OK, handen op je geslachtsdelen als je deze eenzame tijd ook zat begint te worden. Wat ik het meeste mis is dat er minder mensen bereid zijn om elkaar te ontmoeten door bijvoorbeeld Flirtmee. Over Flirtmee gesproken, een paar maanden geleden is me iets geils overkomen waar ik jullie maar over zal vertellen.
Ergens in februari zat ik in de bus terug van mijn werk. Het was het gebruikelijke ritje van twintig minuten en ik begon me te vervelen, dus ging ik maar wat op m’n telefoon kijken. Ik had het al een tijdje niet gebruikt dus ik startte Flirtmee even op, er zat niemand in de buurt dus ik lette niet echt op de omgeving. Ik kwam wel een paar goed uitziende meiden tegen maar niet echt iets waar je een super like voor wilt gebruiken. Na een paar haltes te hebben geswiped keek ik naar de volgende meid die op mijn scherm verscheen.
Donker haar met blauwe highlights, ankertattoo in haar nek, 19 jaar oud, in de buurt, een foto van haar in zwemkleding dat liet zien dat ze mooie rondingen had. Natuurlijk veegde ik haar naar links.
Na dat ik dit had gedaan hoorde ik de vraag “waarom deed je dat nou? Ze ziet er gewoon goed uit.” Zonder eerst op te kijken antwoorden ik: haar beschrijving bevatte alleen haar Instagram profiel en een vliegtuig, sushi en tennis emoji. Ik was toen van plan te kijken wie er tegen me praatte. “Maar ik zie niet waarom je mijn redenering hoeft te-” toen ik opkeek werd ik verrast een paar groene ogen, een sluw glimlachje, donker haar en een nek tattoo “….. Je zag net hoe ik jouw naar links veegde huh?” zei ik een beetje verlegen nu, dit werd beantwoord met simpele” jazeker “.
Op de busstoel achter me zat de meid die ik net had afgekeurd op Flirtmee. Dit toeval bracht mij wel in verlegenheid. Ik had het gevoel dat ik me moest verontschuldigen voor dit ongemakkelijke moment maar toen mijn mond opendeed en net voor dat ik iets kon zeggen; “Ik moet er bij de volgende halte uit, zal ik je even laten zien wat je mist?” was de vraag waar ik mee verrast werd. Ik antwoordde dat ik daar OK mee was. Mijn halte was degene erna en het verschil kon ik gewoon lopen.
Toen we uitstapte liepen we even in stilte en toen zei ze, redelijk arrogant trouwens, wat er ging gebeuren. Haar plan was om bij haar appartement naar binnen te gaan en alle seksuele stress die ze de laatste tijd had opgebouwd er compleet ui te neuken. Met een kneepje in mijn billen en een plagerig toontje zei ze: Als je lul het niet volhoudt mag je de resterende frustratie er lekker uit beffen. Ik keek er wel naar uit maar toen herinnerde ik iets. “Mijn naam is trouwens Shen, wat is de jouwe eigenlijk?” haar antwoord was; “Ik ben Roos, Shen voordat we wat plezier gaan hebben is er iets wat jij moet doen.”
Ondertussen liepen we voorbij een kruidvat en ze zei dat ik even condooms moest kopen. Natuurlijk deed ik dit want ik keek uit naar de seks, maar de kleinerende manier waarmee ze me opdroeg het te doen begon me te irriteren.
Het laatste stukje lopen gaf me de kans om haar goed te bekijken.
Haar donkere haar kwam net voorbij haar schouders, ik schat dat ze ongeveer 1,65 is tegenover mijn 1,86. Haar botsten waren C-cup, net geen D-cup. Ze had een mooie kont die verleidelijk heen en weer zwaaide tijdens het lopen.
Eenmaal in haar appartement droegen ze me op om op de bank te gaan zitten terwijl ze even wat te drinken haalde.
Ze kwam terug met twee glazen water en ze had alleen haar ondergoed nog aan. Van dit zicht begon ik wel stijf te worden. Ze beklom me en fluisterde in mijn oor dat het tijd was voor wat plezier. Terwijl ze me in mijn nek begon te kussen en op mijn been te schuren, liet ik mijn ene naar haar borst gaan gebruikte ik mijn andere hand om haar zachte bollen te kneden. Toen onze lippen elkaar ontmoeten om te gaan tongzoenen dwaalde haar hand van mijn schouder omlaag over mijn shirt naar mijn kruis.
Toen haar hand mijn onderbroek binnen drong en even voelde waar ze me te maken zou krijgen voelde ik haar haar terugdeinzen in verrassing. Lichtelijk blozend probeerde ze dominant over te komen toen ze “OK, jij doet even een condoom om en dan kunnen we beginnen.” zei, ze klom van me af en begon haarzelf te vingeren als voorbereiding.
Terwijl ik mijn kleren uitdeed was Roos aangenaam verrast. “Jezus, had even gewaarschuwd dat je zo’n flinke lul had!”. Na al haar arrogante gedrag genoot ik immens van haar reactie. Ik pakte mijn lul en liep naar haar toe “hier kijk maar eens goed van dichtbij” ik duwde mijn eikel zachtjes tegen haar lippen. Nog steeds een beetje geschrokken deed ze haar mond open om haar lippen om mijn lul te krijgen, ze kreeg hem er niet eens halverwege in.
Na even gepijpt te zijn vroeg ik of ik in haar mond mocht klaarkomen. Ze wilde eerst neuken. Ze draaiden zich om en richtte haar kont naar mij, nadat ik het condoom aan had gedaan nam ik haar van achter. Ze zei dat ik groter was dan dat ze gewend was en begon al te hijgen. Na even kwam ik voor de eerste keer die dag klaar. We hebben vier condooms gebruikt en na afloop heeft ze me even schoongelikt.
Ik heb geen vaste relatie met haar gekregen maar ik heb nog wel 1 geil avontuurtje met haar gehad. Ik zal daar over vertellen als er interesse is.
Het bericht De negentiener verscheen eerst op Sexverhalen.com.