Dit is een vervolg op : Buurvrouw Marja wordt 85 jaar. Het was alweer even geleden dat ik bij buurvrouw Marja was geweest. Onze laatste seks hadden wij drie weken geleden gehad. Mijn vrouw vroeg op een dinsdag zullen wij langs buurvrouw Marja gaan bakkie doen. Ik vond het goed dus wij naar buurvrouw Marja. Na een uurtje vroeg buurvrouw Marja dat ze er een paar dagen er uit wilde aan mijn vrouw. En of mijn vrouw zin had om een paar dagen een huisje te nemen in een park.
Ze zat maar binnen en voelde de eigen zo depri. Mijn vrouw had met haar te doen en begreep buurvrouw Marja volkomen. Helaas had mijn vrouw het de komende weken erg druk dus moest afhaken. Ze zag de teleurstelling in de ogen van buurvrouw Marja. ‘ Paul ‘ vroeg mijn vrouw ‘ waarom ga jij niet met buurvrouw Marja een weekje naar een huisje ‘. ‘ De komende twee weken ben jij vrij je kan toch even op internet kijken ‘. Zo gezegd zo gedaan en een week later ging ik met buurvrouw Marja een week naar een huisje. Onderweg in de auto zei buurvrouw Marja ‘ Stiekem had ik gehoopt dat wij zouden gaan ‘. ‘Zie er niets van hoe erg je dat gehoopt had ‘ zei ik tegen haar. ‘ Oh nee ‘ fluisterde ze terug en ging met haar hand naar mijn kruis en begon er over heen te wrijven. Mijn pik reageerde vrijwel meteen en was even later bikkel hard. Buurvrouw Marja ritste mijn gulp open en knoopte mijn broek open en haalde mijn stijve penis te voorschijn.
En terwijl de auto’s langs ons heen scheurde begon ze haar hand op en neer te bewegen. We haalde een vrachtwagen in en ik dacht als de beste man naar beneden in de auto kijkt schrik hij. Buurvrouw Marja was met haar 85ste jaar een bedreven persoon als het ging om iemand af te trekken. Niet veel later hijgde ik ‘Ohh stop ik moet klaar komen dadelijk spuit ik in de auto’. ‘Ja en dan ‘ fluisterde buurvrouw Marja weer en staarde gefascineerd naar mijn stijve penis. Het volgende moment ontplofte mijn pik en een dikke straal sperma spoot tegen het dashboard. De klodders die volgde vlogen alle kanten op en toen mijn pik weer slap was propte buurvrouw Marja hem weer in mijn broek. ‘Geloof je nu hoe blij ik ben ‘ vroeg ze. Na nog een uurtje gereden te hebben bereikte wij de plaats van bestemming. En een kwartier later zaten wij in het huisje stonden onze tassen ook al binnen. ‘ Zullen we gaan zwemmen ‘ vroeg ik buuf Marja ze stemde ermee in. Het zwembad was uitgestorven het park zelf was ook rustig rond deze tijd van het jaar We hadden het reik alleen toen even later twee vrouwen weggingen. We zwommen een uurtje en gingen er toen ook uit en liepen naar de kleedhokjes. ‘ Tot zo’ zei buuf Marja. ‘ Tot zo ik ga mee het hokje in gezellig met ze tweetjes ‘ zei ik In het hokje paste het maar net wij trokken onze natte kleding uit en droogde ons af. Het kleedhokje was anders dan de normale kleedhokjes hij was helemaal dicht ook de onderkant. ‘Ga eens zitten ‘ zei ik tegen buuf Marja en ze ging op het bankje zitten in het kleedhokje Ik zakte naar beneden en deed haar benen uit elkaar en begon haar te likken. Ze kreunde luid zodat ik bang was dat iemand ons misschien zou horen die nu kwam zwemmen.
Niet veel later kwam ze al klaar ik liet haar op adem komen en stond op. Buuf Marja trok me naar zich toe en nam mijn half stijve lul in haar mond en maakte hem hard. ‘ Kom we wisselen van plaats ‘ zei ik tegen de buuf en zij stond op. Ik ging onderuit zitten en zei tegen de buuf ‘kom op mijn zitten. Zij nam plaatst op mijn harde lul en liet hem in haar glijden en begon op en neer te gaan. Haar grote zware borsten gingen ruw op en neer haar tepels waren hard en braken bijna af. We kwamen tegelijk klaar en ik liet mijn zaad diep in buuf Marja de natte spleet los. ‘Kan ik weer douchen als we in het huisje zijn’ zei buuf Marja onderweg naar het huisje ‘ik voel jou zaad uit mij lopen’. Lees het vervolg in Deel 2
Het bericht Buurvrouw Marja goes Anaal verscheen eerst op Sexverhalen.com.