Denise loopt onzeker het complex binnen waar ze haar baas al zo vaak heeft opgehaald. Zij is zijn chauffeur en hij bezit hier een van de penthouses. De laatste tijd echter moest ze hem uit een hele andere wijk van de stad ophalen, waar flatjes klein zijn en onkruid tussen de tegels groeit. Denise kent het verhaal. Ze weet van de SM-verhouding tussen haar baas, Peter, en zijn secretaresse Wendy. Ze weet ook dat Wendy de laatste tijd in het appartement heeft gewoond en dat Peter het moest doen met haar aftandse flatje. Denise heeft gezwegen en gedaan alsof ze van niets wist, behalve een keer toen ze Wendy misleidde en Peter meenam naar een boshut. Afgericht als hij was had Peter zichzelf geboeid en geblinddoekt en had Denise hem geneukt. De dikke onderlip van Peter was nog dagenlang een herinnering aan deze fantastische ochtend. Peter heeft nooit geweten wie die vrouw was. Hij dacht dat het Wendy was, maar was steeds meer gaan twijfelen. Hij had het losgelaten, omdat zijn Meesteres hem vaker als stoeikater voor andere vrouwen gebruikte. Het hoorde bij zijn bestaan als haar slaafje.
Het appje kwam van meneer zelf, van het secretariaat, Wendy dus. Denise heeft geen idee waar ze zich in begeeft, maar is te nieuwsgierig om niet te gaan. Ze vindt Peter een lekkere, sexy man en ze is dagen in de war geweest van hun spel in de boshut. Hij als naakt, weerloos speeltje van haar, in haar sexy leren outfit. Het was eenmalig, en dat maakte haar verdrietig. Hij is elke dag zo dichtbij in haar auto, maar toch ook weer zo ver weg, met die secretaresse er als een glazen muur tussen in.
De deur zwaait open en Denise is niet verrast Wendy te zien, zoals altijd prachtig gekleed en opgemaakt. Mooie zwarte krullen, die glanzend dansen op haar schouders. Strakke leren broek om haar lekkere kont en lange benen. Denise kijkt even vlug naar beneden langs haar eigen outfit en voelt zich onzeker over haar eigen jeans en topje. Alleen haar leren jack geeft haar wat zelfvertrouwen.
‘Kom binnen Denise, leuk je te zien.’
Denise stapt binnen en kijkt vol bewondering rond in het luxe vertrek. Overal glas en een prachtig uitzicht over de stad. Heel vrouwelijk ingericht ook, waardoor duidelijk is wie hier echt woont. Wendy nodigt Denise uit om te gaan zitten op de bank. Beide vrouwen kijken elkaar even aan, de ene kalm en zelfverzekerd, de ander afwachtend, ietwat gespannen.
‘Denise, luister,’ begint Wendy, ‘de afgelopen maanden hebben Peter, meneer Peter, en ik een bijzondere relatie gehad. We hebben iets met elkaar, maar het is niet wat je denkt.’
En of het is wat Denise denkt. Ze heeft goed opgelet en weet hoe deze secretaresse haar baas onder controle heeft, als een Meesteres. Denise houdt zich echter van de domme en luistert.
‘KOM EENS HIER SLAAFJE!’
Denise schrikt van het plotselinge commando van Wendy, maar ziet dan na een paar seconden uit de keukenruimte een naakte man aan komen kruipen. Ze herkent haar baas meteen en haar hart gaat een slagje harder bonken. Dichtbij nu ziet Denise een leren string om z’n heupen met een koord dat tussen de billen door trekt. Wendy kroelt haar hand door z’n haar, waarop hij voorover buigt en haar voeten begint te kussen.
‘DOWN SLAAFJE!.’ Denise krijgt een voorzichtige glimlach om haar mond wanneer ze de man braaf ziet gaan liggen, naast de voeten van z’n Meesteres. Wendy richt zich weer tot Denise.
‘Denise, ik ga een tijdje op reis. Weg van hier, weg van het bedrijf,’ legt Wendy haar uit, ‘ik ga een nieuwe start maken, met een heel bijzonder iemand.’ Denise knikt. ‘Iemand moet voor hem zorgen,’ vervolgt Wendy, terwijl ze met haar hoofd naar Peter op de grond wijst, ‘daarmee bedoel ik dat ik wil dat jij z’n Meesteres wordt. Ik weet dat je het kan, je hebt de uitstraling er voor en ik verzeker je dat je er geen spijt van krijgt. Hij is keurig afgericht en geprogrammeerd dat vrouwen superieur aan hem zijn.’
‘KOM SLAAFJE, LAAT ZIEN HOE GOED JE BENT AFGERICHT.’ Wendy wijst streng naar Denise’s voeten en even later ligt Peter aan de voeten van z’n chauffeur, met z’n tong en lippen haar laarzen likkend en kussend.
‘Kijk, deze is voor jou.’ Wendy doet haar halsketting af en doet deze bij Denise om. Er zit een sleuteltje aan. ‘Die is van z’n peniskooi. Daarmee heb je ultieme macht. Gebruik het verstandig.’ Wendy staat op en pakt uit een lade een riem met halsband. ‘Hiermee kun je hem uitlaten. Dat vindt ie lekker, vooral in het bos.’
Denise pakt de riem en band aan en doet hem bij Peter om. Ze staat op en geeft een rukje aan de riem. Haar hele lichaam tintelt wanneer ze merkt dat de man in beweging komt en naast haar mee kruipt, zo gehoorzaam. Aan haar. Dankbaar kijkt ze Wendy aan en omhelst de vrouw, waar ze zo lang een hekel aan had, jaloers als ze was op de secretaresse die alles had, inclusief de lekkere directeur.
‘Ok Denise, in het bestand dat ik je zonet gemaild heb, vind je alle codes van bankrekeningen en instructies. Jij kunt deze flat gebruiken zoals je dat wilt en geld is er genoeg. Veel plezier!’
Denise kijkt Wendy na wanneer zij haar koffer pakt en het appartement verlaat. Wendy kijkt nog een keer om en pakt de deurknop beet om de deur te openen.
‘Waar ga je eigenlijk ….?’, probeert Denise te vragen, maar Wendy is al weg. Het laatste wat ze van haar hoort is het belletje van de lift. Denise kijkt neer op de naakte man naast haar, haar slaafje. Het voelt nog wat onwennig.
Haastig stapt Wendy in de taxi naar het vliegveld. Ze kust Yvette die al op de achterbank zit en kijkt haar blij aan. ‘Hoe ging het afscheid?’ vraagt ze. ‘Goed hoor,’ antwoordt Wendy, ‘hij is in goede handen. Denise weet wel hoe ze hem moet aanpakken. Een beetje een stil meisje, maar diepe gronden.’ Ze lacht, ‘arme jongen.’
Wendy en Yvette zijn de laatste maanden hartsvriendinnen geworden, als voetbalvrouwen. Nadat Wendy het had aangelegd met Randy, de sterspeler van de eredivisieclub uit de stad, ontmoette ze Yvette, de vriendin van Steven, de aanvoerder. Wendy introduceerde Yvette in de wereld van SM en leerde haar om haar vriend om te turnen tot een gewillig slaafje. Ze dwongen de jongens peniskooien te dragen en hezen ze in lakjurkjes. Als de sletjes Regina en Steffie gingen de voetballers mee met hun Meesteressen naar feesten, waar ze verder kennis maakten met de boeiende wereld van SM en andere Meesteressen leerden dienen.
De beide vrouwen ondertussen leerden de waarde van hun slaafjes verder uitbuiten. Niet alleen konden ze riant leven van de vorstelijke salarissen van de voetballers, ook ontdekten ze dat ze goed konden verdienen, via het gokcircuit, aan wedstrijden. Via gokwebsites kan overal op ingezet worden en zo kon het gebeuren dat Randy in opdracht van z’n Meesteres in de 14 minuten zogenaamd een blessure kreeg. Of dat Steven in de tweede helft een handsbal maakte. Hun Meesteressen zetten daar dan op in en verdienden zo een fortuin aan hun jongens. Klapstuk van de actie was vanavond geweest, toen de club thuis speelde tegen de koploper van de eredivisie. Tot ieders verbazing schoot Steven in de slotfase in eigen doel, waardoor de wedstrijd verloren ging. Niemand die dat had verwacht, behalve de twee Meesteressen die nu als miljonairs naar een privévliegtuig rijden, op weg naar een veilige bestemming in de tropen, zwemmend in hun geld.
Yvette buigt zich naar Wendy en geeft haar vriendin een lange, innige zoen. Ze voelt hoe Wendy haar hand door haar haar streelt en over haar rug laat gaan. Yvette knoopt haar bloesje open en kijkt ondeugend wanneer Wendy haar bh los maakt. Midden in de taxi, op weg naar het vliegveld, zit ze met blote borsten en laat haar tepels over aan de lippen van haar vriendin, die haar hand zachtjes onder een borst houdt, als steun. Het kan Yvette niet veel schelen dat de taxichauffeur zit mee te kijken via de binnenspiegel. Ze zijn over een klein uurtje toch vertrokken en laat zo’n man dan lekker met zo’n herinnering zitten. Inmiddels is Wendy’s bloes over haar hoofd uitgetrokken en neemt Yvette het initiatief over. Ze duwt haar vriendin liefjes op haar rug op de leren bank en begint de leren broek los te maken. Yvette lacht over de borsten van Wendy heen en ziet hoe zij geniet, breed lachend.
Ze zijn ontspannen, omdat de grote slag gelukt is. De jongens zijn de gebeten hond, zo hoort Yvette op de radio in de taxi en ze hoort haar vriend stamelend uitleggen hoe hij in eigen doel schoot. Hij kan het niet uitleggen want de waarheid – z’n vriendin vertelde hem dat hij het moest doen – kan niet verteld worden op de radio. De taxichauffeur schudt z’n hoofd bij het luisteren naar de radio. Yvette ziet hoe hij weer schalks in de binnenspiegel kijkt, naar haar borsten.
Verborgen achter de stoel gaat Yvette met haar mond naar de vrijgekomen kut van Wendy, lekker geschoren en zacht van de zeep die Yvette zo goed kent en proeft. Haar tong maakt een trage beweging over de lipjes van Wendy en de Yvette merkt hoe de taxi even schudt na het kreunende geluid van Wendy. De chauffeur trilde even met z’n been. Tussen de rugleuningen door kan ze zien hoe de man met z’n hand tussen z’n benen zit. Ze glimlacht even bij het volgen van de zachte masseerbewegingen. Wat een avond. Miljonair worden, met een prachtige vrouw sexen op de achterbank van de taxi en de taxichauffeur laten klaarkomen.
Wendy kromt haar rug en duwt haar heuveltje krachtig tegen Yvette’s mond. Ze kent geen rem meer qua kreunen en het uiten van haar genot en Yvette heeft naast haar tong een middelvinger ingezet om Wendy’s kutje nog natter te maken en haar te laten klaarkomen. De taxichauffeur duwt z’n hoofd in de hoofdsteun en Yvette kan zien hoe hij met z’n pik uit z’n broek in z’n hand zit. Lekker trekkend aan het vel over de eikel. Ze maken beiden heerlijke geluiden nu, richting climax, 140 over de snelweg. Wendy verlengt haar adem wanneer ze een harde kreun slaakt en op dat moment klinkt het zware hijgen van de chauffeur. Yvette kijkt vanaf Wendy’s kutje even opzij en ziet de stralen sperma over de man z’n handen spuiten. Ze lacht om het effect. Ze is een beest, een sexbeest.
Tevreden leunt ze achterover en kijkt lachend naar haar vriendin die haar kleren weer fatsoeneert. Ze zijn bijna bij de luchthaven en Wendy stuurt een vlug appje naar Denise. Ze krijgt een foto terug met haar naakte slaafje in de keuken op de grond naast z’n voederbak. Wendy glimlacht en streelt de foto even. Ze heeft zich niet vergist in Denise. Een perfecte, toegewijde Meesteres.
Aangekomen bij het vliegveld geven de meiden elkaar een hand. Samen een wereldavontuur tegemoet, rijk onder de zon. Yvette haalt een paar briefjes van 50 uit haar tasje en geeft het aan de taxichauffeur: ‘voor de rit enne… de stomerijkosten.’
Lachend stappen de vrouwen uit en lopen naar het vliegtuig, de toekomst tegemoet. Ze worden nagekeken door een verbouwereerde taxichauffeur. Het geld ligt op z’n dijbeen, het plakt aan z’n broek.
Het bericht De rollen omgedraaid (8) – het afscheid verscheen eerst op Sexverhalen.com.