Op de video kwamen er verschillende standjes voorbij en als Carla zin kreeg probeerde we ze uit. Standje 69 of dat ik op de bank zat en zij bovenop mij terwijl ze op en neer wipte. Mijn stijve tussen haar borsten zelfs staand tegen de muur. Maar het lekkerste standje vond ze op zijn hondjes. Als ik haar likte kwam ze spuitend klaar en met luide kreten. Die nacht sliepen we als een blok en de zon stond alweer hoog aan de hemel toen we wakker werden.
Carla lag met haar hoofd op mijn borst en streelde mijn borst toen ze plotseling vroeg. “Paul zullen wij ook een seksfilm maken lijkt mij wel leuk dat we ons zelf bezig zien “. “Misschien kunnen we zo camera ergens huren”. Terwijl ik haar lange zwarte haar streelde antwoordde ik “Dat is niet nodig ik heb een videocamera “. “Die heb ik ooit in een rijke bui gekocht en die neem ik mee op vakantie”. “Moet alleen kijken of ik bandjes heb anders moet ik ze kopen “. Carla antwoordde opgewonden “Laten we het volgend weekend doen. Bandjes voor me VHS videocamera had ik gehaald en eindelijk was het vrijdag. Carla was er rond 5 uur ze had chinees meegenomen zelf was ik ook net een kwartiertje thuis.
Onder het eten spraken we de week door en kwamen uiteindelijk op een filmpje maken Een uurtje later begonnen wij in de douche ik douchte en Carla kwam erbij. Na wat zoenen zakte Carla naar beneden met de woorden “Eerst maar de druk er af ” Onder het pijpen hijgde Carla “Spuit op mijn gezicht als je klaar komt “. Dus toen het zover was nam ik mijn stijve over en spoot mijn ontlading uit over het gezicht van Carla. Wel zorgde ik ervoor dat ik niet voor de camera ging staan die stond op een trap naast de douche. De sproeier hadden we weggedraaid zodat mijn sperma een groot gedeelte van Carla de gezicht bedekte. “Ik moet plassen ” zei ik “Ga eens in het hoekje zitten schat “. Carla deed wat ik haar vroeg ik pakte me nog altijd harde lul en begon te plassen over Carla heen. Nadat Carla mijn gouden regen had verwerkt zei ze ” Oke de rollen gaan we omkeren ” “Wat dacht je er van als jij nu gaat zitten “. Dus wij verwisselde van plaats en Carla ging wijdbeens boven me staan.
Met haar handen hield ze haar kutje open en een grote straal urine spatte op me lichaam. Nog nooit eerder had ik een vrouw zien plassen en geloof mij het was een geil gezicht. En het maakte mij ook weer geil nadat er alleen nog druppels uit het kutje van Carla kwam trok ik haar naar mij toe. Met mijn tong verwende ik haar clitores en Carla kwam weer even later met veel gehijg en gekreun. Daarna spoelde wij ons af droogde ons af en zetten de camera even uit. Carla ging op bed liggen en ik plaatste de trap zo dat de camera een mooi beeld had op het bed. We namen een kleine rust pauze en gingen daarna weer aan de slag. Carla lag al en ik kwam erbij met een biertje en een Pisang ambon. We dronken en liefkoosde elkaar en al snel was mijn penis alweer hard. Carla stapte over me heen en liet haar eigen langs me paal naar beneden zakken. Ze boog voorover en kuste mij onze tongen leken te dansen met elkaar.
Ik pakte haar bij haar mooie ronde bruinen billen en begon rustig te stoten. Even later ging Carla recht opzitten en lag haar handen op mijn borst en begon nu zelf op en neer te wippen. Mijn stijve paal gleed als een zuiger in en uit Carla de natte kutje. Haar prachtige harde borsten wipte op en neer haar tepels waren hard en stonden recht op. Haar lange zwarte haar ging heen en weer als Carla met haar hoofd schudden. Op een gegeven moment werd Carla moe en draaide op haar rug en spreiden haar benen. Rustig draaide ik mij op Carla en ging tussen haar benen liggen. Carla pakte mijn knuppel en begeleiden hem in haar kutje en deed haar benen om mijn middel. Zo volgde er meer standjes en iedere keer zetten wij de camera even op pauze. Het was inmiddels zaterdagmiddag geworden en wij besloten om weer film te gaan maken.
Na eerst met wat speeltjes te hebben gespeeld bij Carla smeerde ik haar anus in met glijmiddel. “Wat doe je “fluisterde ze. “Het is tijd dat ik je in je kontje gaat neuken schatje mag het ” vroeg ik. “Doe je wel voorzichtig en als het zeer doet stop je gelijk” fluisterde ze weer. Bij de vijfde poging lukte het pas en zat mijn stijve eikel in Carla haar anus. En vijf minuten later gleed mijn paal rustig in en uit Carla haar anus. Nee Carla is nooit klaar gekomen terwijl ik haar anaal neukte ik wel maar in een condoom. Onze relatie heeft zes jaar geduurd onze liefde voor elkaar was uitgeblust. Af en toe bekijk ik de film die we hebben opgenomen en dan wordt ik als nog verliefd op Carla. Carla en ik zijn elkaar nooit meer tegen gekomen en hebben allebei naar mijn weten een gezin. Einde
Het bericht Carla een bruine godin ( 3 ) – Slot verscheen eerst op Sexverhalen.com.