Ze was wat gezet. Eerlijk gezegd aan de dikke kant een beetje. Een paar joekels van borsten die heerlijk tijdens het neuken heen en weer gingen, behalve als ik haar lijf compleet nam. Dat vonden we beiden heerlijk. Onze lijven schoven dan doordat ze zo lekker mollig was heerlijk over elkaar. Soms als mijn lul allang uit haar kut gegleden was bleven we zo neuken. Ik hoor haar dan vaak fluisteren, neuk me neuk me, wat neuken we toch lekker.
Ik ben wel vaak eens klaar gekomen op haar zonder dat ik mijn lul in haar had. Wat ook heerlijk is op haar kont neuken. Omdat ze zo`n dikke kont heeft kan ik daar zalig geruime tijd neukbewegingen op maken. Soms stop ik even en stop een vinger in haar kont waar ze van geniet. Maar ze is een trouwe neukgenoot en laat mij zolang op haar kont neuken als ik zelf wil. Het gaat echt niet vermoeiend op z`n hondjes, maar gewoon op haar buik met haar benen uit elkaar. Ook die geweldige kut met haar kan ik geen genoeg van krijgen. Op een kut hoort haar wat tot aan de anus moet groeien. Een keer wilde ze dat ik haar hielp om de haren bij de kut ingang weg te halen omdat dezen nog wel eens mee naar binnen gingen als we klaar wilden komen.. Het kwam er natuurlijk op aan dat voor het scheermesje gebruikt werd ik mijn lul al in haar inmiddels geile en sappige kut had. Want die heeft ze.
Zelf zegt ze ook, ik zou het liefst de hele dag willen neuken zoals hoeren dat doen. Heerlijk lijkt mij dat met de benen weid op je rug de kost te verdienen. Maar omdat ik een keurig getrouwde vrouw ben zal ik genoegen moeten nemen met alleen avonds met jou een uurtje te neuken. Gelukkig ben je niet slecht en je lul is ook van een lengte dat ik hem tijdens het neuken blijf voelen. Ik vind het nog steeds geil als ik in die spiegel aan het voeteneind alleen je zak nog tegen mijn kont aan zie slingeren. Jammer dat die zak niet in mijn kont past dat had je er tijdens het neuken nog wat aan. Vaak lijkt het of ik een zak heb in plaats van jou zover zit je lul dan in mij. Neen wat zijn wij toch gelukkige en tevreden mensen en wat is het toch een uitvinding “jij een lul met een zak met geweldige kloten en ik titten en een kut waarin allemaal plekjes zitten waar ik verrekte geil van word.
En dan wil ik het nog niet over het half uurtje beffen hebben waarbij het geil je van de kin af druipt. Meestal kom ik drie en soms vier keer klaar en vooral als jij je wijsvinger in mijn kont houd en mij naar iedere keer als ik klaar kom als beloning je vinger laat aflikken. Maar als beloning zuig ik dan, zonder gebit en zonder ook maar even een aftrekbeweging te maken, je zak langzaam leeg zodat jij ook een langgerekt vrouwenorgasme hebt. Ik zie dan hoe lekker dat is aan jou. Precies het gevoel wat ik heb tijdens het beffen met de vinger in mijn kont waarbij ik vaak jammerende geluiden maak. Jij maakt ze dan ook, maar dan korter. Dat je dan na afloop uit geiligheid mijn anus wilt uitslikken vind ik nog steeds lief van je
Inmiddels hebben we alles leeg, jij je zak en mijn kittelaar word minder hard en kunnen we gaan slapen. Energie op doen voor morgen.
Het bericht Echtpaar verscheen eerst op Sexverhalen.com.