Coco zag er zalig uit zeg, die stond mij bij m’n huis op te wachten, en hoe. Ze droeg een latex/pvc verpleegsters-jurkje van wit hoog-glanzend materiaal, toen ze uit de auto stapte. Net boven haar rechterborst zat een roze kruis, en haar verpleegsters-kapje of mutsje op haar hoofd, was ook voorzien van een klein roze kruisje erop. Haar voeten waren voorzien van roze gelakte teennagels en eveneens hoog gehakte roze schoenen, maakte het plaatje geweldig compleet. Haar handnagels hadden dezelfde kleur en kleine roze oorbellen, maakten haar uniform compleet af. Coco had een driekwart liter waterfles bij zich, en vulde deze uit de watertank. Geweldig uitzicht heb je hier, werd mij gezegd, en ze sprak nu al meer, dan onze eerste twee ontmoetingen. Loop mee, dan zal ik je alles even laten zien, en wat zie je er weer prachtig uit, zei ik haar ook.
Laat maar zien, je huis, werd er gezegd en haar pakje wat ze droeg, bleek er eentje voor de erotische shows te zijn. Ga jij de bus rijden voor onze shows, vroeg ze. Dat was eigenlijk wel de bedoeling, zei ik, mits iedereen het met elkaar goed zou vinden. Tenminste, zo stelde Linda het aan mij voor. Ik begreep dat de rest en ik het wel zagen zitten, maar ik begrijp nu, dat als jij er niet in mee gaat, het niet door zal gaan. En wat vind je daar van, vroeg ze mij. Nou ja, ik ga niet ontkennen dat ik knijter-verliefd op je ben, vanaf onze eerste ontmoeting. Je bent een prachtvrouw Coco, en ik weet zeker, dat het wederzijds is vanaf jouw kant. Nog nooit zoiets gevoeld als bij jou, hou maar op, zei ik haar. We keken elkaar aan en Coco stortte zich in mijn armen, we kusten elkaar en een intense tongzoen volgde. Ze rukte zich los, liep naar de tuin en klokte haar fles water weg om later deze weer te vullen. Maar ik weet, dat jij geen jaloerse man zoekt, die stik-jaloers is, als jij sexy op het podium staat en je squirt-techniek demonstreert. Maar ik weet niet hoe alles gaat lopen in mijn leven en soms kan je niet meer dan afwachten Coco luisterde wat ik zei, liep wat op en neer te ijsberen en beet op haar lip terwijl ik was gaan zitten. Hoe weet jij dat nou, zit je in mijn hoofd ofzo, vroeg ze toch best licht geïrriteerd. Nee nee, maar jij twijfelt erover dat ik de bus ga rijden, dus ik kan dat beter misschien niet doen. Linda zei mij dat ik niet teveel mocht vragen aan jou, ik hou me daar dus aan. Mooi, zei Coco, heel goed, ik wil mijn priveleven graag zo houden. Soms draaf ik door en wil ik mensen helpen als een soort amateur-psycholoog.
Sorry van mijn kant Coco, mijn gevoelens zijn nogal erg van de kaart, toen ik jou ontmoette. Misschien kunnen we anders maar beter afscheid nemen van elkaar hier, anders wil ik jou misschien wel te graag helpen. Ze liep op me af, keek verschrikt op naar mij en pakte mij hierna om m’n middel vast. Ze zei niks en ik nam haar in m’n armen vast. Zo stonden we een tijdje en uiteindelijk loodste Coco mij in een rondje, zodat we in feite heel langzaam dansten. Ik zag haar gezicht niet, dat had ze tegen mijn borst aan gedrukt. Ik voelde een druppel of wat op m’n arm vallen, en ik deed haar hoofd iets opzij. Tja, ze huilde licht zonder geluid te maken, die had wat negatieve dingen mee gemaakt. Als jij dat wil, snikte ze zacht, moeten we maar afscheid nemen. Natuurlijk niet, gaf ik aan, ik ben geen opgever Coco. Graag probeer ik het leven leuk door te komen en hopelijk pas jij daar in. Ik ook niet, ik geef nooit op, lachte ze door haar tranen heen, ik heb al veel overwonnen. Dus we blijven gewoon contact houden, vroeg ze. Wat dacht jij, het lijkt er gewoon op dat jij de vrouw voor mij bent. Ben zo in de war geraakt dat ik jou zag, alles spookt door mijn hoofd, zeiden we tegelijkertijd. We keken elkaar aan en schoten in de lach. En hierna nam ik haar stevig in mijn armen en kustte ik haar tranen weg, wat uit liep op een flinke tongzoen. Ik tilde haar onverwacht in mijn armen op, waarna ze een gil slaakte. Zo knapperd, ff afkoelen zei ik haar en liep met haar in m’n armen, zo de vijver in. Nee nee nee, gilde ze lachend. Ok dan, ik zette haar met dr benen in de vijver, zodat ze niet helemaal onder ging. Ze giechelde van blijheid maar liep er toch vrij vlot weer uit. Ik probeerde haar nat te spetteren en ze vluchtte uiteraard weg, zodat ik haar niet kon raken. Waarom gooide je mij niet onder, lachtte ze mij toe.
Nou, ik ken jou zo kort, voor hetzelfde word je nat, zei ik dubbelzinnig. Wanneer gooi je me dan helemaal in de vijver, vroeg ze. Kom eraan, zei ik en op haar hakken vloog ze meteen weg. Lachend stond ze van: Nee nee, nu niet. Ok, kan de volgende keer ook wel, zei ik weer. Supervrouwelijk stond ze daar op haar natte roze hakken, elke vorm van haar lijf was te zien door de glanzende gladde en strakke stof. Ik zou heel graag willen dat jij mijn lik-slaaf wordt, je likt enorm goed in ieder geval. En doe je dat niet, dan moet ik jou maar straf geven. Ze liep op me af, pakte mijn hoofd in haar handen en vroeg of ik haar lik-slaaf wilde zijn. Jazeker meesteres, dat zou ik best graag willen hoor. Maar ik heb verkering met Coco, een bijzondere mooie vrouw, dus ik kan niet op het aanbod van de meesteres in gaan. Jij bent dus een hele geile mannelijke slet he, zei ze dominant en met glinsterende ogen. Hoelang zou je Coco dan willen likken, vertel dat eens snel, zei ze met giechelende stem. Best wel lang denk ik, als ik maar wat te drinken en eten tussendoor heb, dan zou ik zo haar piercing uit d’r poesje likken. Wat een slet ben jij, je zou gewoon haar piercing eruit likken? Heeft Coco dan een piercing in d’r poesje zitten. Nou nee, dat is het vervelendste eraan, Coco heeft geen piercing erin dus ik kan hem er ook niet uit likken. Ik vind toch dat jij de meesteres moet likken, haar kutje zal wel nat zijn, net als Coco, schaterde ze van het lachen. Heerlijk meesteres, ging ik erin mee. Als ik dan toch niet kan chauffeuren voor u, dan word het sowieso graag likken. Een gelukzalige lach verscheen op haar gezicht, daarnet voelde ze zich door mij geanalyseerd worden en was geïrriteerd. Ik merkte dat en hield maar op met de psycholoog uit te hangen, ik was te dichtbij gekomen.
Meesteres noem je me toch, dat zei jij net toch he??? Jazeker, gaf ik aan. Ik moet jou nu al straf geven, om mij steeds meesteres te noemen. Ik ben een verpleegster geile lik-slaaf, of zie jij dat verschil niet met de meesteres. Sorry mevrouw de verpleegster, ging ik in haar mee. Door de aanwezigheid van Coco om me heen, zie ik momenteel minder sterk. Ze vond dat rollenspel geweldig, ze glom en straalde van schoonheid gewoon. Jij wilt zeker de speciale verpleegster behandeling hebben zo? Nou daar hoef je echt niet blij mee te zijn, twinkelde ze vanuit haar ogen. Opnieuw kusten we elkaar en de opwinding werd groter. Allebei enorm opgewonden, maar Coco wilde de touwtjes in handen houden. Dat leek me het beste om haar vertrouwen te krijgen, ze was vaak teleurgesteld in het leven. Ik vond het best kicken, een bloedmooie vrouw die enorm sexy en vol zelfvertrouwen was in deze rol. Zo meneer, laten we even naar buiten gaan vanwege uw gezondheid, deelde ze mee. Jazeker mevrouw, dat kunnen we wel doen. Niks kunnen, dat moet, naar buiten jij, gaf ze aan. En doe alles maar uit, teveel kleding is slecht voor de gezondheid. Moet ik zitten of staan zuster?. Eerst alles uit, dan kijk ik zo wel verder, was het antwoord. Ik trok alles uit en stond uiteindelijk in mijn blote kont met een redelijke paal. Coco bekeek me uitgebreid en liep een rondje om me heen, ik werd geïnspecteerd alsof ze een keurmeester was.
Ze bekeek mijn lul nou niet direct anders, dan de rest van mijn naakte lijf. Jaja, daar moeten we maar even wat aan doen, hoorde ik zeggen. En ik zag en voelde, hoe Coco over mijn buik streelde met twee handen. Waarom heb jij geen sixpack op de buik, vroeg ze weer. Dan zou ik veel meer moeten trainen, zuster. Zeg ik dan dat jij moet trainen, zei ze met de twinkeling in haar bruine mooie ogen. Nee nee, maar wil ik een sixpack op de buik krijgen, dan moet ik de eerste twee jaar, vierentwintig uur per dag wel gaan trainen zuster. Ze schoot in de lach en gierde het uit, terwijl ik mijn buik vast pakte. Als u goed naar me kijkt zuster, dan ziet u dat ik hier ter plekke al af sta te vallen. Ze kwam met haar lippen naar me toe en opnieuw werd er gekust. Haar ene hand zat om mijn nek en de andere hand liet ze vanaf mijn nek, langzaam over mijn buik glijden. Zalig was dat en ik voelde mijn lul groeien, alleen al door haar gefriemel over mijn borstkas en buik heen. Mijn lul was ze niet eens zo geïnteresseerd in, dat kwam later wel. Ze gleed met haar tong uit mijn mond, likte over mijn kin richting mijn nek, en gleed met haar tong over mijn buik heen. Mijn lul was niet te missen, knoerthard stak hij vooruit. Uiteindelijk ging ze op haar knieën, maar negeerde ze mijn harde paal gewoon. Ze kuste wel uitgebreid over mijn buik en onderbuik heen, waarna ze er weer overheen wreef. Love it, hoorde ik haar zacht zeggen, terwijl ze omhoog naar me keek. Ze kuste mijn toch wel ronde bolle buik, of er een baby in zat. Voorzichtig met de baby zuster, zei ik haar, en ze schoot in een gierende lach. Haar kin raakte mijn lul die kneiterhard was, maar ze bleef zich op mijn buik fixeren. Ze kuste en likte er overheen of ze er aandelen in had. Ze wreef haar gezicht er overheen met haar beide wangen, glijdend over mijn buik. En telkens raakte haar gezicht mijn lul, maar ze schonk er geen aandacht aan. Toen ze met haar linkerwang over mijn buik gleed, pakte ik haar rechterwang vast en streelde haar daar zo overheen. Zachtjes duwde ik haar zo mee over mijn buik en dat vond ze helemaal geweldig en daar was zij niet de enigste in.
Dan deed ze haar rechterwang tegen mijn buik aan, en streelde ik haar linkerwang zacht. Nou, ik kon niet zeggen dat ze ermee zat, dat hadden de andere vrouwen in mijn leven, trouwens ook nooit gedaan. “Zeg ik dan dat jij moet trainen” had ze gezegd tegen mij. Met andere woorden bedoelde ze van: Nee, ik wil geen sixpack zien. Mijn lul veerde op en neer en links of rechts, als ze mijn lul met haar kin of wangen raakte. Als een krolse kat, gaf ze kopjes over mijn buik met haar hoofd en gezicht. Zo had ik het nog nooit mee gemaakt, maar wel dat vrouwen graag tegen mijn borst aan lagen. Ineens en onverwacht, duwde ze mij op de ligstoel en ietsje later voelde ik mijn lul in haar mond floepen, hij werd meteen warm omsloten voor de helft. Wat ze precies deed weet ik niet, maar het was superwarm en kleddernat in haar warme mondje. Ze liet mijn lul voor een minuut in haar mond zitten, waarna ze hem eruit liet floepen en opnieuw over mijn buik kuste. Daarna zoog ze mijn lul weer kleddernat in haar mond, tot ik er voor de helft in zat en kroelde ze met haar haren tegen mijn buik aan. Zo werd ik gepijpt, om hem dan weer uit haar mond te laten floepen, waarna ze mijn buik kuste enof haar gezicht er tegenaan wreef. Hierna stond ze toch onverwacht op en ging wijdbeens boven mij staan, nadat ze haar schoenen had uit gedaan. Met enige moeite kreeg ze de pvc stof van haar jurkje omhoog. Hierna bukte ze meteen wijdbeens en vol op mijn gezicht. Ze veerde nu niet meteen omhoog en zodoende zoog ik meteen, haar complete kutje in mijn mond. Met een gilletje van haar, ontving ik haar kutje in mijn mond en met kracht zoog ik haar meteen naar binnen. Kletsnat was ze al en ik zoog door tot ze haar orgasme kreeg, haar kutje ging mijn mond niet uit. Haar eerste orgasme was al redelijk nat, maar haar tweede orgasme sproeide mijn mond en keel in. Ik kon niet anders dan slikken en zij drukte haar kutje nog krachtiger op mijn gezicht. Haar snel opvolgende derde orgasme, deed mijn mond nog veel meer vol lopen en ik slikte door wat ik hebben kon. Maar het was zoveel, dat het over de zijkanten van mijn hoofd en gezicht spoelde. Het liep langs en/in mijn oren en neus. Ook over mijn kin, liep het zo mijn nek in. Toen moest ik Coco even omhoog duwen, ik stikte zowat van haar vocht, wat ze met enorme kracht in mijn mond spoot.
Alles ok, vroeg ze toen ik hoestend en proestend weer normaal lucht had gekregen. Jaja, het was ineens wel heel veel vocht, lachte ik haar toe. We kunnen stoppen hoor, als je even wil, zei ze bezorgd tegen mij. Nee joh, kom maar op met dat kutje, er zit nog meer in, lachte ik haar toe. Ze zei niks, en maakte met haar twee handen, de vorm van een hart en richtte dat op mij. Ok cowboy, kan de merrie dat geile gezicht weer berijden, vroeg ze mij, toen ze een halve meter boven mijn gezicht hing. Kom maar op merrie, berijd de cowboy. Flats, ze klapte meteen vol op mijn gezicht. Mijn neus zat zowat dubbel en ze hief zich na enkele seconden, meteen weer op. Toen stond ze ongeveer 50 cm boven mijn gezicht en ineens gaf ze een nieuwe warme straal, die langzaam aan krachtiger werd. Ooh hemel, hijgde ze boven mij. Licht hijgend, zeek ze me zo wederom compleet onder. Haaaa, het moet even hoor schatje, hijgde ze verder, zonder haar plasstraal te ondebreken. Kom maar op hoor, ff kijken of je genoeg hebt, zei ik proestend met de volle straal op mijn gezicht. Haar straal werd steeds minder krachtig, maar voor ze leeg was, zat ze zeker richting de twee minuten heen. Ze is leeg, hijgde Coco, ik heb ff niks meer, zei ze doodleuk. Het was maar goed dat ik kaal ben, anders was mijn kapsel doorweekt geweest. Mijn borst en borsthaar was kleddernat, tot aan mijn lul dreef ik van haar gouden douche. Coco drukte haar kutje meteen op mijn gezicht, zodat ik nergens heen kon. Dus ik likte haar weer meteen, zodat ze met een minuut of drie, opnieuw over mijn gezicht spoot vanwege een nieuw orgasme. Aaah jongen, jij hebt er niet snel genoeg van he? Jij bent zeker wel een groot fan, als ik op je geile gezicht kom zitten en die geile smoel ga onder spuiten.
Ik loop niet weg hoor, zei ik en merkte dat ze alweer richting een volgend orgasme dreef. Nou hier dan, er komt er weer eentje, ik ontplof zowat hijgde ze serieus. Opnieuw spoot ze een bizarre lading vocht, die vol in mijn mond belandde en ik kon alleen maar doorslikken, vanwege de kracht waarmee ze spoot. Ze bereed mijn gezicht nog krachtiger, tot ze na een vijfde of zesde orgasme, zich omhoog bewoog en wijdbeens boven me hing. Ja hoor, het poortje ging weer open en ongegeneerd perste ze er toch nog een straal plas uit. Hoppa, ze zat er niet mee, en ik ook niet. Ik had met mijn ex weleens geëxperimenteerd om over elkaar te plassen, maar dat was geen succes.geworden. Coco was anders, of liet ik me juist domineren? Ja he? Ik liet mezelf door haar domineren, dat was het gewoon. Ik had er nooit behoefte aan, maar Coco kwam anders op mijn pad. Ooooh je bent helemaal nat, zei ze met twinkelende ogen voor me staand. Ze liep iets weg van mij, perste zich uit haar pvc jurkje en gooide haar schoenen uit. Compleet naakt was ze ineens, haar DD borsten deinden op en neer. Prachtig gevormde heupen, staken mooi af bij haar wat vollere benen en ronde billen. Een mooi vrouwenbuikje zag ik tegemoet komen en Coco kwam ineens bovenop mij liggen. Eerst lagen we zo enige tijd te tongen, waarna ze over mijn natte buik gleed en mij zo kustte. Opnieuw liet ze haar mond mijn buik kussen en haar haren waren vrij vlot nat geworden, omdat ik nog zeiknat was. Zo gleed ze langzaam naar mijn lul toe, zoog mijn lul zonder handen in haar mond en ze begon met haar twee handen tegelijk, zo over mijn buik te kroelen. We keken elkaar recht in de ogen aan, terwijl ik zag hoe ze mijn pik zoog en haar handen over mijn buik kriebelden. Ze maakte een partij slurp geluiden vanuit haar mond, dat werkte echt wel sfeerverhogend. Af en toe liet ze mijn lul uit haar mond floepen, en likte er uitgebreid overheen. Dit om hem daarna, met een plopgeluid in haar mond te zuigen, terwijl ze mijn buik maar bleef kriebelen met haar handen en vingers. Zo pijpte ze mij door tot ik begon te komen. Aaah schatje, ik ga zo komen hoor, zei ik haar hijgend. Maar Coco zei niks meer en liet mijn lul in haar mond, terwijl ze me maar bleef zuigen en wij in elkaars ogen bleven kijken. Ik kom, ik kom zo hoor liefje, ik kom, ik kom, hoorde ik mezelf maar zeggen. Zo geil en super-intiem, had ik het nog nooit mee gemaakt. Zo kwam ik in elkaars ogen kijkend, klaar in de mond van prachtige Coco. Met enige moeite en licht proestend, zag en hoorde ik, hoe ze duidelijk slikkend mijn zaad weg werkte, terwijl haar handen mijn buik bleven kroelen. Ze slikte alles door, zonder mijn lul vast te houden in haar handen. Ben je gek, haar handen bleven maar over mijn buik masseren en dat gaf een ongekend gevoel, toen ik in haar mond spoot.
Coco liet mijn lul in haar mond en zoog me compleet leeg, ze had wel gezien hoe heftig ik klaar kwam. Tenminste, ik dacht dat ze alles had door geslikt, maar dat was niet helemaal waar. Toen ze mijn pik verslapt uit haar mond liet glijden, zag ik dat ze nog licht gebolde wangen had. Ze kwam omhoog en liet ter hoogte van en in mijn navel, toch nog een restje sperma uit haar mond vallen. Hierna richte ze zich opnieuw op mijn lul, om die even opnieuw, handsfree in haar mondje te gaan zuigen. Haar vingers speelden licht in mijn navel, en vanuit mijn navel, wreef ze dat restje sperma, zoveel mogelijk uit over mijn buik. Toen ze dat gedaan had, stond ze op en ging wijdbeens ruim boven mijn buik staan. Zo trok ze opnieuw haar schaamlipjes open. Opnieuw volgde er best wel een behoorlijke straal plas uit haar doosje. Naar beneden kijkend, zag ze hoe haar straal plas, mijn buik begon te bevochtigen. Met een ietwat rood gezicht, perste ze de laatste druppels eruit. Ik wenkte haar later naar me toe, terwijl ze eerst even af wachtte wat ik bedoelde. Als een verlegen meisje kwam ze op me af en ze snapte later wat ik bedoelde. Maar ik moest haar eerst zeggen, dat ze rustig bij me kon liggen. Ik bij jou, vroeg ze licht argwanend. Ja dat mag, tenzij je niet wil natuurlijk. Ineens dook ze snel naast me op de dubbele ligstoel en ik nam haar meteen in mijn armen. Ze rilde even ondanks dat het buiten helemaal niet koud was, maar vleidde zich uiteindelijk strak tegen mij aan, terwijl ik haar zo in mijn armen vasthield. Uiteraard liet ze zich wat meer naar beneden glijden, om haar mooie hoofd op mijn borst neer te leggen. Ik streelde zacht door haar kapsel, en af en toe over haar rug heen, terwijl ze steeds strakker tegen me aan kwam liggen. Haar ene hand lag onder haar en de andere had ze over mijn buik gelegd. En dit, terwijl ze haar ene been, op mijn beide benen had gelegd. Zo lag ik uiteindelijk rustig met haar, en er werd niks gezegd terwijl we richting de bergen keken. Het was zelfs zo, dat Coco na 20 minuten in slaap viel tegen mij aan, en ze lag lekker te dromen. Vreemd dacht ik, het ene moment tijdens de sex is ze de femme fatale, en het andere moment, weer een verlegen kleine meid, zoals ze soms kon reageren. Het kon niet anders met de woorden van Linda, Isabel en Cecilia in mijn hoofd, dat Coco heel erg negatieve ervaringen had mee gemaakt.
Dat was wel zeker en nu lag ze als een kleine meid, heerlijk in mijn armen te slapen. Mijn buik hield ze wel vast hoor, haar arm gleed af en toe weg, maar die plaatste ze in haar slaap wel terug. Het was wel duidelijk dat ze niet op mannen met een sixpack viel, althans, niet bij mij, wat ik ervan merkte. Zij is 1m60 en mooi rond, waar ik 1m85 ben en groot stevig gebouwd. Plus dat ik twee keer haar gewicht ben, maakte me natuurlijk nog groter. Coco ontwaakte na 2.5 uur in mijn armen gelegen te hebben, heel erg rustig. Van opzij zag ik hoe ze kalm reageerde en zacht met haar nagels over mijn buik kriebelde. Oooh wauw, zei ze zacht tegen mij, zo lekker ben ik nog nooit wakker geworden, grote man, en ik zag een gelukzalige lach op haar gezicht. Ik zei maar niks en streelde haar zacht. Ze bleef zo nog enige tijd liggen en maakte zich van me los. Vind je het erg dat ik hier zo ga zitten plassen, vroeg ze ineens beleefd aan mij. Nou, eigenlijk wel ja, ik ben ook beschikbaar hoor, vergeet vooral mij niet, merkte ik op.
Nou ja, net voor ik sliep was het toch anders, zei ze mij. Toen waren we de zuster en de geile lik-slaaf. Misschien vind je dat domineren van mij wel helemaal niks. Wie weet doe ik wel dingen, die jij normaal nooit doet, vroeg zij zich af. Nou lieve schat, als ik ergens niet voor in ben, begin ik er al niet eens aan, antwoordde ik. En dat watersporten heb ik weleens geprobeerd, maar dan met de verkeerde vrouw. Dus je vind het helemaal niet erg, vroeg ze mij toch ietwat verbaasd. Nee natuurlijk niet, anders was ik er nooit aan begonnen, met jou is het gewoon ontspannen. Je was gewoon even uit je rol merkte ik, eerst deed je wat je wilde en nu vraag je het netjes. De zuster is weg geloof ik momenteel, en ik heb nu de echte Coco naast me zitten. Ze schoot in de lach en was compleet anders, als toen ze vandaag binnen kwam. . Want ze was nog rustiger, en was nog veel meer ontspannen. Nou ja, ik heb zo lekker geslapen bij jou. Jij bent toch wel anders hoop ik. Mag ik vannacht bij je blijven vroeg ze mij rechtstreeks, en hierna kleurde ze vuurrood in haar gezicht, toen ze naar me keek. Ja, natuurlijk mag je blijven, wat dacht jij? Dat lijkt mij heel erg fijn Coco, anders ga ik je missen. Heb je een groot bed, vroeg ze mij. Jawel, maar alleen slaap ik er zelf nooit in, eerlijk gezegd. Vanavond dus wel, vroeg ze voorzichtig. Lijkt mij een goed plan, wij samen in 1 groot bed, of wil je in een eenpersoons-bed met mij? Dan hou ik niet veel ruimte over in een eenpersoons-bed, lachtte ze.
Het grote bed word het dan, mevrouw Coco. Ze hing enthousiast om mijn nek en ik kreeg wat kusjes van haar. Wat dacht je ervan om zo samen wat te gaan eten in het dorp, vroeg ze later aan mij. Nou, jij raad mijn gedachten, want ik wilde precies hetzelfde aan jou eigenlijk vragen. Een veel minder gesloten Coco, was daarnet ontwaakt. Ik neem jou dan mee uit eten, zei ze weer met sprankelende ogen. Maar dan wel als ik bij jou mag blijven vannacht, vroeg ze nogmaals ter bevestiging. Deal, zei ik en wreef over mijn buik heen, maar ik eet geen drie stokjes sate hoor. Alhoewel, dan kan ik wel dat sixpack kweken met maar drie stokjes sate per dag. Ja daaag, jij moet helemaal geen sixpack hebben, eet jij maar 12 sate per dag, zei ze lachend. Maar ik moet nu eerst ff nodig plassen, en jij bent dus beschikbaar voor mij, zei ze al klimmend en wijdbeens over mij heen. Ben ik al weg gelopen van jou, ik ga nergens heen, zei ik omhoog kijkend naar haar. Haar ogen twinkelden enorm, ze glommen van pret. Kan die al, vroeg ze wiebelend en boven staand over mij. Nee ff wachten nog, alleen als je het echt niet op kan houden, zei ik haar. Mij best, maar dan pis ik nog harder tegen je aan, kijk maar. Toen brak ze ineens onverwacht los met een krachtige straal, die me compleet onder begon te plenzen. Jaaaa, daar gaat ie los, hijgde ze en nog iets later zat ik helemaal onder Opnieuw stond ze ongegeneerd over me heen te zeiken, het leek wel of ze vier liter vocht eruit gooide. Ze bewoog zich boven me en wist me vanaf m’n tenen tot ver boven mijn hoofd, onder te plenzen.
Ga je lekker, vroeg ik haar terwijl ze alles met kracht op me liet kletteren. Jaaaaa, hij gaat lekker hoor, zei ze naar mij kijkend. Hou je vooral niet in meisje, zei ik haar, waarna mijn kale knar nog een extra rondje van haar kreeg. Zo goed, hijgde ze naar beneden kijkend, terwijl ze langzaam uit begon te druppelen. Ik lag schuin achterover op de dubbele ligstoel, en bekeek de gouden douche van haar. Hijgend stapte ze daarna van me af, draaide haar kont richting mijn gezicht en dook op haar knieën over me heen. Zo lagen we in standje 69 en Coco zoog opnieuw mijn lul in haar mond, ondanks dat ze mij doorweekt had. In korte tijd zwol mijn lul weer op, en ik hoorde haar later mummelend praten met mijn lul diep in haar mond. Ze liet mijn lul later uit haar mond glijden en ramde mijn lul van alle kanten tegen haar gezicht aan. Voor ze hem weer in haar mond stopte, liet ze even weten dat ze mijn dikkerd niet helemaal in haar mondje kreeg. Hij is wel echt dik hoor, maar qua lengte lukt het me niet. En hoppa, ze zoog er weer op, terwijl ik haar toen begon te likken. Met twee-drie minuten stroomde mijn mond weer vol, en ze gaf weer meteen een spuitend orgasme vol op mijn mond. Ik wilde aangeven dat ik eigenlijk enorm moest plassen, maar Coco was me net voor. Moet jij niet een keer plassen geilaard, vroeg ze mij. Waar ze meteen achteraan vermeldde, dat dat dan rustig mocht bij haar.
Ik hijgde of ze gedachten kon lezen en inderdaad, ik stond bijna op klappen. Ok, jammer dan, dan zuig ik je pik eerst verder, werd er gezegd en hoppa. Mijn lul verdween in haar mond en dat was me toch zalig. Ze mummelde hele verhalen met mijn lul in haar mond en dat begon natuurlijk licht te vibreren. Normaal echt zalig, dat vibreren van een mummelende mond, waar je pik diep in opgesloten zit. Maar ik liep echt tegen de eindsprint aan om mijn plas te moeten lozen. Coco bleef maar mummelen met mijn lul kwijlend in haar mond. Even haalde ze adem en zoog mijn lul zo diep als ze kon in haar strot. Ik trek het niet meer, ik moet pissen schatje, ik klap bijna, hijgde ik tevergeefs. Ondertussen waren we zo al weer minuten verder, maar ze liet hem niet meer uit haar mond komen. Ja het komt eraan hoor, daar komt het aan hoor, waarschuwde ik haar voor de laatste keer. Ik liet het toen maar komen, ze gijzelde mijn lul in haar mond en liet hem niet vrij. En hoppaaaa, met kracht piste ik toen vol in haar mondje. Tot haar mond compleet gevuld was met mijn vocht, ontplofte ze daarna ineens van al het vocht. Met een proestend geluid en waarschijnlijk volle hamsterwangen, liet ze haar mond-inhoud met het gevoel van een kleine golf, uiteindelijk maar lopen. Ze greep mijn lul weer vast en probeerde die al pissend opnieuw in haar mond te krijgen, dat merkte ik duidelijk. Ik hoorde me toch een gehoest en geproest, ze was wel heel erg fanatiek bezig. Gegorgel kwam uit haar keel en ik hoorde hoe ze zowat de moord stikte, maar ze deed het zelf. Pissen, pissen, moedigde ze me proestend en hoestend toe, terwijl ze mijn lul uit haar mondje moest laten glijden. Terwijl we nog steeds in standje 69 lagen, voelde ik hoe Coco mijn lul had gericht op haar gezicht, terwijl ik bleef pissen. Haar haren spoten gedeeltelijk omhoog, gevolgd door mijn straal die op haar hoofd, rug en billen belandde. Jaaaa lang, jij kan het echt lang, riep ze, terwijl ik mezelf en haar beregende. Uiteindelijk was mijn blaas leeg en timmerde ze mijn lul opnieuw tegen haar gezicht aan en zoog me later in haar mond. Hehe, dat was ff wat, niet te geloven zei ik haar. Coco mummelde wat, drukte haar kutje strakker op mijn gezicht en gooide ook weer een kleine warme straal eruit. Met een diepe zucht, voelde ik haar warme adem over mijn lul in haar mond blazen. Coco hijgde naar mij, zullen we ff stoppen en eerst gaan eten? Goed plan meissie, zei ik haar en ik zag hoe ze van me af kroop. Ze trok mij aan m’n hand omhoog en was uiteraard drijfnat. Ben al helemaal gedoucht hoor, lachtte ze me toe met doorgelopen make-up en zeiknatte haren. Het drupte van onze lijven af, en de zwarte haren van Coco waren doorweekt. Jij bent een wandelende warme douche, niet normaal, zei ze met twinkelende ogen tegen mij. Tja, velen zullen ons juist raar vinden, omdat we dit juist wel doen, zei ze schouder ophalend. Nou, we vermoorden of verkrachten niemand, wij doen niemand kwaad, zei ze.
Ik weet het, maar als de gemiddelde persoon dit zou beoordelen, dan zouden we opgesloten worden, zei ik Coco. Ja nou, dit doe ik niet continu de hele dag, maar ik wilde kijken hoe jij erin staat, zei ze mij. Jij bent echt wel door mijn test gekomen, geile likkerd. Ze vertelde het verhaal wat ik in mijn eerste deel al meldde. Coco deed met Linda presentaties, wat betreft squirten. Coco vingerde zich voor een zaal klaar en liet zien wat vrouwen eventueel zelf ook kunnen doen, als ze dan spuitend klaarkwam. Op sexsites zijn filmpjes van een ver spuitende Coco te zien, waarbij Linda de presentatie doet. Nou, elke grote of kleine zaal, club of bar waar ze komt, is altijd afgeladen. Coco is heel wat gewend dus, hoewel moraalridders het squirten nog steeds als plassen betitelen.
Als ze met squirten dan toch al bevooroordeeld word, kan ze inderdaad net zo goed haar fantasie uitvoeren. En ik was er sowieso altijd wat geïnteresseerd in geweest, dus Coco mocht mij inwijden. Ik drink geen plas, maar je kan niet altijd voorkomen dat er wat in de keel schiet. Dat is bij squirten net zo, als je daaraan begint, niet zeuren. Coco vind het de sport om zoveel mogelijk op te vangen, maar aangezien ze vrij fanatiek is, moet ook zij weleens slikken in de geilheid van het spel. Goed, die avond zijn Coco en ik heerlijk wezen eten en hebben we daarna op een plein in het dorp, samen met de plaatselijke bevolking, ons uit kunnen leven op Spaanse muziek, waarbij er volop gedanst werd. Vanwege iets teveel drank op, zijn we maar lopend naar mijn huis terug gelopen. En het grote bed, hebben we daarna samen officieel ingewijd, zonder sex of spuiten. Met Coco in mijn armen, zijn we samen zo in slaap gevallen. Ik vervolg binnenkort weer.
Het bericht Coco, de Spaanse squirt en plas-koningin (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.