Het was eerder toevallig dat ik bij de opening van een tentoonstelling mijn buurman tegenkwam. Na de opening bij het drinken van een glas hadden wij een leuke babbel. Ik droeg een super-minirokje en ik voelde mij gevleid als hij mij zegde dat hij mijn outfit verleidelijk uitzag.
Gretig aanvaarde ik zijn voorstel dat wij achteraf nog in de nabijgelegen disco een bezoek brachten. Het was er volle bak en in weinig tijd stonden wij op de dansvloer. Genietend bleven wij aan de dans en werden closer. Sensueel wreven wij onze onderlichamen tegen elkaar aan en toen een tango met lichten uit werd ingezet vonden onze lippen spontaan elkaar in een langdurig getongkus. Ik voelde zijn geilheid en zijn mannelijk verlangen waarmee wij naar de bar trokken voor een drink. In een rustig hoekje s├ępare met een dubbele cocktail tongkussend en elkander strelend werden wij geiler en zijn strelende handen onder mijn minirokje.
Speels deed hij mijn tanga uit en vroeg het te mogen houden als souvenir. Moeiteloos gleed hij met een strelende vinger in mijn kutje terwijl ik in zijn gulp zijn verlangende penis een verwenning gaf. Goddelijk werd mijn genot toen hij daarbij nog met een vinger van zijn andere hand mijn kontgaatje vingerde. In het zelfde toenemende tempo vingerde hij mijn kontgaatje en mijn kutje tot ik tot een orgasme kwam van ongekend genot. Minnedriftig fluidsterde ik hem toe dat ik hem helemaal wilde. Ik nam plaats gezeten op een barkruk met opengespreide benen en hij rechtopstaande tegen mij aan. Met zijn verlangende penis in mijn hand wreef ik zijn eikel tegen mijn kutje aan en zachtjes schoof hij zijn formidabele kolos tussen de schaamlippen van mijn botergeile vagina.
Geleidelijk aan verhoogde hij zijn neuktempo en onder een toenemend genot bereikte ik een fantastisch orgasme. Ik voelde zijn liefdesvocht langdurig spuiten in mijn liefdesnestje. Voldaan bleef zijn liefdesmannetje in mijn meisje. Toen ik hem vroeg of het vatbaar was voor herhaling stelde hij voor dat wij eens samen een liefdesnacht zouden beleven in zijn buitenverblijf. Ik heb hem toegezegd en beloofd dat hij dan ook mag in mijn kontje want zo een topper had ik nog nooit gehad.
Het bericht Buurman wist mij te bekoren verscheen eerst op Sexverhalen.com.