Mijn naam is Paul en ik leerde Carla kennen in mijn bruisende stapleven.
Het was begin zomer jaren 90 de muziek bestond over het algemeen uit happy hardcore, house en trance. Mijn leeftijd zou ongeveer midden twintig zijn geweest en ik ontmoeten Carla op een happy hardcore feest. Ze was niet zo groot afkomstig uit India en rond de 23 jaar haar ouders waren naar Nederland gekomen toen ze 3 jaar oud was. Haar haar was zwart en lang haar ogen donker en haar huidskleur was bruin getint. Ze was iets mollig wat haar weer goed stond haar billen waren vol en rond. Haar borsten leken op twee grote appels hard en stevig.
Een paar feesten ervoor had ik haar al gezien ze was toen met een jongen die ik ook kende. Ze was me toen al opgevallen en toevallig op dit feest botste ik per ongeluk tegen haar aan. Haar relatie met de andere jongen was voorbij ze was nu met een nicht. Heel de avond verliep perfect vroeg in de ochtend van de andere dag liep ik met haar en de nicht mee naar de bus.
Voor dat de bus kwam spraken we af voor de volgende week en wisselde we telefoonnummers nummers uit. De weken erna zagen we elkaar vaak en onze vriendschap groeide uit in verkering.
Carla was heel terughoudend zoenen oke maar zodra mijn hand naar haar borsten ging bevroor ze. We hadden nu zo 3 maanden verkering en waren naar een discotheek geweest. Het begon dag te worden zoals gewoonlijk was haar lijfwacht bij haar ( de nicht )
Bij de bushalte fluisterde Carla in mijn oor dat ze mee wilde naar mijn huis. Even dacht ik dat ik droomde en kneep mezelf in mijn arm. De laatste 3 maanden was het gebleven bij rukken onder de douche en fantaseren over Carla.
Eenmaal bij mij thuis namen we nog wat te drinken en begonnen met zoenen op de bank. Zachtjes stond er slow muziek op en rustig klonk de ademhaling van Carla. Mijn hand ging over haar truitje naar haar borsten en voor het eerst werd mijn hand niet weggeduwd. Het borsten waren iets meer dan een hand vol hard en stevig haar tepeltjes begon te groeien. Ook Carla de adem begon te versnellen en haar hand verdween onder mijn shirt.
We gingen onderuit liggen op de bank en onze tongen gingen sneller.
Na even met mijn hand over haar truitje te zijn gegaan waagde ik de gok en ging met mijn hand onder haar truitje.
Elk moment verwachte ik dat mijn hand werd terug getrokken maar dat gebeurde niet.
Eindelijk na maanden liet Carla mijn hand toe onder haar kleding en aan haar borsten. Ik deed haar sport bh omhoog en voelde de harde maar toch ook weer zachte warme borsten. Mijn pik bleef niet ongemoeid en groeide in proporties tot hij hard en stijf was. Carla zette als eerste de stap en trok mijn shirt uit en deed ook haar truitje uit. Al snel volgde de rest van onze kleding en een kwartier later lagen we naakt op de bank.
Carla haar kutje was strak maar reageerde wel op mijn aanrakingen de bank begon wat ongemakkelijk te liggen. Dus stelde ik voor om naar mijn slaapkamer te gaan Carla stemde er mee in.
Carla liep voor mij uit ze was niet voor het eerst in mijn woning.
Haar mooie ronde bruine billen trilde lichtjes bij iedere stap en haar borsten wipte op en neer. We kwamen in de slaapkamer en gingen op bed liggen wat meteen beter voelde. Carla lag op haar rug ik half over haar heen onze tongen leken een spel te spelen. Langzaam daalde ik af naar beneden ik kuste haar hals tot aan haar borsten. Die waren ook bruin en de tepels donker en hard ik verwende haar tepels een tijdje. Weer daalde ik af met mijn kussen en ging met mijn tong door haar navel. Tot ik genoeg was afgedaald en mijn tong Carla’s kutje verwenden.
Haar schaamlippen waren bruin en als je ze uit elkaar deed was het een prachtig kleur rood van binnen. Mijn tong vond al snel de kleine clitoris van Carla die snel groter werd. Even later kreeg Carla haar eerste orgasme wat nog al heftig ging. Haar lichaam schokte en ging wild op en neer ook Carla’s stem volume ging omhoog. ” Ohhhh ik kom Ohhhh ga door lik me Ooohhhh god lik me jaaaaa ahhhhhh schreeuwde ze bijna.
Dadelijk komen de buren bellen dat ik iemand vermoord ging er even door mijn hoofd. Carla was even van slag na haar orgasme ik liefkoosde haar natte kutje nog even wat iedere keer een stuiptrekking veroorzaakte.
Langzaam ging ik omhoog en we kuste elkaar weer terwijl Carla tot rust kwam.
Met haar ogen dicht fluisterde ze ” Ik wil je in mij ik wil voelen hoe het is “. Al zoenend wilde ik mij eigen op Carla draaien ” Is goed schat ” zei ik zachtjes. ” Wacht even Paul ” zei Carla haperend ” Ik heb nog nooit met een jongen seks gehad “. ” Seks in de zin je heb nog nooit met een jongen echt seks gehad je ben nog maagd wil je dat zeggen schat ” vroeg ik kalm.
” Ja ik ben nog maagd ” zei Carla weer zachtjes terug. Ik voerde de spanning weer op met een geil voorspel tot ik uiteindelijk boven op Carla draaide.
Voorzichtig schoof ik mijn stijve penis bij haar naar binnen en eventjes kromp ze in elkaar. Twee tellen liet ik het gebeuren en schoof toen rustig verder tot het eind. Al snel begon Carla het tempo aan te geven met woorden zoals ” sneller” en “harder. Twee keer kwam ze weer klaar en ze bleef vragen om meer tot ook bij mijn de bom barsten. Snel haalde ik mijn stijve uit haar en spoot me leeg op haar buik gefascineerd volgde ze hoe ik dat deed.
We rusten even uit en en met een doekje maakte we ons schoon.
Al snel kwam de vlam weer in de pan en pakte Carla mijn pik en begon hem weer stijf te maken. Nee dit was niet de eerste keer ze wist precies wat ze moest doen. Toen mijn pik weer hard was zakte ze naar beneden en begon mij te pijpen. Had ze ook nog nooit gedaan nou dan was ze een natuur talent want ze pijpte als een prof.
Lees het vervolg ( Carla een bruine godin ( 2 ) )
Het bericht Carla een bruine godin verscheen eerst op Sexverhalen.com.