Ik ben de eerste vrouwelijke CEO van een beursgenoteerde onderneming. Toen ik jong was was ik regelmatig verliefd zoals elke jonge meid. Bij het klimmen der jaren, ik ben nu 44 tig heb ik het te druk met mijn carrière gehad. De liefde schoot er daarom bij in. Wel lag ik af en toe op mijn rug, maar dat was in het belang van mijn carrière. Zelden of het moest een leuke vent zijn genoot ik daarvan. De aantal keren dat ik daarbij een orgasme had zijn met de vingers op een hand te tellen. Het bleef dan ook meestal beperkt tot 1 keer. Hoewel die ene keer met die directeur in Zuid-Afrika zal ik niet snel vergeten. Als ik al eens masturbeer hou ik hem voor mijn geest en vooral zijn geslachtsdeel.
Het spreekt vanzelf dat ik als CEO voorzichtig moet zijn met wie ik om ga. Met collega`s van andere bedrijven kijk ik wel uit. In mijn eigen bedrijf kan er natuurlijk geen sprake van zijn dat ik de liefde, al was het voor even, zou kunnen bedrijven. Wat ik nog wel eens in het buitenland wil doen is het gebruik van een escort bureau. Toch is dit uiteindelijk niet wat ik er van verwacht. Bij voorbeeld het verplichte gebruik van condooms die ze dan ook nog achter laten. Een enkele begrijpt waarom ik hem liet komen en maakte mij met de zijn vingers in ieder geval nog klaar. Alleen mijn vriendin, keurig getrouwd, begrijpt mijn dilemma. Een enkele keer als ze ook wil, seksen we met elkaar. Als ik goed geil ben vind ik het heerlijk haar borsten in mijn handen te nemen. Ook het wederzijds beffen gaat prima omdat we beiden weten waar we moeten zijn. Maar toch blijft het surrogaat omdat je niets binnen in je lijf voelt wat bij een hetero nu juist voor het heerlijke gevoel zorgt.
Ik was dan ook verbaast toen ze mij een adres in de handen stopte van een bepaald niet aangename buurt. Probeer maar eens zei ze, maar ga niet met je dienst auto. En zo ging ik voor het eerst in jaren weer op de fiets naar het aangegeven adres door mijn vriendin. Het was er smerig de dekens waar ik met mijn neus in lag stonken, maar wat werd mijn kut bedient. De eikel alleen al zorgde voor pijn en genot bij het naar binnen gaan. Toen de enorme lul in zijn geheel binnen drong begon ik te gillen van geiligheid. Het was of ik opgetild werd af en toe. Het sperma liep nog uit me toen de man als het ware mijn keiharde clitoris tussen zijn vingers nam en als het ware mij begon af te trekken. Ik zag sterren toen hij bij het klaarkomen ook nog kans zag een vinger in mijn kont te drukken. De prijs was mijn gouden armband. Zonder slip en met het sperma langs mijn dijen werd ik de deur uit gebonjourd.
Volgende week mag ik weer komen.
Het bericht CEO verscheen eerst op Sexverhalen.com.