Yes de massage salons mogen weer open. Je merkt pas dat je iets mist als het niet meer mag. Dus direct een totale lichaamsmassage geboekt bij een salon in de buurt. Op de afgesproken dat en tijd bel ik aan. Een man doet open. Kom binnen! Wil je dat ik handschoenen aantrek, nou nee dat lijkt mij niet nodig. Hij gaat mij voor naar de behandelkamer. Als je je even uitkleed kom ik zo bij je terug. Naakt neem ik plaats op de massagebank, ik lig op mijn buik als hij terug komt. Netjes legt hij handdoeken over mijn lichaam en begint zijn massage.
Van boven naar onder, hij begint bij mijn schouders, armen, rug, geen plekje slaat hij over. Hij slaat mijn billen over en masseert mijn benen. Tot aan mijn tenen aan toe. Mijn lichaam glimt van de olie. Dan begint hij aan mijn billen. Soms trekt hij ze wat uit elkaar. Ik voel soms zijn duimen vlak langs mijn schaamlippen gaan. Dat zal er wel bij horen. Maar ik merk wel dat ik nat word. Nee dit kan niet, ik probeer me te concentreren op de massage.
Draai je maar even om. Daar lig ik dan naakt. Hij bekijkt mij en legt dan weer de handdoeken over mijn lichaam. Hij masseert de bovenkant van mijn benen, hij gaat steeds verder omhoog. Om hem goed mijn bovenbenen te laten masseren leg ik mijn benen iets verder uit elkaar. Als hij bij de bovenkant aankomt komt hij mijn zijn vingers langs mijn schaamlippen.
Hij moet voelen hoe nat ik ben want hij gaat met zijn vingers vlak langs mijn kutje. Dan voel ik een vinger aan de ingang van mijn gaatje, hij stopt even om te kijken of ik reageer. Maar ik blijft stil liggen, ga asjeblieft door schreeuwt mijn lichaam. Als aanmoediging spreidt ik mijn benen nog iets meer. Dan glijdt zijn vinger naar binnen. Er ontsnapt een lichte kreun, dit is zo lang geleden. Hierdoor aangemoedigd stopt hij er een een tweede vinger bij. Langzaam stoten zijn vingers in mijn klets natte kutje. Nog een vinger erbij, ik ben zo nat dat gaat makkelijk. Hij begint mij harder te neuken met zijn vingers. Steeds harder kreun en hijg ik. Ik trek mijn benen wat naar mij toe wat voor hem het teken is om harder te stoten, harder en harder tot ik het niet meer houdt Mijn geil spuit over zijn hand. Wauw, ik lig nog bij te komen als hij zegt, draai je maar even om.
Hij pakt een kussentje voor onder mijn bekken. Mijn benen wat uit elkaar, mijn kutje nog nadruppend van zijn geile vinger werk. Ik hoor de verpakking van een condoom scheuren, en voel dat hij op de bank klimt. Hij plaats zijn harde pik voor de ingang van mijn kutje. Oef die is best groot, maar hij glijdt heel makkelijk helemaal naar binnen. Dan trekt hij hem er weer helemaal uit, om zijn hard pik vervolgens weer helemaal diep in mijn kutje te stoten. Dit herhaalt hij een aantal keer, ik word helemaal gek. Ik wil dat hij mij neukt. Ik wil zijn harde pik in mijn voelen. Hij voert zijn tempo op.
Steeds harder neukt hij mijn natte kutje. Ik voel dat ik bijna weer klaar komt en dan stopt hij, ik kreun dat hij door moet gaan. Ik wil je gezicht zien als je klaarkomt zegt hij. Ik draai me, lig op mijn rug en spreid mijn benen. Nu zie ik zijn pik mijn kutje in gaan, dat ik dat kan hebben. Hij pakt mijn benen vast voor meer houvast en begint hard en diep te stoten. Steeds voel ik zijn pik mijn kutje helemaal vullen. Ik kreun en hijg en hij gaat harder en harder. Mijn kutje spant zich aan om zijn hard pik en weer kom ik klaar. Omdat hij door blijft neuken houdt mijn orgasme lang aan. Dan voel ik dat hij gaat komen. Nog een paar stoten en hij komt grommend klaar. Hij trekt zijn half slappe pik uit mijn kutje, die nog lekker na druppelt.
Ik kleed mij weer aan en bedank hem, tot de volgende keer zegt hij. Nou dat kan ik beloven, ik kom weer terug.
Het bericht De heerlijke massage verscheen eerst op Sexverhalen.com.