Ik werk als stagiaire in de keuken van een restaurant. Ben 25 jaar jong geen verkering nog maar scharrel af en toe wat, ik ben niet serieus in relaties. We zijn de boel aan het schoonmaken, dikke ouwe Betsy en ik. Mijn onderwerp deze week is hygiëne en Betsy is het hoofd van de afwaskeuken die moet mij de dingen leren. Zij is een oud ordinair dik wijf met forse tieten, dik opgemaakt, haar blond geverfd, altijd te korte rokjes aan, een echte volksvrouw maar een harde werker. Ik denk dat ze eind vijftig is. We zijn de laatste in de zaak en hebben de muziek hard staan en zijn met de muziek mee aan het blèren, Meat Loaf, Paradise by the daschboardlight. Het lied is alom bekend en iedereen weet dat het over sex gaat. We staan tegenover elkaar en als die reporter gaat schreeuwen tijdens de honkbal begint Betsy mijn spontaan te tongen zoals dat ook in de clip gebeurd. Wauw denk ik en ik geil lekker met haar mee ze gaat ruig tekeer in mijn mond en ik vind het heerlijk. Betsy begint echt geil tegen mijn op te rijden en moet voelen dat mijn lul stijf word.
Ik druk haar tegen mij aan en pak haar hard bij haar dikke kont en begin neuk bewegingen te maken ze blijft door tongen en geniet er echt van, ik ook. Ik trek haar werkjas en rok omhoog en voel haar naakte billen en benen. Ik doe haar bilspleet uit elkaar en het lijkt of ze geen broekje aan heeft. Mijn lul word nog harder. Ze begint te kreunen en begint aan mijn broek te sjorren die moet uit zegt ze ineens, ze maakt mijn riem los en gulp open, mijn lul springt eruit als een duvel uit het doosje. Ze pakt hem beet en begint te trekken en gaat met haar mond naar mijn lul toe ik moet op een tafel gaan zitten en ik krijg een heerlijke pijpbeurt. Betsy gaat ruig tekeer met mijn harde lul en weet hem goed te raken, een tijdje later trekt ze mij van de tafel af en moet ik haar pakken, tongen en kleren van haar lijf rukken. Haar ferme borsten hard strelen en haar geile dikke tepels likken en bijten.
Ik trek mijn kleren ook uit en ik ga achter haar staan, pak haar tieten van achteren en met mijn lul rij ik tegen haar kont op. Ze gaat voorover gebukt voor mij staan en achterlangs duw ik mijn lul haar kut in, neuk me gilt ze boven de muziek uit ik ben bagger geil neuk mij hard. Mijn lul rag ik in en uit haar vette kut, nat van geiligheid en zweet. Haar kut is goed nat en mijn lul glijd er lekker in, diepe harde halen, met haar hand gaat ze snel over haar clitoris heen ze gilt het uit van genot ohwwwww jaaaaaa een paar harde laatste stoten en ik voel mijn ballen borrelen ik spuit haar kut vol en Betsy geeft een harde laatste kreet en komt heftig klaar. Kom even de boel fatsoeneren en verder met schoonmaken, van mij krijg je een 10. Sindsdien kijk ik met hele andere ogen naar Betsy, nu is het een geil wijf voor mij en ik hoop dat deze avonden nog vaker volgen, aan de rest van het personeel laten we niets merken wat we hebben gedaan.
Het bericht Dikke Betsy verscheen eerst op Sexverhalen.com.