Zoals zo vaak had buurvrouw Mar beroep gedaan op mij voor een klus. In de zomerse warmte was haar prachtig lichaam slechts gehuld in een body-corselet waarin zij er bijzonder sexy uitzag. De ganse tijd had zij staan kijken en gaf zij mij hulp. Zodra de klus af was nodigde zij mij in het salon voor een gebruikelijke picon. Samen zittend in de canape genoten wij van een leuke babbel en op een zeker moment legde zij een hand op mijn knie en vroeg mij haar schuld voor de klus. Spontaan zegde ik haar dat ik al tevreden was met de drink en dat ik wel zou genieten van een kus. Teder schoof zij tegen mij aan en plaatste haar lippen op de mijne.
Ik vroeg haar of dat zij mijn tong wilde voelen waarop zij zegde dat zij nog liever iets anders wilde voelen terwijl zij zachtjes met een hand in mijn kruis woelde. Ik moedigde haar aan en begerig deed zij mijn boxershort uit en daarna mijn slip. Met de palm van een hand omsloot zij mijn stijve verlangende penis terwijl zij met haar andere hand mijn ballen masseerde. Dit allemaal onder een toenemend gulzig getongkus. Speels deed ik haar body-corselet uit waarna zij plaats nam zittend op mijn knieƫn. Met mijn beide handen verwende ik masserend haar borsten ; haar tepeltopjes kwamen rechtop staan en beurtelings vertoefde ik er lokkend aan onderwijl met een vinger haar nat geworden kutje strelend.
Zij stelde voor als voorspel een 69 en weldra lagen onze lichamen in elkaar verstrengeld,Met een likkende tong befte ik haar poesje terwijl zij als een wulpse deerne mijn penis pijpte tot wij een eerste orgasme genoten. Zij proefde de smaak van mijn sperma en ik slikte haar vrijgekomen geil. Wij waren ontzettend geil van verlangen en zij riep tot mij dat zij naar bed wilde met mij om langdurig naakt geneukt te worden.
Ik heb haar dan naar boven in haar slaapkamer gedragen en het werd een fantastische neukpartij in verschillende standen elkaar bereden om te eindigen op haar aanvraag om in haar kontje te neuken. Ikzelf had dat nog nooit mogen of kunnen doen en moet gezegd dat het lekker was. De rest van de dag ben ik bij haar gebleven. Die avond heb ik de minnedrift van mijn vrouw niet kunnen voldoen en is zij gaan dansen bij en met de buurman tot in de late uren. De dag nadien was ik ongemerkt getuige vanuit mijn tuin dat op de middag op haar terras buurvrouw met haar echtgenoot weeral naakt aan het neuken was. Ik leef nu in de hoop dat zij weldra een nieuw klusje heeft voor mij zodat ik in al haar gaatjes weer kan genieten.
Het bericht Buurvrouw Mar wilde naakt neukgenot verscheen eerst op Sexverhalen.com.