Op internet had ik een contact advertentie gezet als een man die graag naakt is en zich zo graag laat zien aan vrouwen, dit leverde een reactie op van een vrouw van ongeveer mijn eigen leeftijd. We besloten elkaar te ontmoeten en spraken af wanneer ik naar haar toe zou komen, ik parkeerde de auto en de voordeur werd al geopend en daar stond een leuke vrouw.
Na me voorgesteld te hebben werd ik binnen gelaten en al snel stonden we in de kamer verstrengeld in een dikke knuffel die afgesloten werd met een lange tongzoen. Door Anja werd al snel mijn trui uit gedaan en ging ze op de knieën om schoenen en sokken te verwijderen voor ze mijn broeksriem rits en knopen los maakte om vervolgens mijn broek uit te doen.
En aangezien ik geen onderbroek aan had stond ik zoals ik het graag heb volkomen naakt tegen over een geklede vrouw. We gingen naast elkaar op de bank zitten zodat ik onder haar rok kon kijken en ontdekte dat zij geen slip aan had en een mooi geschoren kutje. Ze kwam tegen mij aanzitten en verteld wat over zich zelf zoals dat ze drie volwassen kinderen had twee meiden en een jongen.
Ik begon langzamerhand door haar trui met haar borsten te spelen en mijn lul begon te groeien en ik werd na even wat brutaler en mijn handen schoven onder haar truien zetten hun werkzaamheden verder.
En wij hoorde “goh ma is dat je date” haar dochter stond in het deurgat te kijken en stelde zich voor en ging zitten, Anja antwoordde ja schat maar hij moet wel verder gaan met wat hij bezig was. Ik maakte haar beha los en zette mijn werkzaamheden verder terwijl mijn lul bleef groeien tot hij zijn maximale grote had bereikt, ik vond dit een erg geile situatie zoals die nou was ontstaan.
Door dat ik haar borsten masseerde en aan haar tepels trok werd Anja ook geil en draaide al snel zo dat ik bij haar schaamlippen kon wat mij al snel op het idee bracht om haar te laten klaarkomen en begon haar te vingeren.
Eerst even haar klitje masseren en dan twee vingers bij haar naar binnen schuiven tot ze zuchtend klaar kwam ( met deze bezigheden waren we haar toe kijkende dochter alweer vergeten).
Dan ging ik op mijn knieën voor de bank zitten om mijn hoofd in haar kruis te steken en haar klitje met mijn tong te bewerken en stak intussen drie vingers in haar kutje zo werd ze gelikt en gevingerd gelijk wat haar al snel bij een tweede orgasme bracht.
Dan kwam ik aan de beurt en ze nam mijn lul die nog steeds erg stijf was in haar mond en begon mij te pijpen en al snel voelde ik mijn zaad omhoog komen en kwam lekker in haar mond klaar er was teveel zaad voor haar om door te kunnen slikken en er liep een deel langs haar mond hoeken over haar kin.
We keken elkaar gelukkig in de ogen en onze lippen vonden elkaar weer waarna ook onze tongen elkaar weer vonden, even later ontdeed ik haar ook van de overtollige kleding. En begon ik haar weer te likken en te vingeren in standje 69 zodat zij zich over mijn lul kon ontfermen wat ze dan ook meteen deed en hem al snel weer stijf had.
Ze likte de restjes sperma van mijn lul af en hij stond al snel weer in zijn grootste stand terwijl Anja weer heerlijk klaar kwam en te kennen gaf geneukt te willen worden. Dus namen we de goede positie in en zette ik mijn eikel voor haar kutlipjes en ramde ham in een keer helemaal naar binnen.
Zo bleven we even liggen zo dat ze van het gevoel dat een grote dikke lul in een vrouwenlijf geeft kon genieten.
Dan schoof mijn lul weer naar buiten tot alleen de eikel er nog inzat om vervolgens weer naar binnen te gaan, eerst langzaam maar steeds iedere keer een beetje sneller. Tot ik volspeed ging en mijn ballen tegen haar billen kletsten bij iedere keer dat ik er helemaal in zat.door dat we beide al klaar waren gekomen duurde het nu wel een tijdje vooral eer het weer zover was Anja kwam kreunend klaar en vlak daarna spoot ik onder een luid gekreun mijn sperma bij haar naar binnen.
We bleven op elkaar liggen met mijn lul nog steeds in haar tot we door een geluid weer uit onze roes gewekt werden, we keken rond en zagen haar dochter…
Het bericht Date verscheen eerst op Sexverhalen.com.