Tijdens de wereldwijde Corona-pandemie is uiteindelijk na de 7e Corona-golf door de nieuwe wereldorde bepaald dat alle nog vruchtbare vrouwen op de eerste dag dat het virus echt verdwenen is verplicht met alle nog vruchtbare mannen – mits genetusch geen familie – moesten paren. Dus is iedereen bij de verplichte extra vacvinatie meteen gechipt. Via een app aanwezig in de broedcentra zou het dan met de chip inloggen zijn en je melden bij de aangewezen partner van het andere geslacht.
Het is vandaag dag 1 van de nieuwe jaartelling (PostCorona ofwel PC).
In de Jaarbeurs in Utrecht checkt een bloedmooie vrouw, Annabel, hoogblond 90-60-90 23 jaar oud uit Deventer in. Poedelnaakt met een cup D en lichtgroene ogen en ontdaan van alle schaamhaar gaat ze klaarliggen op een voormalig IC-bed. Zij mag gaan neuken met de 42-jarige Eric uit Copenhagen. Hij is 1.90m en met 95 kg en met een flinke staaf van 23 cm behept ook poedelnaakt met felblauwe ogen ook ontdaan van alle schaamhaar.
Het is wat onwennig. NewOrderNewsNet (NONN) zendt dit live uit op internet-TV als voorbeeld voor de in totaal 150.000 vruchtbare mannen en 500.000 vruchtbare vrouwen ter wereld die er nog zijn. Ook zijn er mensen bij van de WereldGenetischeDatabase (WGD) om samen met NONN elke grnetische band tussen de neukpartners uit te sluiten. 30 meter verder ligt Pjotr uit Leningrad 27 jaar, donkerbruine ogen, 1.82m met een lul van 19 cm ook op dezelfde manier kkaar. Hij mag gaan paren met Ula uit Utah, een echte Creoolse schone, 85-62-95 met echte melktieten Cup C die op het punt staat hem te bestijgen. Zij is pas 17.
De camera’s draaien, elke neukbeweging wordt vastgelegd. Ulah wordt al snel volgespoten door Pjotr die dat nog 2x weet te herhalen terwijl Eric van de spanning eerst te vroeg klaarkomt vóót hij Annabel weet te ontmaagden en meteen te bevruchten. De wereldvlag met daarin de vijf Olympische ringen voorzien van een mannelijk en een vrouwelijk symbool in regenboogkleuren wirdt gehesen. Nu de andere bevruchtingssessies wereldwijd starten. Over ongeveer 9 maanden hopelijk zoveel mogelijk babynieuws. We gaan ervoor binnen 30 jaar de wereld weer goed bevolkt te hebben. De niet-vruchtbaren zullen alle niet-neuk-werk doen. Leve het Wereldwijde Aardgenootschap Neuken & Klaarkomen (WANK)!.
Het bericht Dag 1 Postcorona – De nieuwe tijd verscheen eerst op Sexverhalen.com.