Ik sta ik een kleine kamer. In de zaal naast mijn hoor ik mensen een hoop mensen. Mijn opdracht was om naar dit adres te gaan, verder niks. Mijn meester had mij opgedragen om van te voren alles te scheren. Er was geen kleding voorschrift. Hij komt de kamer in. Kleed je uit slavin en snel een beetje. Snel trek ik al mijn kleren uit. Naakt sta ik voor hem, ik kijk hem niet aan. Nog steeds weet ik niet wat de avond mij gaat brengen. Hij doet handboeien om mijn polsen en doet daar een ketting aan. Meekomen jij en hij trekt aan de ketting.
Gewillig loop ik achter hem aan. Naar de grote zaal. Hij draagt mij op om niks te zeggen, vanavond doe je alles wat ze willen. Je stribbelt niet tegen en je houdt je mond. Ik voel het kriebelen in mijn onderbuik en merk dat ik nat wordt. Ik loop achter hem aan de zaal in, deze staat vol met mannen en vrouwen. Ik hoor gefluit. Als ik achter mijn meester aan loop voel ik hier en daar al handen. In het midden van de zaal haalt hij de handboeien los en bindt mijn handen achter mijn rug. Spreidt je benen slavin. Ik ga wat meer met mijn benen wijd staan. Deze slavin moet gekeurd en ingewijd worden roept mijn meester. Hij wist een aantal mannen en vrouwen aan en vraagt ze naar mij toe te komen. Ik kijk naar de grond. Ze lopen om mijn heen, naar mijn naakte lichaam kijkend. Dan voel ik handen ruw in mijn borsten knijpen, ook mijn billen worden gekeurd. Ik word overal betast. Ze mompelen goedkeurende woorden, een hand trekt mijn mond open, ja dat komt wel goed hoor ik hem zeggen.
Op je knieën slavin zegt mijn meester. Ik ga gewillig op mijn knieën zitten, mijn handen nog steeds achter mijn rug gebonden. Open je mond! Braaf doe ik mijn mond open. Een man komt voor mij staan en laat zijn broek zakken. Hij stopt zijn half harde pik in mijn mond. Zijn handen houdt hij op mijn achter hoofd en begint mijn mond te neuken. Ik kokhals een paar keer, zo diep gaat hij, maar ik ben een brave slavin. Ik houd mijn mond open, zodra de pik uit mijn mond gehaald wordt volgt de volgende. Na een tijdje en een heleboel pikken wordt ik ruw om hoog getrokken. Mijn handen wordt ontdaan van de handboeien. Mijn meester staat naast mijn. Hij vraagt de menigte wat ze willen. Willen ze meer? Gejoel, neuk die slet hoor ik iemand roepen. Mijn meester tilt mij op en legt mij op mijn rug op een tafel. Hij duwt mijn benen uit elkaar, zijn hand verkent mijn kutje. Drijf nat. Oei dit sletje geniet ervan hoor ik hem zeggen. Plagerig stopt hij 2 vingers in mij. Naast mij komt een man staan en duwt zijn pik in mijn mond. Ik voel een pik in mijn ene hand en aan de ander kant voel ik een kutje. Mijn meester duwt zijn pik ondertussen diep in mijn kutje. Hij neukt mij hard, ik kreun maar dat is niet te horen. Mijn mond is gevuld en ondertussen trek ik een andere man af en probeer ik ook nog eens een kutje te vingeren. Ik word steeds harder geneukt, mijn meester trekt zich terug en spijt zijn lading over mij heen. De man die ik aan het pijpen was trekt ook terug en spuit mijn gezicht onder. Ik hoor mijn meester roepen, volgende! Weer voel ik een pik diep in mijn kutje glijden.
Dit keer kan ik het niet meer houden en kom schreeuwend klaar. De man stopt niet, ik ben het sletje dus heb niks te zeggen. Zij mogen mij gebruiken. Dan hoor ik mijn meester zeggen dat er nog een gaatje is wat nog niet gebruikt wordt. Ik schrik een beetje, dit heb ik nog niet eerder gedaan. Maar ik mag niet tegen stribbelen. Ik wordt van de tafel af getild en naar de bank gebracht. Ik wordt op de schoot van een man gegooid. Ik lig half op zijn schoot met mijn rug naar hem toe. Hij zet mij recht en ik voel zijn pik tegen mijn anus aan drukken. Ik verkramp een beetje, hij stopt. Eerst maar een vinger. Hij masseert mijn anus en duwt zijn vinger er in. Dit is lekker en ik ontspan. Dan maakt de vinger plaats voor zijn pik. Langzaam duwt hij zijn pik in mijn anus.
Steeds verder, ik probeer te ontspannen en merk dat ik het lekker vind. Als hij er helemaal in zit begint hij zachtjes te stoten. Hij houdt mij benen vast zodat ik met mij rug tegen zijn borst zit, zijn pik in mijn anus en en mijn benen wijdt. Een andere man komt voor ons staan. Mijn kutje staat wijdt open voor hem. Hij maakt er gelijk gebruik van. Hij stopt zijn harde pik in mijn kutje, ik ben nu helemaal gevuld. Nou ja nog niet helemaal merkt een man op, hij stopt zijn pik in mijn mond. Alle drie mijn neukgaatjes gevuld. Ik voel me compleet gebruikt en een slet. Heerlijk. De mannen vermaken zich de hele avond met mij. Ik ga van man tot man en soms naar een vrouw, die ik ook graag lik. Steeds worden mijn gaatjes gevuld. Ik word compleet uitgewoont, Overal zit sperma en mijn eigen geil. Die avond ben ik ontelbare keren klaar gekomen. Als het feestje is afgelopen gaat de gasten weg en blijft ik onder het sperma achter. Ik ben goedgekeurd.
Het bericht De sexslavin verscheen eerst op Sexverhalen.com.