Zomer vorig jaar, mijn gezin was al een week in Tsjechië toen ik op het idee kwam dat het me leuk leek ze daar te verrassen door een paar dagen langs te gaan op de camping, uiteraard vertelde ik dit Gabrielle (mijn beste vriendin) en zei vond dit een top idee en zei zelfs als grap wel mee te willen gaan.
Deze opmerking nam ik in me op en de volgende dag vroeg ik tegen beter weten in of ze dit daadwerkelijk meende, tot mijn verbazing gaf ze als antwoord ja waarom niet ben toch alleen op het moment (dit omdat haar dochter een paar dagen weg was met haar oma).
Ik vertelde haar dat mijn plan was om op dinsdag nacht vroeg te gaan rijden en dan onderweg ergens een hotel te nemen en de dag er na het laatste stuk te doen, Gabrielle gaf als antwoord dit prima te vinden en begon direct de plannen verder te omschrijven, ondertussen genoot ik van haar enthousiasme en van het idee dat ik een lange tijd alleen in haar gezelschap zou vertoeven.
Plots kwam het idee in me op van het hotel onderweg, ik vroeg haar hoe we dat gingen doen, gaan we twee kamers nemen of nemen we gewoon 1 kamer, dit om de kosten te drukken. Gabrielle verraste me wederom door als antwoord te geven, nee ben je gek 1 kamer maar, ik slaap toch in me pyjama zei ze lachend. prima zei ik en boekte een hotel in Dresden in de oude stad vlakbij het oude centrum.
De dinsdag naderde snel en op de dinsdag zelf gaf ik aan rond 4 uur s ’nachts bij haar voor de deur te staan, zo gezegd zo gedaan en ik reed om half 4 richting haar woonplaats om haar op te halen.
Bij haar voor de deur stond ze al met een grote glimlach in de gang achter de deur te wachten en met een zwaai gooide ze deur open, haar betoverende glimlach hield me even in mijn greep, en na de knuffel die we altijd uitwisselde pakte ik haar spullen en bracht deze naar de auto.
Wil je eerst nog koffie? riep ze achter me aan, ja lekker was mijn antwoord en terwijl ik terug liep liep ze voor me uit en kon ik genieten van haar prachtige achterwerk in de joggingbroek die ze aan had getrokken voor de reis, wat was het toch een mooie vrouw dacht ik nog voor ik de koffie aanpakte die ze me aanbood.
Terwijl ik van me koffie genoot bekeek haar nog eens van top tot teen, de joggingbroek ging over in een strak T-shirt met daarover heen een dun vestje, haar mooie lange zwarte haren hingen losjes over haar schouder en terwijl ze vrolijk kletste over de reis dronk ik mijn koffie met een grote glimlach op omdat ik me realiseerde de komende uren te mogen genieten van deze prachtvrouw naast me op een stoel in de auto. Terwijl ik ook zeker wist dat zelfde mooie vrouw absoluut niks meer met mij wilde dan de goede vriendschap die we hadden, ook al had ik in het begin alles uit de kast gehaald om haar voor mij te winnen, ze heeft altijd vol gehouden dat er niks meer dan een vriendschap tussen ons kon zijn, jammer maar helaas voor mij maar toch genoot ik elke keer van de aanblik die ze me bood met haar prachtige uitstraling.
De reis door Duitsland verliep voorspoedig en we schoten lekker op (zelfs Gabrielle had ik een groot deel laten rijden terwijl ik normaal er altijd op stond om zelf te rijden)
We stopten regelmatig om de benen te strekken of om mij de tijd te gunnen om even te roken.
Rond 12 uur in de middag vielen haar ogen dicht naast me, haar vestje had ze uitgetrokken en ze had haar stoel iets achterover laten zakken, ik genoot van de aanblik die ik nu had over haar mooie lichaam, haar strakke T-shirt leek nu nog wel strakker te zitten en door de stof zag ik de contouren van haar bh, ik moest me echt concentreren op de weg nu.
Rond 16:00 reden we dan ook de oude stad van Dresden binnen, en reden rechtstreeks naar ons hotel, daar aangekomen zetten we de auto in parkeergarage onder het hotel en begaven ons naar de receptie, boven op de kamer aangekomen gooiden we onze tassen in de hoek en keken lachend naar het grote twee persoons bed, ik mompelde iets van sorry want had gedacht dat het twee bedden waren die uit elkaar zouden kunnen , maar wat bleek het was gewoon een kingsize twee persoons bed, Gabrielle keek me lachend aan met pretoogjes en gaf me een por, goed geregeld hoor zei ze lachend en wees op het bed, ik voelde me voor het eerst sinds lange tijd een beetje rood worden en wist ff niks te zeggen. Gabrielle kreeg de slappe lach van mijn uitdrukking op mijn gezicht en gaf me een kus op mijn wang, ze pakte het goed op dus.
Terwijl ik zei dat ik even wilde douche voor we zouden gaan eten  zei Gabrielle iets vergeten te zijn uit de auto mee te nemen, en liep heupwiegend weg de kamer uit. Terwijl ik met de gedachte aan haar heerlijke billen onder de douche stapte en via het warme water probeerde de vermoeiende reis van me af te spoelen. Terwijl ik stond te douchen bedacht ik me dat mijn scheerspullen nog in de tas zaten, ik wachtte tot ik Gabrielle weer binnen hoorde komen en vroeg haar door de deur heen of ze deze even wilde brengen naar me, ik riep er nog achteraan zet maar om het hoekje van de deur.
Nog geen minuut later zwaaide de deur open en tot mijn verbazing stapte ze gewoon de badkamer in, gelukkig was de douche cabine redelijk beslagen zodat we elkaar door een soort mist zagen.
En nu? Hoorde ik haar vragen. Zet maar neer dan pak ik he zo wel, antwoordde ik.
Ja daag, antwoordde ze, dan word de gehele douche drijfnat, je doet die deur maar even open heb echt wel vaker mannen gezien hoor.
Dit zag ik als een uitdaging en zwaaide de deur open, ik kon een grijns niet onderdrukken toen haar blik even snel naar beneden ging, en tot mijn verbazing was haar Joggingbroek verdwenen en had zij alleen nog maar haar shirt aan, jammer genoeg was het shirt lang genoeg om tot aan haar heupen te reiken dus al te veel zag ik niet. Ze reikte me mijn scheerspullen aan en ik stapte de douche weer terug in, ik kleed me even om voor het eten zei ze en liep de badkamer weer uit.
Terwijl ik me begon te scheren gingen mijn gedachten en fantasie hard aan het werk, dat merkte ik ook doordat er iets begon te steigeren tussen mijn beneden, terwijl ik me even later afdroogde probeerde ik mijn gedachten te verzetten, wat niet erg lukte en dus moest ik met een flinke bult onder mijn handdoek de kamer in om mijn spullen te pakken.
Terwijl ik nonchalant probeerde naar mijn tas te lopen  zag ik Gabrielle voor de spiegel staan, ze had zich omgekleed en was nu gekleed in een wit kort strak zomerjurkje waar haar billen perfect om aandacht riepen. Doordat het licht wat van de spiegel afkwam op haar scheen kon ik zien dat er een licht gekleurde string onder haar jurkje zat. Ik bleef 1 seconde te lang kijken naar haar billen, en Gabrielle vroeg met een glimlach of het beviel wat ik zag, ik grijnsde naar haar via de spiegel en antwoorde, zeker, beter dan een joggingbroek.
Na het aankleden liepen we langs de receptie beneden en gingen op weg naar een restaurant op 10 minuten loop afstand, onder weg gaf Gabrielle mij een arm en samen liepen we door de straten van Dresden, terwijl de mannen goedkeurend naar de vrouw aan mijn arm keken kwamen we aan bij het restaurantje, een mooie tafel in de hoek van restaurant en we bestelden een heerlijke maaltijd on der het genot van een glaasje wijn.
De avond verliep zoals altijd als ik met haar was gezellig kletsend en onder de nodige aanrakingen (dit deed deze spontane dame altijd bij me) genoot ik vaan haar gezelschap en moest mijn fantasie beheersen om te zorgen dat er in mijn spijkerbroek geen bult zou ontstaan.
Op een gegeven moment was het onderwerp toch op seks aangekomen , Gabrielle boog zich iets voorover omdat ze automatisch wat zachter was gaan praten, dit gaf een mooie inkijk op haar prachtige borsten die zoals het leek smeekte om aandacht vanuit het witte jurkje, bevallen die ook? Zei ze fluisterend toen ik wederom te lang naar dezelfde plek staarde, ja hoor zei ik , bevalt prima
Gabrielle kwam nog iets verder naar voren gebogen en zei: weet je van wijn en warm weer raak ik toch altijd een beetje opgewonden, ze bleef me strak aankijken op zoek naar mijn reactie.
Ik dacht bij me zelf: nu of nooit en boog iets meer naar haar toe en drukte een kus op haar mond, tot mijn verbazing trok ze niet terug maar gingen haar lippen van elkaar en kort maar krachtig vonden onze tongen elkaar voor een innige kus.
Toen ik weer achterover op mijn stoel zat, schoof Gabrielle haar bord naar mijn kant stond op en kwam op stoel naast me zitten.
Zo zei ze, dit praat wat makkelijker en legde haar hand op de binnen kant van mijn dijbeen en begon deze van onder naar boven te strelen. Terwijl zij haar hand langzaam op en neer bewoog bestelde ik nog gauw twee wijntjes bij de ober, Gabrielle keen me aan en zei glimlachend hmmmmm ondeugd. Ik kuste haar nogmaals brutaal en wat voor mijn gevoel veel te kort was, was daar ineens de ober met de bestelde wijn, met een kuchje haalde hij ons uit onze kus en zetten de glazen neer, we proosten nogmaals en kletste verder alsof er niks gebeurt was, behalve dan dat haar hand nu wel steeds wat hoger kwam en meer begon te kneden, waardoor mijn broek uiteraard steeds strakker begon te zitten.
Na zo nog even gezeten te hebben besloot ik de rekening te vragen en rekende de maaltijd af. We liepen richting de uit de uitgang en liepen weer gearmd door de zwoele zomeravond terug naar het hotel, de hele weg twijfelde ik wat te doen, tot 5 minuten voor het hotel ik mijn kans besloot te wagen, ik liet haar arm los en sloeg een arm om haar heen en trok haar dichter tegen me aan, direct sloeg ook zei haar arm om me heen en zo liepen we verder, de laatste paar 100 meter liet ik mijn hand langzaam via rug naar beneden glijden om net boven haar billen uit te komen, even hield ik in maar liet toen mijn hand langzaam zakken tot op 1 van haar billen en begon deze op en neer te strelen, Gabrielle keek me van opzij aan en fluisterde: dat mocht even duren. Nu wist ik het zeker deze mooie vrouw zou voor 1 nacht  van mij zijn en ik kneep eens goed in haar bil. Terwijl we de receptie voorbij liepen richting de lift lieten we elkaar los. Eenmaal in de lift pakte ik haar beet en zetten haar met haar rug tegen de  wand aan en drukte mijn mond op die van haar, onze tongen vonden elkaar weer voor een innige kus en mijn handen gingen nu brutaal op onderzoek uit.
Via haar heupen bereikte ik de onderkant van haar jurkje en begon op en neet te strelen langs haar mooi gebruinde bene, net voor ik de gladde stof van haar string bereikte hoorde we een ping dat de lift ging stoppen. Ik liet haar los en ging naast haar staan. De deuren gingen open en een ouder echtpaar stapte de lift in en bekeek ons, de man glimlachte toen hij de kleur op de wangen van Gabrielle zag en gaf mij een knipoog, de lift ging verder omhoog en stopte op onze verdieping.
 
Eenmaal bij onze kamerdeur aangekomen trok ik Gabrielle mee naar binnen en sloot de deur achter ons af, ik greep  Gabrielle onder haar oksels en pareerde haar op het kastje wat in de gang stond, ik ging tussen haar benen staan en mijn lippen begonnen haar net te kussen. Met beide handen kon ik nu via haar dijbenen al strelend omhoog tot aan de gladde string komen, op het moment dat ik deze bereikte en mijn vingers over de stof liet glijden kreunde ze zacht en ging haar ademhaling iets sneller.
Mijn mond was nu via haar hals aangekomen bij de aanzet van haar heerlijke borsten die samengeperst in de bh strak vooruit stonden, mijn handen verlieten haar benen en string en gleden samen met haar bandjes van de jurk vanaf haar schouders naar beneden, toen de jurk haar bh vrij gaf verkenden mijn handen de twee heerlijke borsten door de stof heen.
Ik liet mijn handen naar de achterkant glijden en ontdeed haar door middel van de sluiting los te maken van haar bh, aandachtig bekeek ik haar prachtig gebruinde borsten met de kleine tepels die strak naar voren stonden, ik sloot mijn lippen om een van de tepels  en begon deze met mijn tong te bewerken terwijl mijn handen weer richting haar string gingen.
Bij haar string aangekomen deed ik met een hand deze opzij zodat mijn vingers van de andere hand nu vrij spel hadden en deze de vochtige schaamlippen begonnen te masseren, ondertussen ging mijn mond van de ene borst naar de andere.
Gabrielle begon door het gestreel van mijn vingers op haar intieme plek steeds luider te kreunen en te kronkelen op het kastje, tijd voor meer actie vond ik!
Ik liet haar borsten met rust en zocht met mijn tong via haar buik de weg naar onder, zakkend door mijn knieën kwam ik nu voor haar zittend recht voor haar intieme plek, de string nog steeds opzij houdend liet ik mijn tong nu over haar schaamlippen glijden.   Een luide kreun was het gevolg van boven mij, met een vinger ging ik bij haar naar binnen terwijl ik mijn op haar klit zette, ik zoog en likte haar klit terwijl mijn vinger nu in rap tempo in en uit haar ging, al snel voelde ik  haar verkrampen om vervolgens met een diepe zucht over te gaan in haar orgasme, ik bleef in hoog tempo haar vingeren  en likken terwijl de sappen rijkelijk begonnen te stromen uit haar.
Na haar intense orgasme had ze even tijd nodig om bij te komen, ik tilde haar van het hal kastje af en nam haar in mijn armen mee naar het bed.
Terwijl ik haar op het bed had neergelegd ontdeed ik mijzelf van mijn shirt en spijkerbroek, vanaf het bed keek ze onder haar zwarte lokken door naar mijn boxer waar zich inmiddels een flinke stijve heer had opgericht. Ik nam plaats op het bed en wilde gelijk door gaan bij haar borsten, Gabrielle duwde me echter op mijn rug op het bed en kwam iets overeind, jou beurt nu fluisterde ze zacht, om vervolgens me een hete tongkus te geven en daarna langzaam af te zakken met haar mond via mijn tepels en buik richting mijn stijve lul.
Met haar handen trok ze nu mijn boxer naar beneden en keek even belangstellend naar de paal die tevoorschijn sprong, ze nam een van mijn kale ballen in haar mond en begon deze heerlijk te verwennen met haar mond terwijl ze zachtjes aan mijn pik trok. Toen mijn ballen goed onderhanden genomen waren door haar mond vond ze het tijd worden voor meer, ze werkte met haar tong langs mijn lul langzaam naar boven en zonder te stoppen gleed haar mond ineens over mijn eikel en begon ze heerlijk op mijn lul te zuigen, steeds dieper verdween mijn lul in haar mond, terwijl mijn ballen nu door haar handen gekneed werden.
Ik voelde al dat dit niet lang zou gaan duren, wat kon deze vrouw pijpen zeg. Binnen no time voelde ik hat zaad al opborrelen en waarschuwde haar dat ik bijna ging komen, Gabrielle trok zich er niet van aan en zoog op het zelfde tempo door, plot verstijfde ik en met kracht spoot ik de eerste straal van mijn zaad haar mond in, onverstoorbaar slikte ze alles keurig door en likte daarna mijn lul mooi schoon. Nadat ze klaar was en alles keurig had doorgeslikt kwam ze omhoog en zei: dit was lekker, terwijl ze lachend haar lippen aflikte.
Even een rust momentje met een glas champagne uit de minibar er bij. Terwijl we genoten van het heerlijk vocht streelde ik met mijn vrije hand door haar mooie zwarte haren.
Kijken naar haar heerlijke lichaam stak mijn lul zijn kop weer op te teken dat de tweede ronden kon beginnen, ik pakte het glas uit haar hand en zette dit op het nachtkastje.
We begonnen weer te tongen en Gabrielle zocht meteen met haar handen mijn inmiddels weer stijve lul op en trok hier zachtjes aan.
Ik kroop van haar af en vroeg haar zich om te draaien en op handen en knieën te gaan zitten, terwijl ze dit deed  keek ik verlekkerd naar de mooie perfecte billen die in mijn gezichtsveld kwamen, ik kon het niet laten om de beide billen eerst te kussen en ze eens uit elkaar te trekken, ik nam plaats achter haar en hield mijn lul tegen de natte schaamlippen aan, nadat ik deze een paar keer door haar natte poes had gehaald duwde ik hem rustig naar binnen. Gabrielle kreunde: ja neuk me, neuk me stevig, en terwijl ik nu voorover leunde om haar heerlijk borsten vast te pakken schoof ik mijn lul over de vollen lengte bij haar naar binnen. Ik nam een behoorlijk tempo aan en het gekreun van de mooie zwartharige dame werd alweer luider.
Na een paar minuten zo in hoog tempo doorgeneukt te hebben besloot ik dat het tijd was om haar eens op mij te laten zitten en haalde mijn lul uit haar poesje, een teleurgestelde kreun ontsnapte uit haar mond.
Ik liet mij op mijn rug op het bed vallen naast haar en trok haar aan haar arm over mij heen, Gabrielle snapte direct wat de bedoeling was en gooide haar been over mij heen zodat mijn lul nu recht naar haar poes wees, met een hand pakte ze mijn paal vast en maneuvreerde deze bij haar naar binnen, met een diepe zucht liet ze de stijve lul in een keer geheel verdwijnen in haar heerlijk poes.
Ik greep in beide handen nu haar borsten terwijl zij rustig op mijn paal begon te  rijden, ik genoot van de uitdrukking op haar gezicht die puur genot uitstraalde en bleef haar prachtige borsten met mijn handen kneden en de tepels te bewerken.
Na korte tijd zo geneukt te hebben trok ik Gabrielle naar voren zodat ik haar kon kussen, hierdoor moest ik haar borsten loslaten maar konden mijn handen mooi gelijk op haar bollen gelegd worden.
Ik besloot haar nu heerlijk in hoog en hard tempo te neuken dus trok haar nog iets verder omhoog zodat ik nu vanaf onder mijn lul hard haar kutje in en uit kon laten gaan. Het gekreun van Gabrielle werd weer luider en mijn tempo ging nog iets sneller, haar hoofd lag nu naast me in het kussen en terwijl ik hard doorneukte hoorde ik haar ineens een kreet slaken en kreunend en gillend kwam ze wederom klaar.
Nadat haar orgasme over was rolde ze van ma af en ging op haar rug liggen, ik kroop over haar heen en duwde mijn lul tot aan de wortel bij haar naar binnen, met lange forse halen neukte ik me nu in rap tempo naar mijn hoogtepunt wat dan ook niet lang op zich liet wachten en op het moment dat mijn eerste straal mijn lul verliet kwam ook Gabrielle voor de derde keer klaar deze avond, uitgeput maar voldaan ploft ik naast haar neer, en  onze monden vonden elkaar voor nog een intieme kus, dit beloofde nog een lange heerlijke nacht te worden met deze prachtige zwartharige dame.
Het bericht De Gedroomde reis met Gabrielle verscheen eerst op Sexverhalen.com.