Ik ben Tom, een jongen van 22 jaar oud. Blond haar, blauwe ogen, 1,90 m lang en sportief. Een maand geleden was ik met een groep vrienden op wintersport in Oostenrijk. We hadden het erg gezellig met elkaar en de omstandigheden waren goed. Na 4 jaar kunnen we allemaal redelijk skiën en zijn we gevorderde wintersporters. Maar op de een-na-laatste dag sloeg het noodlot toe. Ik kon een botsing met een snowboarder niet meer voorkomen. Hij kwam er gelukkig met een paar blauwe plekken vanaf, ik daarentegen, hield er een gecompliceerde botbreuk in mijn been aan over. Nadat mijn been zorgvuldig behandeld en ingegipst was in een Oostenrijks ziekenhuis, kon ik met hulp van de vrienden met de auto terug naar Nederland. Een van de vrienden had voor mij de rolstoel van zijn oma van zolder gehaald zodat ik toch nog een beetje mobiel kon blijven. Aangezien ik alleen woonde, drukten ze mij op het hart dat ik ze moest vragen als ik hulp nodig had. Ik wilde ze natuurlijk niet nog meer tot last zijn en ik heb daarom voor een paar weken thuiszorg aangevraagd.
Ik verwachte dat er een vrouw van middelbare leeftijd kwam om me te helpen. Daarom was ik ook aangenaam verrast toen er opeens een jonge studente van, ik gok, een jaar of 18-19 voor de deur stond. Haar naam was Lisa, een schattig meisje met blauwe ogen en lang blond haar. Ze was slank en ze zag er sportief uit. Ze droeg het gebruikelijk verpleegstersuniform; witte broek en een witte blouse. Ze heeft me eerst vlug geholpen met het opruimen van het huis. Daarna hebben we eerst eens een bakkie koffie gedaan en gekletst. Het bleek dat ze geneeskunde studeert aan de universiteit in Amsterdam, maar dat, vanwege het coronavirus, haar lessen de voorlopig zijn gecanceld. Ze had nu dus meer tijd voor haar bijbaantje om zo toch nog bezig te blijven in de zorg. Mijn vermoeden over haar sportiviteit bleek trouwens juist. Ze zei dat ze aan het trainen was voor de marathon van New York. Naast het hardlopen was ze ook veel in de sportschool te vinden. Maar de sportscholen zijn in verband met het virus natuurlijk ook gesloten. Daarom is ze nu 5 dagen per week aan het werk in de thuiszorg.
Na de koffie zou ze me gaan douchen. Ik had me hier niet echt druk om gemaakt omdat ik wist dat ik me bij een vrouw van 40-50 jaar me wel in kon houden, zoals de afgelopen weken bij verschillende verpleegsters van middelbare leeftijd. Maar bij de gedachte dat een jonge studente me nu ging douchen werd ik toch wel zenuwachtig.
Ze hielp me met uitkleden en hielp me op het douchekrukje. Toen ze met mijn bovenlichaam begon voelde ik al dat mijn pik hard werd. Ik schaamde me kapot. Ze zag het en keek me aan. Ze begon te lachen toen ze mijn gespannen gezicht zag. “Mooie paal heb je.” Ik wist niet wat ik hoorde. Ze had wel gelijk, het is een flink brede paal van zo’n 20 cm. Ze liet haar handen heel langzaam over mijn borstkas naar beneden glijden. Ze bleef me een beetje stout aankijken. Ze pakte nog wat extra zeep en begon zachtjes in mijn ballen te knijpen. Voor mijn gevoel snakte ik bijna naar adem. Ze legde haar zachte handen om mijn pik heen begon hem langzaam af te trekken. Ze was er nog goed in ook. Ik vroeg of ze een vriend had. “Niet meer,” zei ze, “het is sinds vorige maand uit. Maar ik ben nog steeds maagd”. Dan was het vast haar studie waardoor ze mijn penis nog beter kende dat ikzelf.
Ze vroeg me of ze hem mocht likken waarop ik natuurlijk ja zei. Ze ging nederig op haar knieën zitten. Ze begon bij m’n ballen en bewoog rustig helemaal tot het topje. Ik rilde er gewoon van. Ze nam ‘m langzaam in haar mond en begon de wasmachine-techniek toe te passen met haar tong. Je kon merken dat ze het nog nooit gedaan had, maar ze deed het eigenlijk verrassend goed. Ik zag dat zij het ook heel spannend vond. Toch vroeg ze of ze dieper mocht. Dat was natuurlijk ook een aanbod waar ik geen nee op kon zeggen. Stukje bij beetje gleed mijn pik steeds verder haar mond in. Het verbaasde me dat ze er zo weinig problemen mee had. Ze zag de verbaasde blik in mijn ogen. “Ik heb geoefend met een dildo. Het duurde 4 weken tot ik van dat kokhalsreflex af was.” zei ze tussen het pijpen door. Ze ging steeds dieper, je kon de bult in haar keel op en neer zien bewegen. Ze nam mijn paal helemaal in haar keel, zo diep dat ze met haar onderlip mijn ballen raakte. Daarna trok ze hem er snel weer voor een deel uit om snel een teug adem te halen. Met mijn handen op haar achterhoofd, hield ik het haar uit haar gezicht. Ze gaf met haar handen aan dat ik zelf het tempo mocht bepalen. Haar handen gleden af naar mijn ballen zodat ze die tegelijkertijd ook kon verwennen. Ik voerde het tempo langzaam op, maar zorgde er wel voor dat ze genoeg adem kon krijgen. Mijn pik was inmiddels zo hard dat ik het bloed erin voelde kloppen.
Na een paar minuten stopte ze. Nu begon zij zich ook uit te kleden. Onder haar uniform droeg ze uitdagend, wit lingerie. Een niet voorgevormde, kanten bh, waarin haar mooie stevige borsten mooi uitkomen. Daaronder droeg ze een string van doorschijnende stof, afgewerkt met kant. Toen ik haar complimenteerde met mooie figuur lachte ze verlegen. Haar sportieve lichaam zag er fantastisch uit. Ze had mooie gladde, zachte benen, en ze was prachtig slank. Mijn handen vertrokken naar haar mooie borsten. Ik kneedde en streelde ze door de dunne stof heen. Ik maakte de bh los en begon te spelen met haar, inmiddels harde tepels. Toen ik begon te likken hoorde ik haar ademhaling versnellen. Dat moedigde me extra aan. Zachtjes beet en sabbelde ik op haar tepels. Daarna bogen we beide naar voren en ik vond haar zachte lippen. We raakte verzeild in een hartstochtelijke zoen.
Kussend en sabbelend ging ik op weg naar beneden. Van haar lippen naar haar hals, borst en haar buik. Ik zakte nog iets verder, tot de binnenkant van haar boven been. Langzaam kwam ik weer omhoog. Terug naar de half doorschijnende, kanten string. Ik zag dat de stof al nat was van haar sappen. Toen mijn mond haar schaamstreek bereikte voelde ik een schokje door haar lichaam gaan. Ik kuste de zachte stof, en datgene wat daaronder zat. Mijn tong maakte nog een lange haal, waarna het tijd om haar laatste kledingstuk ook uit te trekken. Er kwam een glad, strak kutje onder vandaan. Ik zette haar voet op mijn goede been neer, zodat ik goed bij haar spleetje kon. Met mijn tong speelde ik met haar klitje. Langzaam, dan weer snel draaide ik rondjes op en rond haar clitoris. Ik kuste haar schaamlipjes en likte over haar maagdelijke spleetje heen. Ik hoorde haar ademhaling versnellen tot ze bijna hijgde. Een minuut later kwam ze schokkend klaar.
We keken elkaar aan, ze was klaar voor de volgende stap. Ik pakte haar middel en zette haar achterstevoren op mijn schoot. Met haar rug naar mij toe. Zo kon in overal van achteren goed bij. Ze zette haar kutje tegen mijn paal aan. Voorzichtig begon ze een beetje door te drukken. Mijn pik gleed al een stukje haar strakke spleetje in, tot net over het randje van mijn eikel en daarna weer terug. Het voelde geweldig. Stukje voor stukje gleed hij er dieper in. Je kon merken dat ze erg gespannen was. Ik voelde haar bekkenspieren steeds weer aanspannen. Vanachter kneep ik speels in haar borsten, streelde ik haar tepels en kuste ik haar in haar nek.
Na een paar minuten had ze de slag te pakken. Het tempo ging omhoog, en mijn paal gleed er nog steeds dieper en dieper in. Het gleed allemaal perfect, haar kutje was inmiddels zeiknat van al haar kutsappen. Langzaam, dan weer snel schoof ze haar strakke kutje over mijn pik. Ze begon weer zachtjes te hijgen en ik hoorde al wat kreuntjes. Mijn hand vertrok van haar borst naar beneden en vond haar klitje. Nu ging het snel. Kreunend en druipend kwam ze klaar op mijn paal.
Toen Lisa weer bijgekomen was, stond ze op en draaide zich om. Met haar gespreide benen ging ze weer om mijn schoot zitten. Ze zette haar strakke spleetje weer tegen me pik aan maar deze keer drukte ze met een kort kreuntje, in één keer door. We zaten nu met de gezichten naar elkaar toe. Zo boog naar voren en we begonnen stevig te zoenen. Intussen begon ze het tempo ook al weer op te voeren. Ze had haar handen op mijn schouders gelegd en ze had haar ogen gesloten. Ik had een prachtig uitzicht. Haar borsten stuiterden vrolijk mee op haar toenemende tempo.
Ik voelde dat ik mijn orgasme niet lang meer kon uitstellen. Mijn ademhaling werd zwaarder en het zweet parelde van mijn voorhoofd af. Dit was voor haar een stille aanmoediging om nog fanatieker door te gaan. Ik waarschuwde haar en wilde mijn pik eruit trekken. Maar ze stelde me gerust. Sinds haar eerste vriendje was ze aan de pil en ze wilde dat ik in haar kutje zou spuiten. Ze begon het tempo dan ook nog verder op te voeren. Binnen een halve minuut voelde ik het zaad al komen. Een, twee, drie, vier golven zaad voelde ik uit mijn paal schieten. Ik had nog nooit zo veel gespoten. Lisa kermde van genot, ze voelde het warme goedje in haar kutje lopen. Toen ze langzaam omhoog kwam stroomde het zaad uit haar roze kutje.
Ze ging op haar knieën tussen mijn benen zitten en nam m’n pik weer in haar mond. Dit keer begon ze niet rustig maar nam m’n hele pik meteen in haar mond. Ze was er echt goed in. Ze zoog, likte en schoof mijn pik diep in haar nauwe keel. Af en toe keek ze naar boven en zocht oogcontact, maar ik zat achterover met mijn ogen gesloten te genieten.
Het duurde niet lang voordat ik het zaad alweer voelde komen. Ik waarschuwde haar weer, maar net zoals de vorige keer ging ze onverstoord door. Toen ze mijn pik voelde schokken trok ze hem snel terug zodat mijn eikel op het puntje van haar tong lag. Met een trots gezicht ving ze het zaad op. Het waren harde stralen in plaats van de kwakjes die ik produceer als ik mezelf aftrek.
Ze liet me het zaad in haar mond zien voordat ze het dapper doorslikte. Je kon zien dat ze trots was op de prestatie die ze geleverd had.
Na samen nog te hebben gedoucht, trok ze haar kanten lingerie en witte uniform weer aan. Ze schreef haar nummer op een briefje en zei met een knipoog dat ik moest bellen als ik hulp nodig had. En vooral haar laatste woorden maakten me gelukkig: “Tot morgen.”
Het bericht De thuishulp ontmaagd verscheen eerst op Sexverhalen.com.