn erectie tussen ons en wat hij aan had voelde ik zijn lul tijdens het kussen ook stijf worden.
En bewoog mijn stijve op en neer tegen zijn kruis wat hem alleen maar geiler maakte en lei mijn hand op zijn kruis en masseerde dat om hem op temperatuur te brengen. En begon zijn shirt uit te trekken en zijn naakte boven lichaam te strelen en nam zijn tepels tussen mijn lippen en was zelf een beetje verrast van zijn wel willende houding.
Wat voor mij een aanmoediging was om verder te gaan en zijn broek los maakte en mijn hand in zijn onderbroek liet verdwijnen en mijn legde hand om zijn stijve lul. Tot mijn verbazing liet hij tot nu toe alles toe terwijl hij zo ver ik weet hetro is, en ging dus maar verder op onderzoek en begon zijn broek te laten zakken waar hij uitstapte. Ik liet me op mijn knieen zakken en nam zijn eikel in mijn mond liet mijn tong daar langs alle kanten over heen gaan waardoor zijn lul ook de zijn volle grote bereikte en ik hem begon te pijpen.
Met grote halen van de wortel tot ik alleen zijn eikel nog in mijn mond had en weer terug, schijnbaar werd hij er toch erg geil van want hij begon mij in mijn mond te neuken en spoot even later zijn lading sperma in mijn mond.
Weer gaf ik hem een tongzoen zodat hij wat van zijn eigen zaad binnen kreeg.
Maar hij zag mij daar nog met een stijve staan en nam hem weer in zijn hand om mij af te trekken, wat ook al snel een zaadlozing tot gevolg had.
Voor zo ver ik weet is zijn vrouw hier nog onwetend van maar hij komt soms nog wel eens alleen langs.
Het bericht Een goed vriend op bezoek verscheen eerst op Sexverhalen.com.