Normaal als ze gedoucht en zich afgedroogd had ging ze naar haar slaapkamer waar haar kast met ondergoed stond. Nu liep ze naakt naar de hal van haar woning waar een manshoge spiegel stond, die haar acht jaar terug overleden man nog geïnstalleerd had. Ze bekeek zich zelf kritisch. Haar borsten enigszins hangende stonden er nog goed bij. De tepels en tepelhoven stonden goed bruin en pontificaal nog vooruit. Toen ze zich omdraaide zag ze dat haar billen enigszins gezakt waren zodat de vroegere mooie ronde kont iets anders van vorm was geworden. Niet tevreden was ze over haar buik. Bollig met een plooitje waardoor ze haar eigen schaamhaar niet goed meer kon zien. In de spiegel zag ze dat het haar daar behoorlijk verminderd was in de acht jaar dat haar man er niet meer was.
Maar had ze niet onlangs in een blad gelezen dat vrouwen dat in deze tijd het daar weghielden. Met een spiegeltje bekeek ze zich zelf tussen haar benen. Alles nog aanwezig en zoals haar hele leven goed gesloten. Niks geen uithangende lipjes zoals sommige vrouwen dat hebben. Nee voor een 62 ste jarige vrouw ging het nog. Per slot van rekening was ze geen 20 meer. Ruim 30 jaar was ze trouw en getrouwd geweest. Ze wist hoe de wereld in elkaar zat en dat ze zaterdagavond met het ding tussen haar benen haar man moest gerieven, . Deze vorm van intimiteit zorgde er voor dat het huwelijk in stand bleef en haar man van haar bleef houden. Neem alleen al als ze vroeger de ongesteld week had waarin haar man steeds chagrijniger werd. Als bij toverslag veranderde dat als hij die week daarop naakt op haar met zijn ding in haar ging. Twee zonen had ze gebaard. Helaas woonden die ver weg. Nog waren de zwangerschap streepjes zichtbaar op haar buik.
Het kwam zo. met haar vriendin gingen ze wekelijks naar het Buurthuis. De aanwezige mannen waren meestal aan het kaarten en de vrouwen aan het sjoelen en kletsen. Gezellig was het hier ook al omdat het allemaal buurtbewoners waren en ze zo veel gemeen hadden. Een nieuw bewoner melde zich. Een sympathieke man van 66 jaar oud en ook alleen staand. Een gezellige prater die overal ter wereld was geweest en daarover goed en spannend kon vertellen. Omdat hij, net als zei zelf, zijn kinderen ver weg woonden hadden ze iets gemeenzaams. Gezellig kon ze met hem over koetjes en kalfjes praten. Ook haar vriendin kon goed met hem overweg en daarom gingen ze af en toe een fietstocht en een dagje uit. Ook ging ze met hem naar de schouwburg voor een schitterend toneelstuk. Tijdens de zomermaanden toe het Buurthuis gesloten was gingen ze samen regelmatig ergens naar toe. Het bleek dat ze goed met elkaar konden opschieten waarbij alles in het nette bleef. Toen het Buurthuis in de herfst weer open ging was ook haar vriendin weer van de partij. Nu zag ze met eigen ogen hoe haar vriendin met haar rake opmerkingen die niet altijd 100% waren de aandacht van haar kennis trok. Thuis in haar bed overdacht ze dat het toch zonde zou zijn als binnenkort haar vriendin alleen al zijn aandacht zou krijgen. Misschien moest ze ook een klein beetje intiemer met haar vriend worden. Per slot van rekening was het in haar langjarig huwelijk toch ook altijd goedgedaan. Hoewel de broek uit natuurlijk geen sprake van kon zijn.
Die avond bij haar thuis ging ze op de bank naast hem zitten. Het leek of ze elkaar aantrokken vooral toen hij een hand over haar schouder legde. Toen zijn mond haar in de nek ging kussen was dat wel volkomen nieuw, maar niet onprettig. Ook het vervolg met het langdurig kussen op haar mond was niet onaangenaam hoewel gepast? Vooral toen zijn tong haar tong ging beroerden kreeg ze een gevoel wat ze niet kon thuisbrengen, maar wat niet onaangenaam was. Toen hij met zijn handen naar haar borsten ging was ze alles vergeten en vernam dat haar tepels maar ook haar borsten harder geworden waren. Zijn hand die uiteindelijk tussen haar benen terecht kwam aaide haar ding. Vooral het strijkje opzij naast haar grote schaamlippen gaf haar een bijzonder gevoel. Het leek of haar ding zich opende en hij met zijn vinger in haar gedrongen werd. Een gevoel overviel haar wat ze niet kende. Ze hield haar adum in toen hij onder haar pisgaatje een ronddraaiende beweging begon te maken. Ze kwam klaar zonder dat ze het begreep. Een schreeuw en het trillen van haar onderlijf deed haar denken aan het einde der tijden. Dat ze daarna nog geruime tijd zowel van voren als van achteren weerloos werd geneukt deed haar beseffen waar dat onderlijf voor was gemaakt.
Inmiddels zijn we 1 jaar verder. Voor ze gaan slapen zijn al hun zinnen geblust. Ze is een meesteres in het pijpen geworden. Zijn enorme lul glijd net zo gemakkelijk in haar kont als in haar kut. Met haar tepels die vaak keihard zijn aait ze zijn eikel. De achterkant van zijn zak naar zijn anus toe is haar net zo bekend geworden als de weg naar het Buurthuis.
Soms denkt ze nog wel eens: DAT DIT BESTOND !!
Het bericht Buurthuis verscheen eerst op Sexverhalen.com.