De zon stond al hoog aan de hemel toen ik wakker werd om te plassen. Carla sliep nog toen ik weer terug kwam haar lange zwarte haar lag als een waaier om haar heen op het kussen. Haar mooie bruine huid tekende zich prachtig af op het lichte laken in een straal zonlicht. Het was warm in de kamer en Carla haar huid glom iets van het zweet.
Op me gemak bestudeerde ik haar lichaam de mooie harde borsten waarvan de donkere tepels nu weer klein waren. Haar vlakke buik en de iets wat brede heupen wat heel mooi overeen kwam bij haar. En het kleine geschoren kutje wat gemaakt leek te zijn voor mijn stijve blanke lul. Of Carla het voelde dat ze bekeken werd blijft een raadsel maar rustig opende ze haar amandelvormige ogen. “Goedemorgen liefje ben je allang wakker” vroeg ze met zwoele stem en reikte haar hand naar mij uit.
Ik liet mij eigen door Carla op zich trekken en onze tongen vonden elkaar weer. Mijn jongen reageerde weer gelijk en begon te zwellen tot hij weer hard en stijf was. “Laten we ons eerst even afspoelen het is warm en ik plak nog overal van vannacht ” zei Carla. Tijdens het douchen pijpte Carla mij en liet mij komen ” Zo is de spanning er wat af voor straks” had ze gezegd. Na het douchen hadden we wat gegeten en gedronken naakt zoals we onder de douche waren gekomen. Daarna gingen we weer op bed en het werd alweer donker toen we voor de tweede keer gingen douchen. Heel de week zagen we elkaar niet mijn werk was op de dag en Carla werkte in het ziekenhuis in de avond die week. Wel belde we elkaar iedere dag en Carla had gevraagd of ik seksfilms wilde huren. Ze wilde kijken wat er zo bestond op het gebied van seks omdat ze onervaren was.
Een vriend van mij had een seksshop dus ik leende een stapel videobanden en kocht gelijk wat seksspeeltjes. Eindelijk werd het zaterdag en Carla was er net we besloten thuis te blijven en niet uit te gaan. We deden in de middag nog wat boodschappen en terwijl we nog in de supermarkt liepen fluisterde Carla ” Ben nu al nat ik heb echt trek in jou harde paal “. Toen we thuis kwamen rukte we elkaars kleding uit en doken op bed een uurtje later ruimde we de boodschappen pas op. Later maakte Carla een gerecht van vlees aubergine gebakken aardappels en rijst Uiteindelijk werd het tijd voor een seksfilm gekleed alleen in ons ondergoed zaten we op de bank. De film begon met dat een vrouw zich zelf verwenden eerst met haar vingers daarna met een vibrator. Even later kwam er een man bij en volgde er standjes. Het is dat Carla een bruine huid had anders had je haar zien blozen.
Ondertussen was mijn pik ook weer opgezwollen en tekende zich af in mijn onderbroek. “Vond je het geil dat die vrouw met zich zelf speelde ” vroeg Carla. “Ja dat is op zeker een geil gezicht om te zien hoe een vrouw opgewonden en klaar komt ” zei ik terug. “Jammer dat je geen kunstlul heb anders zou ik het voor je doen hoor ‘ zei Carla. Ik vertelde dat ik speeltjes had gekocht en terwijl ik ze ging halen pakte Carla nog wat te drinken. Aandachtig had Carla de speeltjes bekeken en had gevraagd of ze schoon voor gebruik waren. Nadat ik dat had bevestigd ging ze in de hoek van het bankstel zitten. Ze zetten ook allebei haar benen op de bank maar niet naast elkaar maar wijder. Met haar hand wreef zij over haar piepkleine slipje en na dat haar kutje natter werd werden ook de contouren van haar schaamlippen zichtbaar.
Uitdagend keek ze van mijn ogen naar mijn onderbroek waar zich al een bobbel vormde. Ze pakte een vibrator en zetten hem zachtjes aan en zacht vibrerend ging ze er mee over haar slipje. Carla raakte duidelijk opgewonden en zij niet alleen ook bij mij gebeurde er van alles. Ze deed de kant van haar slipje op zij en omdat ze wijdbeens zat zag je duidelijk de licht rode binnenkant van haar natte poesje. Eerst wreef ze over haar natte poesje met de vibrator en vervolgens liet ze hem in haar natte liefdesgrot glijden. Haar tepels werden hard en haar adem ging gejaagd en zacht snorrend schoof de dildo in en uit haar kutje. Ze deed haar been naar beneden en ging met haar tenen over mijn inmiddels harde paal. Met haar voet deed ze me onderbroek lager en mijn paal sprong omhoog. Carla stopte even met waar ze mee bezig was en trok haar slipje uit. Met de ene been op de bank en de andere op de salon tafel wreef ze over haar clitores. Af en toe hield ze haar natte kutje open zodat ik bijna zag wat ze de dag ervoor gegeten had. Even later kroop ze over het bankstel naar mijn toe en nam mijn stijve paal onder handen.
Tot ze op stond en voorover gebogen over de bank ging ging staan. “Neuk me zo ” hijgde ze “Het zag er zo lekker uit op de film “. Ik stond ook op en pakte een condoom uit het tasje met speeltjes. Nadat ik de verpakking had open gescheurd deed ik hem om mij lul en ging achter Carla staan. Ik pakte mijn harde knuppel en begeleiden hem naar Carla’s natte doosje. Langzaam liet ik hem naar binnen glijden en pakte Carla bij haar heupen. Met harde stoten begon ik haar te neuken en al snel gaf ze het tempo weer aan. “Harder Ohhhh harder sneller ohhh het is zo lekker ahhhhh ” hijgde ze. Met een condoom kon ook ik ongestoord stoten en nadat Carla was gekomen kwam ook ik alleen in het condoom. Na nog een paar stoten begon de kracht van mijn pik af te nemen en gleed uit Carla Nadat ik het condoom had verwijderd wilde ik een doekje pakken maar Carla drukte me op de bank. Ze ging tussen mijn benen op de grond zitten en zoog het laatste restje sperma uit me pik. Terwijl ze zo aan me pik zoog en ermee speelde begreep ik dat Carla gek op zaad was. Dat beloofde nog wat we namen een rust pauze namen nog wat te drinken en zetten een nieuwe film op.
Het bericht Carla een bruine godin (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.