Het zijn rare tijden. Door de coronacrisis kan je amper naar buiten en is je sociale leven nagenoeg verdwenen. Om de tijd enigszins door te komen heb ik een oude hobby van me opgepakt; het zelf maken van kleding. Door alle drukte en hectiek in mijn dagelijkse leven en mijn werk heb ik het jarenlang links laten liggen maar sinds het corona-virus me dus dwingt om thuis te blijven en af en toe vanuit thuis te werken heb ik ineens méér dan genoeg tijd over.
Het was de eerste keer helaas wel een beetje behelpen met mijn bijna 30 jaar oude naaimachine. Toen mijn man een paar keer bij me kwam zitten en iedere keer zag en hoorde dat ik me ergerde aan bepaalde dingen die ik niet met mijn oude machientje voor elkaar kon krijgen opperde hij een geweldige oplossing.
“Schat, als jij nou eens, voor je verjaardag, een nieuwe naaimachine uit gaat zoeken, en dan eentje die wél alles kan!”.
Nou ………dat liet ik me dus écht geen 2 keer zeggen.!!!!!!
Na flink wat onderzoek op het internet en wat rondmailen, op zoek naar de beste aanbieding, heb ik een afspraak kunnen regelen in Waalwijk. De winkel wordt alom aangeprezen voor zijn service en ze hebben van alle goede merken verschillende machines klaar staan om uit te proberen.
Het is vandaag zonnig en warm, 24 graden. Ik loop sinds vanmorgen vroeg rond in een kort broekje en oud wit shirtje maar het lijkt me niet verstandig om dit setje aan te houden als ik naar de winkel ga. Ik wil wel een beetje netjes de winkel binnen stappen.
Omdat ik nu echt geen zin heb om ook nog ander ondergoed aan te trekken trek ik snel een niet doorschijnend jurkje aan. Héél even twijfel ik of ik mijn witte nieuwe zomerjurkje aan trek en dan maar zonder onderbroekje en BH op pad ga maar bij nader inzien houd ik mijn broekje toch maar wel aan.
Ik ga lekker op de fiets. Het is wat koeler dan ik had verwacht. De koele lucht langs mijn blote benen voelt heerlijk, en dan die wind, zo lekker tussen de beentjes…..
Vanwege de kou krijg ik dus wel automatisch harde tepeltjes.
Het is één lange rechte weg naar de winkel, ik ben er zo. Terwijl ik mijn fiets op slot zet zie ik enkel een verkoper achter de balie staan. Er is volgens mij verder niemand aanwezig. Ik stap binnen en de verkoper kijkt op. Het is een al wat oudere man, ik schat hem rond de 55. Hij is volledig grijs, maar wel mooi grijs. Op de een of andere manier heeft hij iets, iets wat hem best wel aantrekkelijk maakt.
Hij heeft een los, dun broekje en een strak shirt aan. Hij komt volgens mij net terug van hardlopen of zo. Ik schat hem toch zéker 10 a 15 jaar ouder dan mijn man maar zijn lichaam lijkt, in verhouding tot mijn man, wel 30 jaar jonger. Sterke beenspieren, plat buikje, flinke biceps…….. hmmmm.
Hij loopt naar de deur, draait de sleutel om en het kaartje waarop staat gesloten.
“Goedemiddag , ik ben Ron. Officieel zijn we gesloten maar een afspraakje laat ik niet schieten. Ummmm, wij hebben gisteren contact gehad volgens mij.” zegt hij terwijl ik zijn ogen over mijn lichaam zie dwalen..
Ik glimlach.
“Nou, contact gehad nog niet…….we hebben gebeld! Het gaat om die Pfaff naaimachine!” zeg ik met een vriendelijke glimlach.
Hij glimlacht, volgens mij snapt hij de hint.
“Inderdaad, we hebben …..uh….alleen gebeld!”
Terwijl hij het zegt zie ik hem duidelijk naar mijn tieten kijken. Ik heb dat zó vaak. Mannen die je lijken te keuren waar je zelf bij staat. Ik heb altijd het gevoel alsof ze inschatten of ze het op je zouden kunnen.
Mijn tepels zijn nog steeds hard van het fietstochtje en zijn manier van kijken maakt ze alleen maar nóg harder. Ze prikken bijna een gat in de stof van mijn jurkje. Het kan niet anders dan dat hij dat ziet dat ze groeien.
“Nou, dit is hem dan’ zegt hij “De 630. Het paradepaardje van Pfaff.”
Hij komt achter de balie vandaan en loopt naar de tafel waar de machine op staat. Mijn tepels hebben hun werk gedaan. Hij heeft een flinke erectie maar doet net alsof er helemaal niets aan de hand is. Als hij door zijn knieën zakt om de stekker onder de tafel in het stopcontact te steken komt zijn harde lul ineens onder zijn broekje uit. Ik schrik héél even maar neem hem wel direct in me op; hij is niet indrukwekkend groot máár ik zie wél een in verhouding érg grote eikel, met een opvallend dikke rand.
Ik voel mijn kutje spontaan nat worden. Dit is de eerste vreemde pik die ik in 27 jaar in het écht voor me zie. Al die jaren heb ik enkel en alleen die van mijn man gezien, gevoeld en geproefd. Natuurlijk heb ik wel eens iets op een filmpje of foto langs zien komen……maar dit hier, dit, dit was een echte lul, een pik van van vlees en bloed!
Hij gaat weer staan. Zijn lul komt onder zijn broekje uit en kijkt me aan. Hij vraagt of ik weet wat het apparaat allemaal kan. Met mijn ogen overduidelijk gericht op zijn erectie schud ik nee.
Hij trekt zijn broekje nog wat verder omhoog, lijkt het volgens mij expres te doen. Het volledige zaakje bengelt nu zichtbaar voor mijn neus. Zijn ei- vormige behaarde ballen hangen bijna op de tafel. Zijn zak is, in verhouding tot zijn lul, té groot.
Hij laat me de werking van de machine zien met een stukje stof wat hij van een andere tafel pakt. Het is verbazingwekkend wat zo’n machine tegenwoordig allemaal kan. Hij vraag me om van dichtbij mee te kijken. Ik moet daarvoor wel wat voorover buigen, om goed te kunnen zien welke steek hij gebruikt. Ik zie hem gluren naar mijn tieten. Niet dat ik het erg vind, integendeel.
Als ik een paar keer ….hmmm ……zeg vraagt hij me om het zelf een te proberen. Nadat ik verschillende steken in mijn stuk stof zie verschijnen staat hij op. Ik voel zijn ogen over me heen gaan. Hij staat nu recht achter me. Omdat ik voorover sta gebogen is mijn jurkje een flink stuk omhooggekomen en bedekt het nauwelijks nog mijn kont. Mijn doorzichtige kanten stringetje verbergt natuurlijk ook amper iets. Waarschijnlijk verlekkert hij zich nu aan de flinke natte plek in mijn kruis, mijn dikke opgezwollen lippen en mijn best wel in goede vorm verkerende kont!.
Ineens voel ik zijn hand op mijn schouder. Al pratend zakt hij steeds ietsje verder , naar mijn middel. Ik voel zijn handen nog verder afglijden, naar mijn kont, en dat gebeurd allemaal terwijl hij nog steeds gewoon door praat over hoe een mooie lekkere diepe steken er mogelijk zijn en hoe variabel de snelheid van de machine te regelen is. Ik heb hem natuurlijk wel door! Diepe steken en snelheid…….Hij denkt volgens mij aan iets heel anders dan de Pfaff 630.
Ik sta verstijfd stil zeg tot mijn verbazing niets. Ik zou natúúrlijk wél iets moeten zeggen, misschien wel moeten roepen, als keurig nette getrouwde vrouw. Maar mijn aangewakkerde geilheid en de brandende nieuwsgierigheid om na 27 jaar mogelijk een keer mee te maken hoe seks met een andere vent ook alweer voelt zorgt voor totale stilte.
Ik zeg dus gewoon niets en…. en hij stopt dus niet. Zijn vinger gaat nu tergend langzaam tussen mijn bilspleet door naar mijn natte broekje. Mijn kutje tintelt, mijn benen beginnen te trillen. Hij voelt met twee handen aan mijn kont. Knijpt er zachtjes in, links en rechts. Hij trekt mijn stringetje opzij en duwt zijn middelvinger diep in mijn al kletsnatte kut.
Al die tijd praat hij nog steeds gewoon verder door over wat de machine allemaal wel niet kan, alsof er verder niets aan de hand is. Ik voel hoe hij twee vingers in mijn kut weet te duwen. Ik hou dit niet zo heel veel langer vol zo. Ik hang voorover op de tafel en zijn lange vingers gaan alsmaar feller op en neer in mijn soppende kutje. Mijn tepels zijn inmiddels zo hard dat ze bijna dreigen te exploderen.
Hij gaat rechtop naast me staan maar haalt zijn dikke vingers niet uit mijn kutje. Ik ruik en zie zijn glimmende eikel. Met mijn wijsvinger draai ik rondjes rond zijn paarse opgezwollen eikelrand. Hij kreunt luid en zegt trots dat hij met gemak inmiddels drie vingers in mijn inmiddels slurpende kutje heeft weten te duwen. Dat zijn er veel, maar het voelt wél erg lekker.
Ik trekt zijn broek omlaag, zijn lul springt er blij uit. Hij is keihard, flink dik, maar niet écht groot. Zijn glimmende natte eikel is volgens mij zéker net zo groot als zijn dikke stam. Ik draai nog wat rondjes rond zijn eikel met mijn duim en pak zijn ballen een paar keer in mijn hand.
Ron komt achter me zitten, op zijn knieën, en begint mijn kutje te likken. Tergend langzaam en hélemaal anders dan mijn man thuis. Zijn tong raakt af en toe zelfs mijn uiterst gevoelige sterretje. Ron focust zich niet volledig op mijn clitje maar lijkt overal te zijn.
“Wow, Ron……je beft echt waanzinnig lekker…… dit houd ik niet lang vol hoor …….”
Hij zal vast ooit wel eerder gehoord hebben dat hij een geweldige beffer is maar het moedigt hem aan. Hij draait zich wat en terwijl hij zich met 1 arm aan me vastklampt, blijft hij mijn kutje likken én duwt weer twee vingers in mijn kutje. Dit is simpelweg teveel van het goede en ik kom binnen 30 seconden gillend klaar. Hij stopt….. precies op het juiste moment. Mijn man stopt altijd nét te vroeg of blijft juist te lang likken waardoor het lekkere gevoel ineens overgaat in irritatie.
“ Wil je de machine héél graag?” vraagt hij ineens.
“ Natuurlijk, anders zat ik hier toch niet?”
“Hij kost 999€ maar met aftrekkorting wordt dat 899€.”
Ik ben blij verrast en trek direct een paar keer aan zijn lul.
“Verdient, ” zegt hij “ Maar…….de prijs wordt 849€ als je me pijpt en ik verlaag het zelfs naar 749€ als ik je mag neuken.”
Ik schrik van zijn directe taalgebruik maar ik ben zo ongelooflijk geil dat ik het antwoord al wel weet. Maar iets in me twijfelt. Mijn man zit namelijk thuis op me te wachten en geloofd, zelfs als zou ik het opbiechten, never nooit dat IK me door een vreemde vent laat vingeren en met zijn lul aan het spelen ben.
“ We kunnen even je man bellen en vragen wat hij ervan vindt? “ zegt Ron met een glimlach. “De pijpkorting heeft als code DEZE WEEK beslissen , de code voor de neukkorting is VANDAAG beslissen. Zullen we kijken wat je man adviseert?
Enne…zet je telefoon even op luidspreker!”
Ik vind het niet eens zo’n stom idee, pak mijn telefoon en bel Frank.
Hij neemt vrijwel direct op.
“Hoi schatje.”
“ Hoi. Ik zit hier bij de naaiwinkel en ik krijg een mooi aanbod.”
Terwijl ik met mijn man praat legt Ron mijn hand op zijn harde pik. Ik begin hem tergend langzaam af te trekken.
“ Wat biedt hij je dan? “vraagt mijn man.
“ Nou , als ik DEZE WEEK-doe haalt hij 50€ van de prijs af en als ik VANDAAG-doe zelfs 100€.”
Ik laat expres wat woorden weg zodat hij me kan vragen wat DEZE WEEK en VANDAAG voor doe-woorden zijn maar het valt hem simpelweg niet op!
Terwijl ik mijn man wat hoor rommelen en heel even meen de stem van de buurvrouw te horen voer ik het trektempo een klein beetje op. Ron begint direct wat harder te kreunen.
“ Als je vandaag beslist is dat óók binnen deze week dus dan krijg je 150€ korting toch?”
Ik kijk Ron aan. Hij knikt ja! Hij draait zich wat en duwt brutaal zijn lul in mijn mond.
“Schatje???? Hallo ???? …Ik vind het goed hoor. Pak hem voor 749€!! Handel het vandaag direct af!!.” hoor ik Frank roepen.
“Hmmmmm……aaaaagh….gggghhhh.” Ik kan niet antwoorden, met Ron zijn lul in mijn mond, op en neer stotend. Zijn enorme eikel vult mijn mond volledig. Ik duw het gesprek weg.
Ron komt nu achter me staan, duwt me iets voorover en stopt 2 vingers in mijn kut waarbij hij met zijn duim af en toe ook even over mijn sterretje aanraakt. Dit is heerlijk.
Dan komt hij weer naast me staan, duwt zijn lul opnieuw in mijn mond en gaat op en neer in mijn mond, in exact hetzelfde tempo als zijn vingers in mijn kutje. Langzaam, snel, langzaam etc.
Hoe geil ik ook al ben, ik wil eigenlijk dus NIET neuken. Ik heb altijd geroepen dat ik me kan voorstellen dat je in een geile of dronken bui jezelf een beetje laten vingeren, of dat je iemand met een lekkere lul aftrekt, dat moet kunnen. Een andere vent pijpen of je laten beffen vind ik eigenlijk al een klein stapje te ver maar als je jezelf laat neuken is het toch wel écht vreemdgaan, vind ik. Bij neuken ligt voor mij dan ook echt de grens.
“Ron, kan ik de deal aanpassen? Kan ik het neuken vervangen door iets anders? Ik denk namelijk niet dat ik het kan Ik denk dat ik dichtklap en alles ineens voorbij is op het moment dat je je lul tegen mijn schaamlippen aanduwt.”
Ik zie Ron denken.
“Nou……..als je in plaats van je goddelijke kutje mij een smaaktest aan kan bieden vind ik dat óók goed. Misschien is er zelfs nóg een andere optie? Als ik in je kont mag spuiten doe ik zelfs 200€ van de prijs af.” Ik schud direct nee!
Ik snap zijn 1e voorstel en neem zonder te antwoorden zijn pik weer in mijn mond. Neuken met een andere man is voor mij dus echt simpelweg een stap te ver maar de ándere optie die ik krijg is dus slikken….. laat dát nou iets zijn wat ik óók nog nooit heb gedaan. Ik besluit om het te proberen. Desnoods laat ik op het laatste moment die 100€ schieten, als het echt héél vies is.
Terwijl ik nog steeds geniet van zijn spelende vingers en de steeds duidelijker wordende massage van mijn maagdelijke sterretje begint hij lichtjes te kreunen. Hij pakt met zijn grote handen mijn hoofd vast en begint zijn lul steeds sneller in mijn mond te stoten. Zonder me te waarschuwen spuit hij ineens een enorme lading sperma in mijn mond. Meerdere malen achter elkaar stoot hij zijn kloppende pik zo diep mogelijk in mijn mond. Ik krijg bijna geen lucht, maar ik kan me ook niet lostrekken, dus ik heb geen andere keus dan te slikken.
Ik heb sperma altijd al vies gevonden en heb dan ook nog nooit, in al die 27 jaar, toegestaan dat mijn man op mijn gezicht of in mijn mond klaarkwam. Maar wat ik nú in mijn mond proef valt me echt enorm mee. Nog stééds vind ik het niet waanzinnig lekker of zo, maar het proeft zeker ook niet vies.
Hij laat mijn hoofd voorzichtig los en slaat met zijn blote hand hard op mijn kont. Alsof er het afgelopen uur niets gebeurd is zegt hij:
“Nou, dit is dus echt de beste machine die je momenteel kan kopen. En als je de machine jaarlijks zelf, op afspraak, komt brengen krijg je er óók iedere keer gratis een persoonlijke smeerbeurt bij. Misschien dat mijn vader de volgende keer zelfs wel wil meehelpen met het smeren. Dan garandeer ik je bij deze dat je 100% tevreden naar huis gaat! ”
Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Ieder jaar een ‘smeerbeurt’? En zijn vader helpt misschien wel mee? Ik zie het direct voor me. Twee van die oudjes die zich verlekkeren aan een voor doen hun jong vrouwtje.
Maar wat moet ik met twee lullen, tegelijk? En wat doe ik als zijn vader een enorme knuppel blijkt te hebben? Of wat als ze me om de beurt willen neuken of me misschien zelfs samen vasthouden en me tot mijn eerste sandwich dwingen?
Mijn kutje plakt, mijn kontje jeukt en de reuk van sperma zit klemvast in mijn neus. Ik pak mijn tas op en vertrek zonder verder nog iets tegen Ron te zeggen. Onderweg, als het tintelende geile gevoel in mijn kut langzaam maar zeker wegebt. merk ik pas dat ik in mijn blote, en nog steeds natte kut op het zadel heen en weer aan het glijden ben. Mijn string ligt waarschijnlijk dus nog in de winkel. Ik heb helemaal niet gemerkt dat hij die uitgetrokken heeft?
Als ik, nog steeds bloedgeil, thuiskom en de huiskamer binnen stap vraagt mijn man hoe het is gegaan en of ik de machine gekocht heb.
“Nog niet. Maar ik ga Ron zo bellen. Als hij de garantie van een gratis smeerbeurt voor de eerste 5 jaren zwart op wit op de koopbon zet hebben we een deal.”
“Goed onderhandeld schatje !!!!!” zegt mijn man.
Het bericht De naaimachine verkoper verscheen eerst op Sexverhalen.com.